Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער לנפץ מיתוסים, אבל גם אני לא מבין בדיוק מה כל המהומה על הפיאסטה?

לפני רכישת הקליאו שלנו, ישבתי בפיאסטה, ולא ממש התרשמתי מאיכות החומרים, בטח שלא הרבה יותר מהקליאו. אז נכון, לקליאו תריסי מזגן מרכזיים שמרגישים חלשים. אבל הדונמים של הפלסטיק השחור והנוקשה של הפיאסטה לא הופך אותה ליותר טובה.

בכל המבחנים משבחים את הפיאסטה על האבזור, כאשר גם כאן הקליאו יוצאת עם ידה על העליונה.

לגבי ניהוג? תסלחו לי, אבל מי באמת כל היום תוקף פניות בסופר-מיני. תעשו לי טובה...

צריכת דלק? הגיר והמנוע אומנם חדשים, אבל צריכת הדלק עדיין נותרה בסביבות ב 12 ק"מ לליטר.

מה שכן אומר לטובתה של הפיאסטה הוא נוחות המתלים, שבקליאו קשיחים יותר.

מעבר לכך, לדעתי גם ה 208, וגם הקליאו מתעלות על הפיאסטה. לפחות זו שמשווקת בארץ.

עם הסוניק יש לי בעיה אחרת לגמרי. היא אומנם נראית לא פחות ממדהים על הכביש, אבל כשעוברים פנימה מבינים שהרוב זה תחפושת. בריפודי עור אני לא מאמין ( הטיפול בהם מעיק והם נראים טוב רק בסוכנות ). המנוע אומנם עובד יפה בשידוך לתיבת ההילוכים, אבל לא באמת מרגיש כמו 140 כ"ס.

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
היופי בעיני המתבונן, לדעתי הסוניק נראית טוב.

לא סתם לקחנו כזאת בשחור.

בשחור היא באמת בסדר, ראיתי תמונות שלה מאיזה מבחן דרכים והפלסטיק הכסוף הזה סביב פנסי הערפל נראה מזעזע. בתמונה שלך זה סביר, אבל עדיין מיותר לחלוטין.

בכל זאת הפיאסטה היא הכי לטעמי עיצובית, ואם היא יותר זולה משמעותית, אז אפשר להתקין חישוקים איכותיים ולטעמך בחוץ, בטח גם יתנו לך (פותח השירשור) זיכוי מסוים על צמיגים חדשים שמגיעים עם הרכב. קליאו לא הייתי לוקח גם בחינם (טוב, בחינם כן - כדי למכור), סליחה מכל בעלי הקליאו, כל הפלסטיקה בפנים פשוט מזעזעת לדעתי, וגם כל הפסים בחוץ לא לעניין. סוניק זאת אפשרות טובה דווקא יחד עם פיאסטה, מה שיותר לטעמך

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

לא מזמן רכשתי סוניק RS והנה הדעה שלי:

הקליאו בהחלט יותר יפה מהסוניק, גם צריכת הדלק שלה צריכה להיות טובה יותר.

הסוניק נותנת את התמורה הטובה ביותר למחיר בקטגוריה שלה מבחינת האבזור.

אומנם בתחילת הנסיעה הכוח הזמין חלש מעט (בגלל בתיבה האוטומטית), אך בזמן נסיעה בהחלט מרגישים היטב את 140 הסוסים הנמצאים ברכב.

כמו כן, הרכב קשיח יותר מהרכבים האחרים בקטגוריה וזה מורגש היטב בנסיעה בכבישים המשובשים שלנו.

אין ספק שהתיבה האוטומטית מגבילה אותה מעט, אבל המקבילות שלה עם גיר ידני עולות כ 40,000 ש"ח יותר.

פורסם

לפני רכישת הקליאו שלנו, ישבתי בפיאסטה, ולא ממש התרשמתי מאיכות החומרים, בטח שלא הרבה יותר מהקליאו. אז נכון, לקליאו תריסי מזגן מרכזיים שמרגישים חלשים. אבל הדונמים של הפלסטיק השחור והנוקשה של הפיאסטה לא הופך אותה ליותר טובה.

