Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה חלום - שכר גיהנום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח רעיון בחינם; ביקורות וידאו ביוטיוב. (כמו carbuyer)

יש מחסור חריף בזה בארץ, וחבל, כי רוב הזמן אני צופה בתכנים אירופאים\אמריקאיים לרכבים ברמות גימור שלא רלוונטיות לכאן.

דורש השקעה של כמה גרושים במצלמות איכותיות (לפחות GoPro אחת) אבל אפשר לקבל מיוטיוב הרבה כסף כשתצבור פופולריות.

החל מ5$ ל1000 צפיות, ולא חסר ערוצים שיש להם קרוב ל20$ לאלף.

וזה המון.

תחשוב על זה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לך מושג כמה כסף עולה לעשות ביקורת וידיאו בסגנון carbuyer הבריטי. ה-מ-ו-ן כסף, זה לא רק לקנות מצלמה ולצלם, כי אז יוצא לך משהו כזה:

יש את iCar שצריך לפרגן להם שהם באמת מנסים להרים קצת את הרף אבל עדיין רחוקים מהרמה של carbuyer:

אני יכול להגיד לך שאנחנו ניסינו להרים וידיאו ברמה כזה ומדובר בעלות של כמה אלפי ש"ח לכל סקירה כזאת, אם רוצים לעשות אותה ברמה באמת טובה. לצערי הרב בארץ, עם קהל מאוד מצומצם ואלפי צפיות בודדות בכל סקירה - אין לזה הצדקה כלכלית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסרטון הראשון מגוחך, ברמה שאני הייתי מתבייש לפרסם אותו בערוץ שלי.

אתה צודק בזה שאין לי מושג כמה עולה להרים וידאו כזה, אבל מצלמות, אפקטים ו post processing זה לא הכל.

אם אתה לא חובב ביקורות ברוסית אז על Жорик Ревазов בטוח לא שמעת. (ערוץ #2)

תראה כמה צפיות על ביקורות שמורכבות מ98% קללות ו2% מידע אשכרה שימושי על רכבים.

הוא לא מצלם עם מצלמה של עשרות אלפי דולרים, ועדיין משיג מיליוני צפיות.

(נעזוב לרגע את קהל היעד ברוסיה שמן הסתם גדול הרבה יותר מפה)

להרים כזה פרויקט לוקח הרבה זמן והרבה השקעה, אבל גם את רומא לא בנו ביום.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

לקח לו משהו כמו שנה להרים את הפרוייקט לרמה שהוא נמצא בו היום.

עכשיו יש מישהו שדי לוקח לו את הכתר - https://www.youtube.com/channel/UC0lT9K8Wfuc1KPqm6YjRf1A

טוב, לא ממש לוקח את הכתר, אבל הביקורות שלו הרבה יותר איכותיות.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קשה מאוד לעבור על שרשור שכבר יש בו כמה עמודים אז מן הסתם יתכן ופספסתי כאן המון אבל - כמה דברים מהנסיון שלי, מהחיים שלי

קודם כל נראה לי שאתה עובד בבית עסק שנמצא במגמת הפסד תמידית ולכן - אם אני מפרש נכון את הדברים, בסופו של דבר תבוא יום אחד לעבודה ותמצא שערים סגורים ואף אחד שישלם לך משכורת ומקווה שזה לא יקרה כשכבר יהיו חייבים לך אחת או שתיים.

לי זה נשמע כמו זמן טוב לקום ולעזוב את מקום העבודה הזה וגם להגיש תביעה כנגד אותן שעות שהיית מחוץ למשרד אבל בתפקיד, במסגרת העבודה.

מעבר לכך יש את פקטור השחיקה שניכר מכתיבתך כי זה כבר הפך לעומס כבד ומאפיל על האווירה הטובה שאי פעם שררה במשרדים בחברה בה אתה עובד.

מהנסיון האישי שלי - אתחיל בעבודה הקודמת של אשתי דווקא

היא עבדה במשרד בתפקיד לוגיסטי, שכר סביר לא יותר ותנאים לא רעים בכלל אבל היה דבר שהוציא אותי מדעתי וזה הציפיה של הבוסית שלה (שטן בהתגלמותו) שהיא תהיה זמינה בטלפון הנייד הא-י-ש-י שלה בכל זמן נתון ואני כבר צועק על אשתי לדרוש מהמנהלת שלה טלפון על חשבון העבודה אם זו הדרישה ובייחוד אם היא מהטלפון הפרטי שלה צריכה לנהל שיחות הקשורות לעבודה.

עד שיום אחד - במהלך חופשת פסח, אנו נוסעים בדרכנו לבית מלון והטלפון של אשתי מצלצל, היא עונה ואני שומע צרחות מהצד השני ואשתי מתחילה לבכות

לקחתי לה את הטלפון מהיד וסגרתי אותו!

