Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
5 וחצי.

עזוב את זה שאין אור , אין גם מה לצלם.

לירן אל תיהיה צנוע.

אתה יכול לצלם את לירן, זה יעלה לך 19.90 ל30 שניות ו22.90 אם כלול בזה עירום חלקי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
לירן אל תיהיה צנוע.

אתה יכול לצלם את לירן, זה יעלה לך 19.90 ל30 שניות ו22.90 אם כלול בזה עירום חלקי.

דניאל.

20.90 הוא ירד במחיר בגלל שטיבי שבר את השוק....

קו---------------------------------------

פורסם
5 וחצי.

עזוב את זה שאין אור , אין גם מה לצלם.

אני רוצה לצלם "קימורים" של מכוניות בשביל תרגיל בעיצוב אז זה ממש לא משנה לא אם תהיה שם מיטב תוצרת ארץ הטריקולור או סתם ערסמובילים.

בקשר לאור, יש או אין?

פורסם
אני רוצה לצלם "קימורים" של מכוניות בשביל תרגיל בעיצוב אז זה ממש לא משנה לא אם תהיה שם מיטב תוצרת ארץ הטריקולור או סתם ערסמובילים.

בקשר לאור, יש או אין?

צא לרחוב וצלם כאות נפשך.

מה קל כך קשה לך ?! חמש וחצי אמרו לך,

תעשה חשבון לבד אם יש אור או אין.

חוצמיזה ש"עזוב את זה שאין אור..." הוא משפט המרמז רבות על כוונת הכותב.

דניאל.

פורסם
אני לא יודע איפה אתה גר, אבל אצלינו אפשר פשוט לצאת מהבית ורואים מכוניות בכל מקום ! בחיי זה מטורף...

אבל אולי זה רק כאן ככה ואני כבר התרגלתי.

רק אצלך .. אצלנו רואים רכבים לא מכוניות .. וגם זה נדיר.

פורסם
צא לרחוב וצלם כאות נפשך.

מה קל כך קשה לך ?! חמש וחצי אמרו לך,

תעשה חשבון לבד אם יש אור או אין.

חוצמיזה ש"עזוב את זה שאין אור..." הוא משפט המרמז רבות על כוונת הכותב.

דניאל.

אני לא יודע איפה אתה גר, אבל אצלינו אפשר פשוט לצאת מהבית ורואים מכוניות בכל מקום ! בחיי זה מטורף...

אבל אולי זה רק כאן ככה ואני כבר התרגלתי.

תודה שהזכרתם לי למה אני כבר לא כל כך כותב כאן בזמן האחרון

פורסם
תודה שהזכרתם לי למה אני כבר לא כל כך כותב כאן בזמן האחרון
תודה שהזכרת לנו למה אף אחד לא שם לב.

סתם אל תעלב, אבל אתה לא קורא את התגובות שאנשים נותנים לך. שלא נדבר על אנשים כמו לירן.

דניאל.

פורסם
תודה שהזכרת לנו למה אף אחד לא שם לב.

סתם אל תעלב, אבל אתה לא קורא את התגובות שאנשים נותנים לך. שלא נדבר על אנשים כמו לירן.

דניאל.

אני לא חושב שאמור להזיז לכם שאני לא כותב פה, אבל הטון של הרבה אנשים פה מאוד יהיר ותסתכלו פעם על עצמכם ותנסו להבין למה ואם זה באמת עוזר לכם או לפורום.

פורסם
אני לא חושב שאמור להזיז לכם שאני לא כותב פה, אבל הטון של הרבה אנשים פה מאוד יהיר ותסתכלו פעם על עצמכם ותנסו להבין למה ואם זה באמת עוזר לכם או לפורום.

סבבה. אז תחכה שיענו לך.... עכשיו 3:00

קו---------------------------------------

פורסם

מה הולך פה?!

שלח לי בהודעה פרטית איזו מצלמה יש לך, אני אתן לך עצות לצילום עם פלאש אתה תזדקק לו ב 5 וחצי בתקופת החורף:-)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...