בכל המבחנים משבחים את הפיאסטה על האבזור, כאשר גם כאן הקליאו יוצאת עם ידה על העליונה.

לגבי ניהוג? תסלחו לי, אבל מי באמת כל היום תוקף פניות בסופר-מיני. תעשו לי טובה...

צריכת דלק? הגיר והמנוע אומנם חדשים, אבל צריכת הדלק עדיין נותרה בסביבות ב 12 ק"מ לליטר.

עם הסוניק יש לי בעיה אחרת לגמרי. היא אומנם נראית לא פחות ממדהים על הכביש, אבל כשעוברים פנימה מבינים שהרוב זה תחפושת. בריפודי עור אני לא מאמין ( הטיפול בהם מעיק והם נראים טוב רק בסוכנות ). המנוע אומנם עובד יפה בשידוך לתיבת ההילוכים, אבל לא באמת מרגיש כמו 140 כ"ס.

דונמים של פלסטיק שחור נוקשה?

דבר ראשון 90 אחוז מהדשבורד הוא עשוי חומר רך ונעים למגע, הפלסטיק מרגיש איכותי איפה שלא תיגע.

בקליאו יש הרבה יותר פלסטיק קשה שמרגיש הרבה פחות איכותי במיוחד אחרי שצבעו חלק ממנו מסיבה לא ברורה ונראה כאילו ילדה בת 12 עיצבה את הרכב מבפנים.

פלסטיקים צבועים במקומות הכי לא הגיוניים שיש, מי לעזאזל צובע הגה במיוחד באיזור שהכי הרבה נוגעים, רוצה לנחש כמה זמן זה יחזיק?

ואם נסתכל אל העבר והאיכות חומרים ברנו, אני מניח שלא יקח הרבה זמן עד שהרכב יראה כמו פח.

הרכב הזה היה בראש הרשימה שלי אבל ירד מהר מאוד אחרי שנכנסתי אליו.

אז קניתי רכב עם מנוע פחות "מתוחכם" אבל לפחות סביבת הנהג איכותית בהרבה.

ואם אתה אומר שה208 מתעלה על הפיאסטה כנראה שלא נהגת בה, חוץ מההגה הקטן והמאוד נעים שלה, הרכב הזה לא מצטיין בכלום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
בשחור היא באמת בסדר, ראיתי תמונות שלה מאיזה מבחן דרכים והפלסטיק הכסוף הזה סביב פנסי הערפל נראה מזעזע. בתמונה שלך זה סביר, אבל עדיין מיותר לחלוטין.

זה למעשה כרום ולא כסוף, בגלל האיכות של האייפון זה נראה סתם כסוף.

את הפיאסטה לא בדקנו, אבל את הקליאו בתצורת ה0.9 טורבו כן. רעשי הרוח במהירות נמוכה מהקורות הקדמיות פסלו לנו אותה.

פורסם

חזרתי מנסיעת מבחן על הסוניק RS בסוכנות בת"א, נסענו מהסוכנות אל הסופרלנד בראשון ובחזרה, ככה שיצא לנהוג בכביש מהיר, בפיתולים, וגם בפקק. ולהלן רשמיי:

נוחות: גם בנהיגה, היא הכי נוחה לי אישית. היא מרגישה גדולה יותר, המושבים נעימים לי יותר, וההגה נעים לאחיזה ושמנמן. היא לא הרגישה נוקשה במיוחד, למרות הגלגלים הענקיים והמתלים המוקשחים. גם האישה אמרה שהיה נוח לשבת בה. כמו שכבר אמרתי אני מת על הרצפה הצפה בתא המטען. משענת היד התגלתה כנוחה יותר מהמתחרות אבל עדיין חרא. אולי בנסיעה ארוכה אשתמש בה, לא ביום יום. הנסיעה הייתה שקטה ורגועה מאוד בהשוואה לXS שלי בוודאות.