כשהגענו ליעד התקשרתי למנהלת שלה ואמרתי לה שאם היא רוצה להתקשר לאשתי ולצרוח עליה בזמן חופשה, כשהיא בהריון ועוד לטלפון הפרטי שלה - שתעשה את זה בליווי עורך דין.

שבוע אחרי זה היה לאשתי טלפון על חשבון העבודה.

מהנסיון האישי שלי - מקום שלא מעריך אותך זה מקום שלא ראוי לנוכחות שלך! לא משנה אם מדובר בעבודה חלומית או לא.

תשמע, אם אתה נכנס לתחום מהתחתית במטרה לצמוח כלפי מעלה - זה דבר אחד, אתה צריך להיות נכון ומוכן לאכול צואת פילים ולהיות מכוסה בה עד השרוול - אבל גם אתה צריך להגביל את עצמך לתקופה מסויימת אחריה אתה מתחיל לחפש כיוון - יושב ומביט בתעשייה בה אתה נמצא ומנסה להבין היכן המקומות המשתלמים בה ועובד בכל הכוח שלך להתברג פנימה.

אם יגידו לי במקום העבודה שלי לטוס לחו"ל או לנסוע לכנס - אבל בגלל שאני לא נמצא במשרד לא ישלמו לי שעות עבודה - מהר מאוד תונף אצבע משולשת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ואז תוכל לקנות קופסת סיגריות שלמה! WOW! :shock:

תזלזל חופשי, בתור מי שמתעסק בתחום, כשיש לך אתר (חוקי) עם עשרות אלפי גולשים מידי יום אתה יכול לעשות בחודש סכום מכובד מאוד. (גבוה בהרבה מהשכר הממוצע).

הכל תלוי בכמה זמן אתה משקיע, האם אתה לבד בעניין, האם יש לך מתחרים רציניים בתחום (ווינט רכב לא נחשב), וכמה גולשים תצליח לצבור - עד כמה הבלוג שלך מעניין.

פורסם

עבודה חלום? זה לא נשמע כך. זה שהשכר גיהנום כבר הבנתי.

דעתי היא שאתה צריך לשאול את עצמך שאלה (או שתיים) משמעותית - בראש ובראשונה זה האם השכר בכלל מאפשר לי להתקיים ולהתנהל כלכלית בחופשיות?

אין מה לעשות, הכסף בסופו של דבר הוא הדלק שלנו ומאפשר לנו לחיות את החיים שאנחנו רוצים.

אם כן, אז תשאל את עצמך אם אתה נהנה? ממה שקראתי - כבר לא.

עליה בשכר אולי תשפר במעט את רמת החיים שלך אך לא את הסיפוק שלך מהמקום.

המסקנה - התנסת במשהו מדליק וכיפי, move on.

בהצלחה.

פורסם
לקח לו משהו כמו שנה להרים את הפרוייקט לרמה שהוא נמצא בו היום.

עכשיו יש מישהו שדי לוקח לו את הכתר - https://www.youtube.com/channel/UC0lT9K8Wfuc1KPqm6YjRf1A

טוב, לא ממש לוקח את הכתר, אבל הביקורות שלו הרבה יותר איכותיות.

ראיתי עכשיו כמה מהסרטים שלו, תודה.

קשה לפענח אם זה הסגנון שלו או שהוא מנסה לחקות את שוריק, ככה או ככה אני חושב שהמקור יותר טוב :)

פורסם
מה שאני מסיק ממה שכתבת הוא שאתה צריך להגדיר לעצמך מטרות.

כתבת תגובה יפה ותכליתית, אבל היא נמצאת על הגבול הדק שבין יעוץ מעשי למיסיונריות וחזרה על מנטרות של קואוצ'ים בגרוש. להלן:

תגדיר לעצמך מטרות

יעוץ מעשי.

תכתוב את זה

מנטרה של קואוץ' בגרוש.

אז נכון שהרעיון שלך טוב בגדול, אבל לא כולם מסוגלים להציב לעצמם מטרות ולתכנן לטווח רחוק. זה קטע כזה של... בני אדם.

דריש - אני אוהב אותך. אתה כל כך מנסה ומשתדל לעזור, כאילו פאק, אפילו הלכת והבאת לינק לסיפור. אבל בחייאת דינק, הטון המתנשא הזה (מסמך אנושי מרתק, תודה באמת) לא עושה צדק. לא איתך ולא אם האנשים שלהם אתה מייעץ (ביעילות מופתית יש לציין). אני יודע שהכוונות שלך טובות ובאמת שאני מעריך את העזרה, אבל אני מציע לך לייעץ תוך מבט בגובה העיניים.

