Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי, זה לא נגד אף אחד.

יש אנשים שמטפלים ברכבים שלהם במוסך מסויים, ולא מוכנים בשום מצב ללכת למקום אחר. במקרה כזה אין ברירה, צריך לקנות רכב שהמוסך מכיר ויודע לטפל בו.

למעשה, המוסך הוא שבוחר רכב ללקוח.

אם מדובר במוסכניק שרק הביע חוות דעת, ולא הוא בהכרח יטפל ברכב בהמשך, אפשר לקחת חוות דעת שלו בעירבון מוגבל. יכול להיות שהוא לא מכיר את הרכב או לא אוהב רכבים צרפתיים. (כי לא נוח לעבוד עליהם) . כאן אפשר למצוא מוסך שכן מכיר וכן יודע להתעסק עם רכב כזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• אחראי פורום
פורסם

אני עזבתי מוסך שעיקם פרצוף על הבראבו. הבנתי אותו, הוא רגיל ללאנטיס, באלנו, ליאנה ודומותיהן.

וזה מוסך שטיפלתי אצלו 10 שנים, עשה מעולה כל מה שקשור בהן. החדשות והמורכבות יותר, מחוץ ליכולותיו.

הרובוטית היא חד מצמדית ומעבירה חוויה, נו איך נגיד, מטלטלת...:lol:

בנוגע לאבזור...

לא רע בכלל. מעניין איך התיבה בהשוואה לזו של פיאט.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הרובוטית היא חד מצמדית ומעבירה חוויה, נו איך נגיד, מטלטלת...:lol:

בנוגע לאבזור, 4 "חח, הגה מתכוונן לגובה ולעומק, כסא נהג מתכוונן גובה, תא כפפות מקורר, בקרת שיוט, מגביל מהירות, חיישן גשם בוישר האחורי (בדגמים החדשים יותר מגיעות עם חיישן גשם מלא ועם חיישן אורות), חיבורי ISOFIX, 2 מראות חשמליות מתקפלות אוטומטית, אורות כבים רק לאחר Xשניות מכיבוי הרכב (WALK ME HOME), מערכת עם כניסת AUX, שקע 12V, דש בורד מעוצב עם מספר סוגי חומרים, שורת כסאות אחורית מתכווננת קדימה ואחורה, מה שמאפשר לצמצם מרווח ברכיים כשרוצים שטח הטענה גדול וההפך, כסאות אחוריים מתקפלים לרצפה שטוחה מאחור, חיישני רוורס מקוריים עם הנמכה אוטומטית של המערכת בעת הפעלתם, שפע תאי אחסון וזה מה שאני זוכר, אלא בעיקר הדברים שהיו שימושיים עבורי.

הברלינגו אכן טובה, רק שב 120 של הברלינגוו המשומשת קלות הוא יקבל C3 חדשה לחלוטין וישאר עם עודף.

בנוסף, לברלינגו יש אופי נסיעה "מסחרי" (גם בגרסאות הנוסעים המפוארות) בעוד שה C3 מרגישה כמו רכב משפחתי.

מה? נתווכח? לא נראה לי למרות שאני עדיין בשלי אחרי הרבה שעות בברלינגו החדשה היא יותר נוחה מהסוניק שלי (בהרבה) מאובזרת בכל מה שכתבת שם,

תא מטען עצום (אם אופציה ל7 מושבים)והנסיעה שלה לדעתי כמו פריבט,

אבל לא משתנה שני המכוניות מוצלחות (הברלינגו לדעתי יותר (-:).

פורסם
מה? נתווכח? לא נראה לי למרות שאני עדיין בשלי אחרי הרבה שעות בברלינגו החדשה היא יותר נוחה מהסוניק שלי (בהרבה) מאובזרת בכל מה שכתבת שם

לא באנו להתווכח, באנו לנהל דיון תרבותי וענייני.

נתונים:

הברלינגו כבדה בכ 250 ק"ג, ההגה כבד וארוך יותר, לברלינגו כושר העמסה גדול יותר (אם אני זוכר את המספרים, 400 לפיקאסו מול 770 לברלינגו) מה שמצריך גם הקשחת מיתלים.

למרות שהברלינגו התקדמה מאוד, היא עדיין לא ממש ברמה שלך תחליף לרכב משפחתי, ה C3פיקאסו כן.

