Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזור עפולה יש לא מעט סוחרים כאלה קטנים שמפזרים את הרכבים שלהם ברחבי העיר - כדאי להיזהר.

בסביבות 40 אלף שקלים עם דרישה למרחב פנימי וחיסכון בדלק אפשר לנסות סוזוקי SX4 מודל 2008, המושב האחורי לא מאוד מרווח וכדאי לבדוק אם יספיק אבל מדובר ברכב אמין וחסכוני למדי.

בנוסף שווה להעיף מבט בניסאן נוט, מיקרוואן עם מרווח פנימי מפתיע וצריכת דלק חסכונית.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אינני בטוח אם מישהו כבר אמר את זה קודם בשרשור, אז אני אומר: תתרחקו מהעיסקה הזאת כמו מאש! איספו את רגליכם ואשכיכם ותברחו מהאיש!

את בעצמך מעידה עליכם שאינכם מבינים גדולים ברכב. סוחרים יודעים לזהות אנשים כמוכם, ואלה מבינהם שאינם ישרים גם יודעים לנצל את העובדה הזאת לטובתם.

לטובתכם, תשכחו שאי פעם פגשתם את הרכב, התייחסו לכסף ששילמתם תמורת הבדיקה כאל תרומה שנתתם לעמותה החביבה עליכם ופשוט המשיכו הלאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דבר נוסף שחשבתי עליו: בהתחשב בעובדה שאינכם מבינים ברכב, אני ממליץ בחום לרתום לעזרתכם מכר או חבר שאתם יכולים לסמוך עליו, שילווה אתכם בכל תהליך החיפוש והרכישה. הפתרון הזה אומנם הוא אינו תעודת ביטוח כנגד נוכלים, אבל הוא בפירוש יכול לחסוך לכם לא מעט עגמת נפש.

אם אין לכם מכר או חבר כזה, כתבי מהיכן אתם בארץ ואני בטוח שיש מישהו מהפורום בקרבתכם שישמח להגיש סיוע. אם אתם נמצאים באיזור השרון ועמק חפר, את מוזמנת לפנות אלי בפרטי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

+1

לבטל את העסקה, כפי הנראה מדובר בנוכל. במקומכם, הייתי ניגש לאחד מסוכנויות הטרייד-אין של היבואנים הגדולים (כלמוביל, אוטודיל, לובינסקי-טרייד, קרסו), מדובר במקומות מסודרים עם רמת השקיפות הגבוהה ביותר בשוק. כמו כן יש שם היצע יחסית גדול של רכבים פרטיים ומבחר גדול יחסית. במקום כזה סביר להניח שתוכלו לסגור עסקה באותו יום כאשר יש לכם אחריות לשנה כולל אפשרות לפריסת תשלומים נוחה וכד'. גם במקומות אלו, לא לוותר על בדיקה במכון שאתם בוחרים.

בהצלחה!

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
את הבדיקה ביצעתם במכון לבחירתו/בסביבתו?

לדעתי כשיש יותר מידי נורות אדומות, כדאי לדלג הלאה.

מי שמשקר פעם אחר פעם כניראה שיש לו מה להסתיר בנוגע להיסטוריה של הרכב.

וכל זה עוד לפני שמדברים על הנתונים היבשים שגם הם לא "מציאה גדולה" (כ 40 אלף ק"מ בשנה).

1+

לא הייתי מתקרב.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...