אבזור ותפעול: מצלמת הרוורס שלה - פשוט תענוג. ידית האיתות גבוהה מידי וזה מעצבן. לוח השעונים המצועצע דווקא סבבה, אבל מחשב הדרך קצת דל בפונקציות (הייתי רוצה לראות גם צריכת דלק מיידית, הייתי רוצה 2 מדי מרחק נסיעה וכו'). לא נתקלתי בבעיה להתרגל לתפעול הידני של תיבת ההילוכים עם כפתורים - זה בא לי טבעי יותר מתנועת הקדימה\אחורה בתיבות כמו של הקליאו, אבל עדיין הייתי מעדיף ידני או שליטה מההגה. מסך המולטימדיה עובד מצוין, לא מושלם בשמש ישירה אבל סביר. האישה מאוד אהבה אותו. המערכת נשמעת די טוב, והחיבור לטלפון קל. אהבתי שאפשר לשלוט בכל מיני דברים קטנים כמו הווליום של האיתות.

כח וביצועים: התיבה. אמא של מי שהחליט לשים את התיבה הזו ברכב הזה, שתהיה בריאה. אין לה מושג מה רוצים ממנה! אמנם אין את העיכוב ביציאה מהמקום שיש בקליאו, אבל גם אין התפרצות אדירה של כח או משהו. לא לזה ציפיתי מ140 כ"ס. כשלוחצים חזק, מרגישים את הכח אבל הוא לא ליניארי, בעיקר כי התיבה מתבלבלת ומחליפה הילוכים שלא לצורך - בהאצה מעמידה לפעמים מעלה הילוך מוקדם מידי, בעקיפה עדינה בכביש מהיר פתאום מורידה הילוך שלא לצורך ובועטת בגב, לא מגיבה מהר או חלק לקיקדאון. הרכב מרגיש כאילו התיבה מסרסת ומרסנת אותו וזה חבל מאוד. הסוניק עדיין מהירה, וחזקה, מרגישים את זה בלי ספק - אבל לא מממשת את הפוטנציאל שלה כלל ודורשת הרבה יותר תכנון של הנהג איך להשתמש בכח הזה בלי שהתיבה תהרוס לו את התכניות. במצב תפעול ידני, חלק מהבעיות נפתרות (למשל הורדות ההילוכים המיותרות ב120 קמ"ש על איילון) אבל זה לא תפעול חלק או נוח כמו ברובוטית עם שליטה מההגה ולכן ספק אם מישהו, אפילו אני, ישתמש במצב הזה באופן קבוע.

התנהגות כביש: דווקא כאן קצת התאכזבתי. הסוניק אחזה והתנהגה יפה, לא הבאתי אותה להפעלה של בקרת האחיזה או להחלקה ולא הרגשתי תת היגוי או חוסר רצון לתקוף פניה - אבל כן הרגשתי רכינת מרכב מוגזמת (למרות המתלים המונמכים) וכן הרגשתי את אותו "ריחוף" שאופייני לרכבי מיני וסופרמיני שלא מעוניינים שינהגו בהם מהר. בהתחשב במבנה האגרסיבי, בצמיגים הרחבים, ובמשקלה העצמי הגבוה - ציפיתי לתחושה דבוקה ומוצקה יותר וקיבלתי נטייה וריחוף שהורידו לי את הבטחון למרות שבפועל על הכביש הסוניק עשתה את מה שביקשתי ממנה.

לסיכום:

הסוניק מצויינת לשימוש יום יומי ומפנקת. קלה לתפעול ולנהיגה, נוחה, נראית טוב יותר במציאות בצבע רגיל על הכביש (אבל עדיין מכוערת לטעמי) ונותנת תחושה יקרה יותר מה110 אש"ח שהיא עולה. אבל רכב ספורטיבי היא לא, ולא קל להינות ממה. הסוניק תעשה מה שתגיד, תאיץ תעקוף ותאחוז בפניה - אבל צריך להתאמץ הרבה יותר כדי להעלות את אותו חיוך על הפנים שהXS נותנת לך פחות או יותר בכל סיבוב.

