Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוריד דפדפן תומך פלאש דבר ראשון, דולפין מומלץ , אחד שתומך אבל לא נוח בעליל ואיטי להחריד הוא פוטון ( photon ) .

תגלוש במצג מוביל אחרת האתר ייתיחס אליך כמחשב והגרסת פלאש גבוהה יותר ממה שהאנדרואיד תומכת.

פורסם
תוריד דפדפן תומך פלאש דבר ראשון, דולפין מומלץ , אחד שתומך אבל לא נוח בעליל ואיטי להחריד הוא פוטון ( photon ) .

תגלוש במצג מוביל אחרת האתר ייתיחס אליך כמחשב והגרסת פלאש גבוהה יותר ממה שהאנדרואיד תומכת.

בדולפין הפלאש גם לא עובד.

מה זאות אומרת " והגרסת פלאש גבוהה יותר ממה שהאנדרואיד תומכת" ?

פורסם

אני עם 4.4 ואין לי בעיה של פלאש , לצערנו אדובי הפסיקו מזמן את התמיכה של הפלאש באנדרואיד ומאז כל מה שנמצא אלה רק סוגי של פריצות.

גרסת הפלאש הנתמכת באנדרואיד נמוכה ממה שהאתרים דורשים לכן תקבל שגיאה ש- צריך לפחות גרסת אנדרואיד 9 ומעלה שתנסה לראות פלאש במצב מחשב.

לכן , אם רוצים לראות פלאש אז 1 - מצב מובייל

או 2- פלאש עובד בכל מצב זה עם פוטון (ממה שיצא לי לנסות) אבל הדפדפן הזה גרוע ברמות מטורפות.

פורסם
הגרסאות האלה לא תומכות באנדרואיד 4.4

תנסה להתקין, מה יש לך להפסיד?

אצלי זה עובד עם 4.4.2 ודפדפן כרום/פיירפוקס.

פורסם
יצא לי במקרה להגיע לעמוד הזה, נסה לעקוב אחר ההוראות, לי זה עובד.

https://dolphinbrowser.desk.com/customer/portal/topics/591820--android-flash-playing/articles

כמובן להשתמש בדפדפן דולפין

כן, זה עובד, הבעיה היא שבכול אתר צריך לבחור מצב תצוגה אחר( ipad, desktop) כדי שהסרטונים יעבדו...

פורסם

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, זה מה שיש כרגע ולפחות אפשר להגיד תודה שאין לך אייפון כי שם אין כלל תמיכה בפלאש אלא באתרים שהטמיעו נגן מותאם מובייל.

• תוכן חדש...