Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם קראת את השרשור אודות פילטר השמן המקורי לפונטו דור ראשון שמשווק בארץ בשנים האחרונות? האם לדעתך בגלל שיש עליו לוגו של פיאט אפשר להיות רגועים?

לא קרתי אבל אם זה מוצר מקורי אפשר להיות רגועים

פורסם

לי דווקא נראה כאילו היצרן החליט להאציל סמכות ליצרן פילטרים כלשהו, וזה ייצר פילטר כאוות נפשו.

בקצרה: עד לפני כמה שנים היה פילטר שמן עם מק"ט מסויים. מיוצר באיטליה ועם שסתום אל חזור.

מתישהו התחלף המק"ט וכבר לא ניתן להשיג בארץ את המק"ט הישן. הפילטר החדש מיוצר בסין, ללא שסתום אל חזור, ולפי הבדיקה של עידן ניתן לזהות הבדלים ויזואליים בניהם כשמציצים פנימה ובנוסף המשקל של הפילטר הסיני הוא חצי ממשקל הפילטר האיטלקי.

אולי בפיאט החליטו לאמץ את ההמלצות של בעלי חנויות החלפים בארץ: "זה רכב ישן, שים הכי זול שיש"

עוד מעניין, האם כשאייפון מקבל עידכון, גם אז אתה סומך על היצרן שהוא עושה את הדבר הכי טוב לך ולאייפון שלך?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא מבין באייפון !

יצרן לא מאציל סמכות אלא קובע סטנדט שנדרש לפילטר והספק באשר הוא מייצר לפי דרישה זו

איך קבעת שאין שסתום אל חזור ?

פורסם

אוקיי, נניח את האייפונים בצד.

כאן השרשור המלא של עידן בעניין הפילטר: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?522238-%D7%9E%D7%A2%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%98%D7%A8-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%90%D7%9A-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%9B%D7%99%D7%A6%D7%93-%D7%9C%D7%A4%D7%A2%D7%95%D7%9C

בהודעה מס' 8 יש שני סרטונים המציגים את פעולת נורית השמן עם כל אחד מהפילטרים.

פורסם

אבל אתה לא משווה בין פילטר מקורי לתחליפי אלא בין שני פילטרים מקוריים

רואים בברור שיש אל חזור בפילטר הסיני

שנית האם התופעה של הנורה דוווחה אצל עוד בעלי פיאט או רק אצל לעידן ?

פורסם

גם אני רכשתי בדיוק את אותו הפילטר ממורשה פיאט בבאר שבע, וגם אצלי לקח לנורה זמן לכבות.

ובגלל שההשוואה היא בין מקוריים ניתן לטעון שלא תמיד פילטר מקורי הוא המומלץ ביותר.

היצרן לא מעסיק אלים, ייתכנו טעויות. כמו שגם ייתכנו שיקולים אחרים.

ועכשיו יש לי פילטר תחליפי שהנורה בו נכבית עם ההנעה, אני חושב שהוא עדיף על המקורי הסיני.

• תוכן חדש...