ואיך הסוניק מול הקליאו? שאלה קשה. הקליאו הרגישה זריזה ומגיבה יותר בפניות, אבל איטית וחלשה יותר בהאצות. התיבה של הקליאו מעודנת יותר, אבל הורסת לגמרי בהאצה מהמקום וברמזור הסוניק כנראה תשאיר אותה מאחור. בשתיהן לא ממש מרגישים את המנוע או המהירות למרות שהצג הדיגיטלי מגיע ל3 ספרות מאוד מהר. הקליאו נראית טוב בהרבה מבחוץ, הסוניק מרגישה טוב יותר מבפנים. הסוניק גם שימושית יותר, וגם יוקרתית יותר, אבל הקליאו חד משמעית יותר מושכת ותמשוך גם יותר מבטים - קשה לא לחייך כשבאים לרכב כ"כ יפה בבוקר.

יום שישי הקרוב אבצע נסיעת מבחן גם על הפיאסטה ונגיע, בתקווה, לסיכום הסאגה הזו ולהכתרת המנצחת (עבורי לפחות).

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
א

בנושא אחר

לגבי הסוכנויות עצמן גם שווה לומר מילה:

רנו במערב ראשון - סוכנות נאה אך אין את כל הרכבים בתצוגה\למבחן. רכב המבחן ל1.2T היה ברמת אבזור נחותה יותר, רכב ההדגמה באולם היה הגרסה הידנית. איש המכירות היה נחמד ואדיב, עם הבנה סבירה ברכבים, והיה מאוד שמח לעזור. המיקום מאפשר נסיעות מבחן בכל שעה בזכות הסופרלנד שנמצא קרוב ואפשר להתחרע בו קצת. תיאמו נסיעת מבחן לבוקר שלמחרת הביקור שלי.

פורד בהמסגר - אולם הרבה יותר גדול משל רנו, כל הרכבים בתצוגה ונראים גם מהרחוב, מרווח. איש המכירות היה מאוד נחמד ואדיב, התעניין גם בביקורת שלי על הרכב, סיפר לי שצפוי מבצע בשישי הקרוב ושווה לחכות, לא יכל לקבוע לי נסיעת מבחן מידית - חזרו אלי בטלפון וקבעו לשישי. שזה קצת רחוק אבל בסדר.

שברולט במנחם בגין - צפוף כי שטח האולם קטן ויש שם הרבה רכבים. כתוצאה, ואולי בלי קשר, ביקשו לא להגביר יותר מידי את הווליום ברכב - איך אני אמור לבחון את הסאונד ככה? אנשי השירות היו... לא טובים. 2 אנשי מכירות דיברו איתי, שניהם ידעו על הרכב פחות ממה שאני הספקתי לקרוא עליו בסמארטפון בזמן ההליכה מפורד אליהם! לא ידעו מה זה מגביל מהירות בבקרת השיוט (וטענו בתוקף שאין ברכב למרות שיש), לא ידעו להסביר על מערכת המולטימדיה, ולא היו אדיבים וסבלניים כמו הקודמים. אם בסוכנויות הקודמות הרגשתי שאיש המכירות מעריך את זה שעשיתי ש.ב לפני שבאתי, כאן הרגשתי שזה רק מעצבן אותם. לא לעניין.

...

למה לא הלכת לסוכנות שברולט בראשון? בבניין UMI ממוקם האולם המרכזי שלהם.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
למה לא הלכת לסוכנות שברולט בראשון? בבניין UMI ממוקם האולם המרכזי שלהם.

כי כבר הייתי בסוכנות פורד בהמסגר שהייתה קרובה.

פורסם

^

חשבתי לעצמי שאולי היה מצוין אם היו מביאים גם סוניק ידנית. לפי מספר האתרים אמריקאים שראיתי הסוניק הידנית מאיצה ל-100 ב-8 שניות, אתר אחד אומר שידני ואוטומטי מאיצות זהה שזה קצת לא הגיוני, כי במפרט בארץ מופיע 9.5 שניות. בקיצור, מבלבל.