כאמור, דעתי האישית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני עזבתי מוסך שעיקם פרצוף על הבראבו. הבנתי אותו, הוא רגיל ללאנטיס, באלנו, ליאנה ודומותיהן.

וזה מוסך שטיפלתי אצלו 10 שנים, עשה מעולה כל מה שקשור בהן. החדשות והמורכבות יותר, מחוץ ליכולותיו.

לא רע בכלל. מעניין איך התיבה בהשוואה לזו של פיאט.

כנל על העזיבת מוסך. הוא צודק, אתה צודק. זה פייר גיים לעזוב מסיבות כאלו לדעתי.

פורסם

כן, ט"ד ידנית.

פורסם
Buki, הצלחת לבלבל אותי. למה התכוון המשורר? זה נגד ברכב או נגד המוסכניק?

התכוונתי למה שכתבתי, אני לא נגד אף אחד.

לא קונים רכב כלשהו אם מכונאי הבית שלך שבהמשך יטפל ברכב שתקנה לא ממליץ עליו.

אם הוא לא ממליץ - יכולות להיות שתי סיבות.

או שהרכב באמת גרוע ויש לו ניסיו רע איתו, או שהרכב בסדר אבל אין לו את הידע, הניסיון, כלי אבחון ורצון לטפל בדגם הזה.

בשני המקרים אתה לא רוצה להיות שם.

פורסם

רכב נוסף שמציע מבנה דומה - קיה סול (Soul).

בדיוק עכשיו יצא דגם מחודש. בקודם היה מנוע דיזל וגיר אוטומטי בערך ב 125-130 אלף ש"ח.

לא יודע לגבי החדש. אין לי שום ניסיון איתו, אני רק מציין שהוא קיים.

מראה משונה ולא שגרתי אבל לא נראה לי שזה יהווה בעיה למי שנוסע במולטיפלה...

פורסם

מכונאי קרוב אליו אמר לו לא להתקרב, אין לי מושג למה. אמר ולא פירש. אולי סתם סטיגמה של הסיטרואן של פעם?

מעניין.

תוכל לברר מהיכן המכונאי?

אציין שמשפחתי חשבה על להתחדש גם כן בC3 פיקאסו דיזל ידני חדשה.

לאחר ייעוץ עם חבר טוב של אחי שעובד במוסך מורשה סיטרואן, ירדנו מהרכב המדובר. הוא לא פירט יותר מדי, אך כל מה שאמר שלדעתו הרכב לא הכי מוצלח והחלקים שלו די יקרים. לא הספקתי לברר או לדבר עימו יותר מדי כך שהעניין נשאר עדיין תמוה בעיניי.

מה שהוריד אותנו סופית מהC3 פיקאסו דיזל זה העובדה שאם היינו רוכשים אותו, היה עלינו לעבור מהמוסך הקבוע שלנו שאנחנו סומכים עליו ב100% (מומחה לVW) למוסך צרפתיות לא מוכר (בשבילנו לפחות- סביר להניח שהיינו עוברים ל"אורן שירותי רכב" וכדו').

אולי יש בכך אמת כלשהי? אולי ישנם הבדלים בין גרסת הבנזין 1.4 לגרסת הדיזל 1.6 (ואז יש מצב שהמכונאי ההוא התבלבל ביניהן)?

והשאלה היא האם המכלולים זהים באמת בין הברלינגו לC3 פיקאסו? ואיך המחירים באמת בסיטרואן מבחינת החלפים?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

הווטו לגבי ה-C3 צומצם, והתקבל אישור מהמכונאי "לדגמי 2011 ומעלה". זה משנה לגמרי את התמונה.

בנוסף, הוא אמר שמחירי הטיפול יקרים. בעלי C3 פיקאסו, תוכלו לפרט מחירי טיפולים? תודה.

הבנתי שטיפולים הם כל שנתיים או 30K, זה נכון? וזה אולי גם מכפיל, או כמעט מכפיל את מחיר הטיפול? אגב, טיימינג כל 250K?

המכונאי עובד כמכונאי באחת מחברות ההשכרה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

מזל שזה "משנה לו חלוטין את התמונה" כי לפני 2011 לא היו C3 פיקאסו בישראל :lol:

• תוכן חדש...