עכשיו אני יודע מי אתה. יש רק גבר אחד בפורום שהתוודה פומבית על אהבתו אליי, וזה בנצי. ברוך השב לארץ! :lol:

בנימה רצינית יותר - מה שאתה כותב לי פה מתקשר היטב למה שרשם בהמשך שמנמניאק לגבי הסגנון האישי והאנדרואידים. בני אדם הם עסקת חבילה, הם באים עם המטען שלהם והחוויות שעברו וזה מה שמעצב אותם. לבקש ממני להיות נחמד יותר או לדבר בגובה העיניים זה לפספס לגמרי את כל מה שעברתי כדי להגיע עד הלום ולהיות (לדבריך) יועץ כה יעיל למצוקות של אנשים אחרים. אילו לא הייתי כזה שמוק ציני ומת מבפנים, לא הייתי יכול לתת שירות איכותי באותה רמה. אז יש פה מספיק סחבקים ואנשים שמדברים בגובה העיניים (עידן הוא דוגמה טובה) ויש גם כמה אנשים פגומים כמוני. הפורום מאפשר לך לקחת את העצות הטובות של כולם מבלי שתצטרך להתעסק איתם אישית או להיות חייב להם משהו.

כפי שכתבתי בעבר, אני מוכן להיות נחמד רק אם משלמים לי על זה, והפעילות שלי בפורום היא פרו-בונו. כך אני בחיים, כך אני בעבודה, וזה מה שעוזר לי להתקדם בכל התחומים. בגלל שאני כזה, אנשים מגיבים אליי בחריפות במקום לחייך בנימוס. עברתי מספיק ראיונות עבודה עם מנהלים שחיפשו אנשים "נוחים" ובסוף נחתתי אצל אחד שלא התרגש ממני - בדיעבד הסתבר שזה מקום העבודה הכי טוב שהיה לי עד כה ומאותו מנהל למדתי לא מעט, בחיים ובעסקים. על הרבה דברים אפשר להתפשר ולהתגמש, אבל כל אדם צריך אופי, וזה משהו שמתגבש רק אחרי שעוברים כמה טראומות בחיים. נשמע שכרגע ההתנהלות שלך די נייטרלית ורגועה, אבל אם תמשיך לעבוד בתנאים כאלה אתה עלול לגמור כמוני (לטוב ולרע).

קח רעיון בחינם; ביקורות וידאו ביוטיוב. (כמו carbuyer)

אדם המעיד על עצמו כחסר בטחון - ספק אם יצליח בתחום הזה. ואם כבר נגעת בקארבייר, תעיף מבט בסקירות הישנות של רבקה ג'קסון לפני שהיא עבדה שם ותבין עד כמה תהומי ההבדל בין מה שאתה מציע לבין צילום מקצועי. אגב, גם היא כבר לא חיננית כמו שהייתה בהתחלה, רואים שיש שם יד מכוונת והיא מיישרת קו עם הסגנון והמסר של המעסיק שלה.

פורסם

דריש, לפעמים מנטרות מגיעות ממקום שהוא- ובכן, עובד. יש היגיון ב"לכתוב את זה". פסיכולוגייה בגרוש, פסיכולוגייה שיווקית, תקרא לזה איך שאתה רוצה, אבל יש בזה סוג של היגיון וזה בהחלט יכול לעזור לאנשים מסויימים. זה לא יכול להזיק, בכל מקרה ומצב. אז בתור "מנטרה" זה לא כזה גרוע.

לגבי תגובתך על ביקורות ווידאו. ובכן, ימים יגידו אני מניח.

אני גם נגוע בבעייה של חוסר ביטחון, וכתבתי את זה פה. ועדיין, הפלא ופלא, יש לי ערוץ יוטיוב אישי (טוב, רק נפתח, אבל עדיין) וערוץ ווידאו של העסק שבו אני מסביר ומלמד דברים על המוצרים והשירותים שאני מספק. עם כל החוסר ביטחון, לעמוד מול מצלמה ולדבר ולהסביר, מתוך חומר שאתה שוחה בו היטב, זה דווקא קל. ואולי דווקא לאנשים שאין להם ביטחון עצמי מול קהל, יש ביטחון עצמי מול מצלמה. מצלמה זה משהו, זה חפץ, זה דבר דומם ומאד לא אישי. לי זה קל כי אני פשוט מדבר לטלפון שלי, כמו בשיחה רגילה. בהתחלה, זה הצחיק אותי מעט, להביט על טלפון ולדבר אל אנשים. התרגלתי.