פורסם

דבר ראשון, אין שום מהומה. דבר שני, הפיאסטה היא עדיין (למרות גילה) סופר-מיני מאוד מגובשת וחבילה מצויינת. במחיר שלא גבוה מהמתחרות, מקבלים רכב איכותי, שקט, נח ובעל התנהגות הכביש המוצלחת ביותר בקטגוריה. לא סתם היא מצליחה כ״כ באירופה. מי שמחפש צעצועים ועיצוב יעדיף את הקליאו וזה בסדר גמור.

emotion of motion

פורסם

alexk - מסכים איתך בגדול: למי שרוצה רכב ספורמיני יציב וסגור על עצמו, איכותי, וטוב לנהיגה - בזול (מי שמחפש בזול לא מחפש אבזור מיוחד) זה רכב מצוין בשבילו. רק עם הסתייגות אחת: רוב הפיאסטות שמכרות באירופה ידניות, וללא התיבה הרובוטית (שאולי בעייתית ואולי לא), ועם תמחור אירופאי, ועם מערכת הסאונד המקורית - מקבלים באמת רכב מצוין לסגמנט הזה ויש כאן אחלה value for money.

כאן בארץ זה בעייתי - מי שמחפש את הזול ביותר, ימצא משהו זול יותר (לפחות הפיאסטה 1.25 אם לא קוריאנית כלשהי או מיני). מי שמחפש אבזור ופינוק, ילך על משהו יקר בפער לא גדול (עוד 10K מקסימום) ויקבל את כל האבזור והפינוק שהוא רוצה. מי שמחפש רכב ספורטיבי לא יקח את הפיאסטה כי היא לא, בעיקר בגלל התיבה. וכך הלאה מי שמחפש רכב מעוצב, גדול, וכו' ימצא אלטרנטיבה אחרת.

החל מהתמחור ש"באמצע", דרך רמת האבזור ש"באמצע" (נגיד, זה שכן יש מערכת מוליטמדיה אבל היא מותקנת במיקום גרוע ולא נוחה לשימוש, ואתה יוצא קרח מכאן ומכאן) ועד לרמת הניהוג שבאמצע (כי למנוע החזק יש רק תיבה רובוטית) - לדעתי לפיאסטה כאן בארץ יש כרוניקה של ליפול בין הכסאות, והשוק שהיא מתאימה לו לא גדול. לא אומר שהיא רעה - אומר שצמצום המבחר בדלק מוטורס מסרס את הפוטנציאל שלה.

פורסם

סקרנת אותי לגבי הסוניק טורבו אז ניגשתי לסוכנות להתרשם מהרכב.

התרשמות בסיסית שלי,

מראה חיצוני מצועצע משהו אך נראה לא כל כך רע.

חישוקים וצמיגים נותנים לרכב מראה קצת יותר אגרסיבי מהסוניק הרגילה.

נכנסים פנימה ומגלים מושבי עור נאים אך לטעמי קצת קטנים מידי ולא תומכים מספיק.

מכוון את המושב עד הסוף אחורה (אני 1.85) ושם לב שתנוחת הנהיגה נוחה אך הראש נוגע בתיקרה (אבל ממש נמעך, לא רק משפשף..)

מוריד את הכיסא עד הסוף למטה ומגלה כי התנוחה לא נוחה לי כל כך (מרגיש שיושבים על הריצפה) ועדיין הראש משפשף את התיקרה!

מה לעשות, זה מחיר החלון בגג.

אגב חלון בגג, זה יותר חרך מאשר חלון, אף פעם לא ראיתי חלון כזה קטן. לדעתי מיותר ועדיף לוותר על התענוג ולקבל יותר מרווח לראש.

עיצוב תא הנוסעים, משטחים על משטחים של פלסטיק שחור ללא שום פואנטה ומזל שיש את המערכת שנותנת קצת צבע.

הפלסטיקה באיכות הכי גרועה שנתקלתי בה בקבוצה, אין חלק אחד ולו הקטן ביותר של פלסטיק רך, הכל קשיח וחלול.

הדש, הקונסולה, הדלתות ובעצם הכל מרגיש פשוט, אפילו פיסת בד (או עור) קטנה על הדלת אין.

סלחו לי, אך זה לא מתאים לרכב בקטגוריה, בטח לא לאחד שמתיימר להיות מאובזר ובטח ובטח שלא לכזה שמחיר המחירון שלו הוא 110,000₪!

זה מתאים לרכבים מקטגורית המיני הקטנות, וגם שם ניתן למצוא איכות טובה בהרבה.

ההגה אומנם מצופה עור אך קשה וחלק ולא נעים למגע.

