Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה חלום - שכר גיהנום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שהחיים הם לא שחור לבן, למעשה הם לא פעם מתנהלים בדיוק על הטווח האפור, אבל בוא נחדד לרגע- לא כתבתי שצריך לסבול במקום עבודה כל עוד השכר טוב.

כתבתי דבר מאוד פשוט- באים לעבודה כדי להתפרנס בכבוד, רוב מקומות העבודה אינם מסבים הנאה לעובדים (מעצם העבודה) לכן אני חושב שאם מצאת עבודה שאתה גם נהנה ממנה- תענוג, זה בונוס אדיר, אבל זה מיעוט.

אישתי למשל הקימה ב-2 ידיים חברת תכשיטים, הכל אומנם עוד טרי אבל היא תותחית והולך לה טוב מאוד, היא עובדת מאוד מאוד קשה כולל לילות לבנים בהם היא יושבת לשרטט ולעצב תכשיטים ללקוחות שלה כדי לעמוד בזמנים אבל מה?

היא כל כך נהנית מהעבודה שלה ושואבת כל כך הרבה סיפוק מהעבודה שאני פשוט מקנא בה, העבודה כל כך מתדלקת אותה אם באמצעות הפידבקים המצויינים שהיא מקבלת מלקוחות, אם זה מעצם העובדה שיש לה כבר לקוחות חוזרים רבים שגם מקשרים אותה ללקוחות נוספים וכמובן גם הכסף שהיא מרוויחה.

היא היתה שמחה מאוד אם היה ניתן להוסיף איזה 5-7 שעות בכל יום כדי שיהיה לה גם קצת זמן לעצמה אבל היא נהנית ומסופקת מהעבודה שלה בטירוף.

מנגד, יש לא מעט אנשים שמרוויחים מצויין, הם עובדים קשה במשרה יציבה עם מעסיקים נורמליים, לא סובלים אבל גם לא שואבים הנאה מיוחדת מעצם העבודה.

אני כמובן מסכים שלאורך זמן הרצונות שלך ממקום העבודה משתנים, יש שלב שלא אכפת לך לקרוע את התחת העיקר להרוויח הרבה כסף ולהגיע ליציבות כלכלית, בשלב אחר אולי תתפשר על שכר נמוך יותר העיקר שתיהיה משרה רגועה יותר עם פחות אחריות וכן הלאה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
פאקינג משפט יחיד. האוויר נגמר עד שמגיעים לנקודה המיוחלת.

נראה לי הערתי את הבית עם הצחוק שלי.

אם זאת, אחרי שיטוט באתר שלו, אני בטוח שהוא נהנה פי אלף מפותח השירוש וכנראה מרוויח לפחות אותו דבר.

אז ignorance is bliss (או אוטיזם קל במקרה הזה).

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
נראה לי הערתי את הבית עם הצחוק שלי.

אם זאת, אחרי שיטוט באתר שלו, אני בטוח שהוא נהנה פי אלף מפותח השירוש וכנראה מרוויח לפחות אותו דבר.

אז ignorance is bliss (או אוטיזם קל במקרה הזה).

לפי מה שידוע לי הרכבים הם של חברים טחונים שלו וחוץ מהפסד אין לו שום רווח מזה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שהוא עושה את זה נטו כתחביב ולא לפרנסתו, הרמה של הכתיבה לא מעניינת אותו בשיט. המשפט זה מזכיר לי חיבור שכתבתי בחטיבת ביניים והמורה צעק עלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

son of a bitch איך שהזמן טס! 3 שנים עברו מאז שפתחתי את השרשור הזה.

במהלכן עברתי למקום אחר, ושוב אחר, פוטרתי, עזבתי, ומה שנקרא "הייתי מסביב לרחוב כמה פעמים". התמקצעתי, ייצרתי קשרים, למדתי כישורים חדשים, והיום אני עדיין בתחום. עורך את האתר שלטעמי לפחות הוא הטוב בארץ, אני לא כותב את כי הבוסים שלי קוראים כאן (אל תנסו לנחש, בשנותיי בתחום למדתי שכל הבוסים של כולם קוראים כאן).

הצוות וההנהלה נפלאים, אנשים משכמם ומעלה אחד-אחד. לא יכולתי לבקש צוות טוב יותר.

הגעתי לנחלה, ואני לגמרי רואה את עצמי נשאר במקום שלי לעוד הרבה מאוד שנים.

המסקנה? גם אם נראה לכם שהכל קקה, תתמידו, תתעלו על עצמכם, אל תתנו לאנשים קטנים לדכא או להוריד אתכם, ותהיו הכי טובים שאתם שאתם יכולים. בסוף תראו תוצאות.

יאללה ביי.

עריכה אחרונה על ידי Guest
פורסם
הגעתי לנחלה, ואני לגמרי רואה את עצמי נשאר במקום שלי לעוד הרבה מאוד שנים.

Famous last words

מנסיוני, מקום עבודה יכול להשתנות מהר מאד לרעה (גם לטובה, אבל זה נדיר) כשמחליפים את המנהל ו/או מרחיבים את הצוות. החוכמה היא לדעת לזהות את הכיוון בו זה הולך מספיק מוקדם כדי לצאת בתנאים שלך, ולא בתחושת יאוש של 'כל מקום רק לא פה'. וכמובן להתחתן עם בת זוג עשירה, כדי שתוכל לבחור עבודה לפי מה שכיף לך ולא לפי כמה משלמים שם.

פורסם
וכמובן להתחתן עם בת זוג עשירה, כדי שתוכל לבחור עבודה לפי מה שכיף לך ולא לפי כמה משלמים שם.

לא בטוח. דווקא במקרה הזה הבת זוג או המשפחה של הבת זוג תכניס אותך בכח לעסק המשפחתי, כדי שלא תהיה בושה למשפחה.

או שתהיה trophy husband, אבל תהיה מוכן לקבל בעיטה החוצה ברגע שהביצועים במיטה יירדו/תתחיל לפתח כרס בירה/סתם תגיד לה מילה לא במקום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא קראתי את כל התגובות אז מקווה שלא אחזור על דברים.

לפי חוקי העבודה במדינת ישראל, המעסיק צריך לשלם לך כל עוד אתה לרשותו.

כלומר, גם אם אתה עכשיו בנסיעה שהיא במסגרת מטרות עבודה (להבדיל מנסיעה אל ומהעבודה) אתה צריך לקבל שכר. ע"פ החוק אין התייחסות למקום הפיזי בו אתה נמצא.

אז, אם אתה נמצא עכשיו על הכביש לצורך בחינת רכב, אתה צריך להיות מתוגמל, מסיבת עיתונאים כנ"ל.

לגבי הנסיעה אל המסיבת עיתונאים, תגיע למשרד תעביר כרטיס, סע אל המסיבה, תחזור ותעביר שוב כרטיס.

כאשר טכנאי שטח נוסע ללקוחות לא אומרים לו שמשלמים לו רק על הזמן שהוא מתקין בפועל.

• תוכן חדש...