Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד שניה לזוג + 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על התשובה. ייבדק.

אני מבין שהדיעות פה לגבי הקרוז 2011 מאד נלהבות. אני רואה כאלה בטרייד אין הרשמי של UMI במחיר של 55 א"ש. זה מחיר למיקוח? מה המחיר הריאלי?

מה לגבי ההתלבטות בין פרטי לליסינג מהעבודה בעלות של כ 3200 שקל לחודש מוגבל ק"מ, כמו שכתבתי למעלה.

פורסם
מתנצל להעלות מהאוב.

בסופו של דבר התקבלה החלטה שלא להחליט בחודש יוני. החודש החלטתי להעמיד את הרכב הנוכחי למכירה וכנראה שמחר תועבר הבעלות. בתקווה שללא צ'קים בנקאיים מזויפים :evil:

עכשיו לנושא רכב חדש. נזנח נושא רכב המנהלים / ג'יפון. ננסה להתמקד בסטיישן או סדאן יחיסת גדול. הנסועה השנתית בשנים האחרונות עמדה על 14K ק"מ בשנה. אני משער שהיא עלתה בשנה האחרונה ותעלה ותגיע ל 18K ק"מ בשנה נגיד.

יש לי את האופציה לקחת I30 סטיישן/ CEED סטיישן וכד, מוגבלות ק"מ ל 17500 ק"מ בשנה, עד 20,000 ק"מ אני מבין מקצין הרכב שזה עדיין יותר שווה מלקחת רכב לא מוגבל בק"מ. זה יצמצם לי את המשכורת בכ 3000 שקל בחודש.

איך שאני לא מסובב את זה, לא נראה שבנסועה השנתית שאני עושה ובהשוואה לקניית רכב יד 2 בסביבות ה 65-70 א"ש, אופציית הליסינג משתלמת לי, אלא אם כן תאירו את עיניי.

בהנחה שאופציית הליסינג יורדת מהפרק, אני מחפש המלצה לרכב. להורים שלי יש קיה פורטה 2010/11 בשנתונים האלה קיה נתנו 7 שנים אחריות כמעט לכל המכלולים. האם זה המשיך גם ב 2012 לדוגמא ב CEED סטיישן? האם יש רכבים אחרים של יצרנים אחרים שנתנו אחריות כזאת ארוכת טווח?

המון תודה לעונים!

שחר

על הפורטה עדיין יש אחריות של 7 שנים עד כמה שידוע לי, אני חושב שגם על הפיקנטו, הסול והריו (ואולי גם על עוד? על אלה אני די בטוח).

• תוכן חדש...