Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר נפגשנו לעשות טיפול קטן ברכב.

על הדרך אמרתי לו שימלא את המים במצבר.

בסופו של עניין, כשבאתי להכניס את המצבר לרכב שמתי לב לשלושה חורים שהוא יצר עם המברג בפקקים.

התמונות: כמו שאתם רואים, הוא לא חדר לצידו השני של הפקק.

20140620_193948.jpg20140620_193955.jpg20140620_194006.jpg

האם הדבר מזיק?

ושאלה נוספת: אני יודע שצריך למלא את המים במצבר עד לתחתית הפקקים.. האם זה נכון? ואם כן, למה לא עד למעלה?

תודה לעונים!

שבת שלום.

אמסטרדם.

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

אמסטרדם שלום רב !

תפקיד החורים לאפשר איורור לתא המצבר , בגלל החומצה הנמצאת בתאים המתחממת בעת טעינת יתר, ומלוי עודף של מים מזוקקים גורם, לדילול החומצה, ולסכנת גלישה של החומצה מחוץ לפקקים, בעת טעינת יתר או בעת קצר בתא, שגורם לרתיחת החומצה ולגלישתה, כידוע לך חומצה היא מסוכנת , דליקה, ואוכלת את הפח מתחת ובסמוך לתושבת המצבר, לכן מומלץ לדאוג, שהחומצה תכסה את הלוחות כסניטמטר מעל הלוחות, ולא יותר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אני וחבר נפגשנו לעשות טיפול קטן ברכב.

על הדרך אמרתי לו שימלא את המים במצבר.

בסופו של עניין, כשבאתי להכניס את המצבר לרכב שמתי לב לשלושה חורים שהוא יצר עם המברג בפקקים.

התמונות: כמו שאתם רואים, הוא לא חדר לצידו השני של הפקק.

[ATTACH=CONFIG]386117[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]386118[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]386119[/ATTACH]

האם הדבר מזיק?

ושאלה נוספת: אני יודע שצריך למלא את המים במצבר עד לתחתית הפקקים.. האם זה נכון? ואם כן, למה לא עד למעלה?

תודה לעונים!

שבת שלום.

אמסטרדם.

מי הייצרן של המצבר ? צלם תמונה של המצבר.

אם החורים לא חדרו לצידו השני של הפקק אינני רואה סיבה לדאגה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכל המגיבים, לאחר שהלכנו לחשמלאי הוא הביא לנו פקקים ולאחר בדיקה אמר שכנראה נצטרך להחליף מצבר בזמן הקרוב.

בכל אופן, תודה רבה שוב לכולם! וצביקה! תודה על המידע! :)

עכשיו זה מסביר למה הפח מתחת למצבר אצלי אכול לגמרי, כנראה שמישהו שהרכב היה שלו בעבר מילא יותר מדי...

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...