נעבור למושב האחורי ונגלה שבחור בגובה שלי פשוט לא יכול להכנס לרכב, את הרגליים יש להשאיר בחוץ.. (פועל יוצא לזה שהורדתי את המושב עד הסוף למטה והכיסא מוסת אחורה, אך גב המושב זקוף לגמרי).

תא מטען הכי צר שיצא לי לראות בקטגוריה (עקב פלסטיקה מיותרת בדפנות), עגלת טיולון לא תכנס בו בשום אופן.

נסיעת מבחן כבר ממש לא היה צורך להזמין.

חבל כי דווקא יכולתי לקבל מחיר ממש טוב (שכן שלי בעלי סוכנות הגדולה בצפון).

משם עברתי לסוכנות של טויטה כדל לארות את היאריס.

תא הנוסעים מרווח יחסית ובעל גוונים ועיצוב נאה.

יש חלקים רכים בגוון בהיר ואף דיפון בד בדלתות.

פחות אהבתי את המרכמים של הפלסטיק (כאילו מוברש).

מושבים נוחים אך חסרה ידית בין המושבים הקדמיים.

מאחור יש מספיר מקום לרגליים ותא המטען נראה נוח וגדול יחסית.

אבזור בדגם הבסיס בסיסי מאוד וזה כולל רדיו דיסק פשוט וחלונות מכאניים מאחור (מה הקטע?!)

תמורת עוד 5,000₪ מקבלים מערכת מולטימדיה וחלונות חשמל אחוריים.

המחיר לדגם הבסיס (במבצע עלק של 2,000₪ הנחה) הוא 102,000₪ על הכביש.

כאשר אמרתי לסוכן אם אין סיכוי להנחה נוספת וכי המחיר גבוה מידי הוא ענה לי בלי להתבלבל: ״היא אמורה להיות הכי יקרה בקטגוריה, ובצדק, זה טויוטה!״...

I shit you not

פורסם
alexk - מסכים איתך בגדול: למי שרוצה רכב ספורמיני יציב וסגור על עצמו, איכותי, וטוב לנהיגה - בזול (מי שמחפש בזול לא מחפש אבזור מיוחד) זה רכב מצוין בשבילו. רק עם הסתייגות אחת: רוב הפיאסטות שמכרות באירופה ידניות, וללא התיבה הרובוטית (שאולי בעייתית ואולי לא), ועם תמחור אירופאי, ועם מערכת הסאונד המקורית - מקבלים באמת רכב מצוין לסגמנט הזה ויש כאן אחלה value for money.

כאן בארץ זה בעייתי - מי שמחפש את הזול ביותר, ימצא משהו זול יותר (לפחות הפיאסטה 1.25 אם לא קוריאנית כלשהי או מיני). מי שמחפש אבזור ופינוק, ילך על משהו יקר בפער לא גדול (עוד 10K מקסימום) ויקבל את כל האבזור והפינוק שהוא רוצה. מי שמחפש רכב ספורטיבי לא יקח את הפיאסטה כי היא לא, בעיקר בגלל התיבה. וכך הלאה מי שמחפש רכב מעוצב, גדול, וכו' ימצא אלטרנטיבה אחרת.

החל מהתמחור ש"באמצע", דרך רמת האבזור ש"באמצע" (נגיד, זה שכן יש מערכת מוליטמדיה אבל היא מותקנת במיקום גרוע ולא נוחה לשימוש, ואתה יוצא קרח מכאן ומכאן) ועד לרמת הניהוג שבאמצע (כי למנוע החזק יש רק תיבה רובוטית) - לדעתי לפיאסטה כאן בארץ יש כרוניקה של ליפול בין הכסאות, והשוק שהיא מתאימה לו לא גדול. לא אומר שהיא רעה - אומר שצמצום המבחר בדלק מוטורס מסרס את הפוטנציאל שלה.

שמע, אתה מגמתי יותר מידי.

ההפרש בין הקליאו המאובזרת שעולה 109,000₪ (אשר רק בה יש דבר בסיסי כמו בקרת אקלים) לבין הפיאסטה שנמכרת ביום רגיל ב- 96,000₪ הוא 13,000₪.

כעת יש מבצע על הפיאסטה והפרש המחיר גדל עוד יותר ועשוי להגיע כבר ל- 17,000₪.