בכל מקרה ומצב, ערוץ ביקורות ביוטיוב זה אחלה דבר לעשות כתחביב, לא להתחיל מזה כמקצוע או קרש הצלה או מה שזה לא יהיה. מר שם משתמש, אל תחשוב שלטפח ערוץ יוטיוב זה דבר פשוט וקל שיביא לך טונה כסף מייד. זה אחלה בתור תוספת, בתור בונוס, לשבת מול מצלמה ולדבר בכיף על מה שאתה אוהב ועוד לקבל פה ושם כמה שקלים על זה. אבל זה לא אופצייה שהיא משתלמת כלכלית באופן מיידי. אני חד משמעית מציע לך להתחיל, זה כן, כל אפשרות עדיפה על שום אפשרות. ולהזיק זה לא יזיק, ואם תאהב את זה גם הביטחון העצמי שלך יעלה קצת עם כל לייק וצפייה שתקבל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
דריש, לפעמים מנטרות מגיעות ממקום שהוא- ובכן, עובד. יש היגיון ב"לכתוב את זה". פסיכולוגייה בגרוש, פסיכולוגייה שיווקית, תקרא לזה איך שאתה רוצה, אבל יש בזה סוג של היגיון וזה בהחלט יכול לעזור לאנשים מסויימים. זה לא יכול להזיק, בכל מקרה ומצב. אז בתור "מנטרה" זה לא כזה גרוע.

לכתוב את המטרות שלך זה כמו לפרוש באופן הפגנתי מהפורום או לסגור את החשבון שלך באתר הכרויות. את כל זה אפשר לעשות גם בלי הפעולה הסימבולית והדרמה הנלווית, במידה וזה נעשה בלב שלם ובנכונות אמיתית להמשיך הלאה. אם עדיין יש צורך בפעולות האלה, אולי כדאי לשקול מחדש - רוב הסיכויים שבשלב מסויים תחליט לחזור בך.

פורסם
אדם המעיד על עצמו כחסר בטחון - ספק אם יצליח בתחום הזה. ואם כבר נגעת בקארבייר, תעיף מבט בסקירות הישנות של רבקה ג'קסון לפני שהיא עבדה שם ותבין עד כמה תהומי ההבדל בין מה שאתה מציע לבין צילום מקצועי. אגב, גם היא כבר לא חיננית כמו שהייתה בהתחלה, רואים שיש שם יד מכוונת והיא מיישרת קו עם הסגנון והמסר של המעסיק שלה.

תשמע, אף אחד לא התעשר מזה שהלך על בטוח ו\או ישב על הטוסיק כל היום. (וזה אני אומר בתור מישהו שיושב על הטוסיק כל היום)

אז אולי אין לו בטחון עצמי, מצלמה איכותית או תקציב עריכה וכל שאר הדברים שצריך.. אבל מספיק שיש לו חלום וקצת מוטיבציה.

גם RWJ לא התחיל עם 3 מיליארד צפיות ו12 מיליון רשומים, למעשה הסרטונים הראשונים שלו הופקו עם webcam מחורבן.

מי שרוצה - מנסה, ולפעמים גם מצליח.

פורסם
מספיק שיש לו חלום וקצת מוטיבציה.

זו אשליה שהורים בעידן החדש אוהבים למכור לילדים שלהם, אך סופה להתרסק על סלעי המציאות.

אם הוא רוצה לעסוק בזה כתחביב - שיהיה לבריאות, אבל לא על כך הדיון. קריירה לא בונים ככה.

פורסם

מקריאת כל השרשור מתחילתו ועד סופו אני מסיק דבר אחד- בפנים אתה כבר הבנת שאין לך עתיד שם , עכשיו אתה רק זקוק לחיזוקים ולהסברים למה לעשות את הצעד.

אני מבין שזה בטח קשה מאד לחשוב על לעזוב משהו שהוא הגשמת חלום, אבל אתה חייב להתרומם מעל זה ולהבין שבסוף זה גם צריך לשמש כמקור התפרנסות, ואם זה לא הולך ביחד אז חבל לסבול עוד.

כמו שעופר ציין - חפש לך משהו שבו תוכל לממש את יכולתך מבלי לוותר לחלוטין על עצמך כמו שאתה עושה כעת.

בהצלחה

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אין לי דבר חכם להוסיף מעבר לכל הדברים החכמים והנכונים שכבר נכתבו. הדבר היחיד שאני מבקש הוא שתמצא את הדרך לחשוף את השם של מגזין הרכב שבו אתה מועסק כעת מבלי שהדבר יפגע בך, וזאת כדי שכל אחד ואחד מאיתנו ידע לא לצרוך את התכנים שלו ולא לתמוך בגופים עסקיים שנוהגים בעובדיהם בדרך נלוזה שכזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...