זה לא מעט כסף.

ניחא אם התמורה הייתה קיצונית לטובת הקליאו מבחינת אבזור אז עוד הייתי מבין (נניח מושבים חשמליים עם ריפודי עור, גג שמש פנורמי, אבזור בטיחות קיצוני או מערכת של הרמן קרדן, או אפילו בוס/JBl).

אך לא, את תוספת המחיר הזו אתה נדרש להוסיך בכדי לקבל פנסי ערפל, חישוקים קלים (נאים מאוד), קצת צביעה מיותרת בפנים הרכב, חישני גשם ואורות וזהו בערך.

מצד שני חסר אבזור כמו מצלמה אחורית, חלונות אוטומטים, סגירת חלונות מהשלט ועוד.

טוב, אז אולי הרכב איכותי הרבה יותר, אה גם זה לא, להיפך..

לדעתי אתה נדלקת על העיצוב של הקליאו אשר מסנוור אוך וגורם לך לראות רק את הדברים החיוביים ולהעלים עין מהשליליים, וזה דווקא בסדר.

זה אומר שהקליאו ככל הנראה תפורה עליך ואני במקומך הייתי רוכש אותה וזהו.

אך אל תשלה את עצמך, מעבר לעיצוב יש רכב סביר אך לא מדהים.

פורסם
שמע, אתה מגמתי יותר מידי.

ההפרש בין הקליאו המאובזרת שעולה 109,000₪ (אשר רק בה יש דבר בסיסי כמו בקרת אקלים) לבין הפיאסטה שנמכרת ביום רגיל ב- 96,000₪ הוא 13,000₪.

כעת יש מבצע על הפיאסטה והפרש המחיר גדל עוד יותר ועשוי להגיע כבר ל- 17,000₪.

זה לא מעט כסף.

ניחא אם התמורה הייתה קיצונית לטובת הקליאו מבחינת אבזור אז עוד הייתי מבין (נניח מושבים חשמליים עם ריפודי עור, גג שמש פנורמי, אבזור בטיחות קיצוני או מערכת של הרמן קרדן, או אפילו בוס/JBl).

אך לא, את תוספת המחיר הזו אתה נדרש להוסיך בכדי לקבל פנסי ערפל, חישוקים קלים (נאים מאוד), קצת צביעה מיותרת בפנים הרכב, חישני גשם ואורות וזהו בערך.

מצד שני חסר אבזור כמו מצלמה אחורית, חלונות אוטומטים, סגירת חלונות מהשלט ועוד.

טוב, אז אולי הרכב איכותי הרבה יותר, אה גם זה לא, להיפך..

לדעתי אתה נדלקת על העיצוב של הקליאו אשר מסנוור אוך וגורם לך לראות רק את הדברים החיוביים ולהעלים עין מהשליליים, וזה דווקא בסדר.

זה אומר שהקליאו ככל הנראה תפורה עליך ואני במקומך הייתי רוכש אותה וזהו.

אך אל תשלה את עצמך, מעבר לעיצוב יש רכב סביר אך לא מדהים.

העיצוב של הקליאו מדהים, רק חבל באמת שבמכונית שהחלון האחורי שלה כל כך קטן לא דואגים לאבזר במצלמה אחורית, ב-208 המאובזרת שיש לה שדה ראיה טוב לאחור יש שם מצלמת רוורס וחיישנים לאחור.

פורסם

הפיאסטה תהיה הכי דומה ל 206 שלך מבחינת התנהגות כביש. בנוסף לזה היא גם איכותית. למה האופציות היחידות שאתה מביא הן זול מאוד או מאובזר ומפנק? מה עם מי שמחפש שקט, נוחות, התנהגות?

הפיאסטה היא בקלות הסופר מיני הכי ספורטיבית. היא לא ST אבל יחסית למתחרות באותו מחיר היא מרגישה יותר מהנה. בדיוק כמו שה 206 שלך היתה בזמנו.

בוא נראה מה תהיה ההתרשמות שלך אחרי הנסיעת מבחן.

הגיר ברנו ובפורד הוא אותו אחד, דרך אגב.

emotion of motion

• תוכן חדש...