Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

הוחלט לקנות סוזוקי סוויפט או הונדה ג'אז אוטומטית בין השנתונים 2008-2010 מליסינג (טרייד מוביל, ושאר חברות אמינות בתחום), כשאופציה לטרייד אין עם סיאט טולדו 2001 אוטומט הינה אפשרות מועדפת.

קראתי את כל ההמלצות בדביק בנוגע לקניית רכב משומש, אך אני שואל במטרה לגבש דעה מוצקה.

איך להתנהל מול החברה? על אילו דברים אני צריך לשים דגש? מהו סדר הפעולות המומלץ בבדיקת הרכב?

דבר חשוב נוסף - איך לדבר עם נציגי המכירות, ומאיזה דברים נפוצים צריך להיזהר, כדי לא ליפול בפח?

תודה רבה! :)

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

1. תכנס לאחת הסוכנויות הגדולות ותעשה סיבוב על שני הדגמים כדי לבחור ביניהם. על הדרך תראה אם איש המכירות עושה עליך רושם טוב. תזכור שלא באת בכלל לקנות אלא רק להתכונן. תהיה נחמד ותכבד אותו אבל תסביר לו שאתה בררן.

2. אחרי שבחרת דגם, תבדוק את המצאי באונליין של החברות הגדולות כדי לקבל מושג על הרכב הממוצע בשנתון שלך- קילומטרז', מחיר, וכיצד המחיר משתנה לפי הק"מ ובין תחילת השנתון לסופו.

3. אם יצרת קשר טוב עם איש המכירות והוא הבין שאתה לא ממהר הוא יצלצל אליך כשנכנסת קבוצה חדשה של מכוניות לסוכנות ויציע לך את הטובה יותר מביניהן עוד לפני שהגיעו לאונליין.

4. לכל רכב שהוא מציע לך צריכה להיות במחשב החברה היסטורית הטיפולים. בדוק לראות שבוצעו בזמן. במקרים רבים הטיפולים לא מבוצעים בזמן, והשאלה כמה גדולה החריגה.

5. אם אתה מספיק לראות את הרכב לפני הדיטיילינג תוכל לדעת בדיוק את אופי השימוש- למשל במבה מרוחה במושב האחורי - אוטו של משפחה.

6. אני חושב שאפשר לסמוך על הבדיקה שהחברה מבצעת לרכב. חשוב שתוכל לסמוך על איש המכירות, הוא ראה הרבה כלי רכב ויכול ישר להגיד לך אם רכב מסוים הוא טוב מהממוצע או מתחת לממוצע. אם איש המכירות לא עשה עליך רושם אמין עבור לחברה אחרת ותתחיל מחדש.

7. בסופו של דבר מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
1. תכנס לאחת הסוכנויות הגדולות ותעשה סיבוב על שני הדגמים כדי לבחור ביניהם. על הדרך תראה אם איש המכירות עושה עליך רושם טוב. תזכור שלא באת בכלל לקנות אלא רק להתכונן. תהיה נחמד ותכבד אותו אבל תסביר לו שאתה בררן.

2. אחרי שבחרת דגם, תבדוק את המצאי באונליין של החברות הגדולות כדי לקבל מושג על הרכב הממוצע בשנתון שלך- קילומטרז', מחיר, וכיצד המחיר משתנה לפי הק"מ ובין תחילת השנתון לסופו.

3. אם יצרת קשר טוב עם איש המכירות והוא הבין שאתה לא ממהר הוא יצלצל אליך כשנכנסת קבוצה חדשה של מכוניות לסוכנות ויציע לך את הטובה יותר מביניהן עוד לפני שהגיעו לאונליין.

4. לכל רכב שהוא מציע לך צריכה להיות במחשב החברה היסטורית הטיפולים. בדוק לראות שבוצעו בזמן. במקרים רבים הטיפולים לא מבוצעים בזמן, והשאלה כמה גדולה החריגה.

5. אם אתה מספיק לראות את הרכב לפני הדיטיילינג תוכל לדעת בדיוק את אופי השימוש- למשל במבה מרוחה במושב האחורי - אוטו של משפחה.

6. אני חושב שאפשר לסמוך על הבדיקה שהחברה מבצעת לרכב. חשוב שתוכל לסמוך על איש המכירות, הוא ראה הרבה כלי רכב ויכול ישר להגיד לך אם רכב מסוים הוא טוב מהממוצע או מתחת לממוצע. אם איש המכירות לא עשה עליך רושם אמין עבור לחברה אחרת ותתחיל מחדש.

7. בסופו של דבר מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל.

המון תודה :)

רק עם סעיף שבע אני אתווכח: אייפון אתה משלם המון ומקבל כלום :lol: יש עוד הרבה מקרים כאלה, אז נבדוק כל מקרה לגופו ונשקיע כספים בצורה חכמה ומחושבת.

נציג המכירות עושה רושם בהחלט טוב, יש פגישה איתו בהמשך (בלי עין הרע, טפו טפו טפו ובעזרת השם).

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

3. הוא לא, הוא ינסה למכור לך בכל מאודו את מה שתקוע לו במלאי היום, לא מה שיגיע בעוד חודשיים.

4. כן, אבל קח בחשבון שחלק גדול מהחברות מטפלות ברכבים בעצמן בחלקים זולים מאד ולא איכותיים בכלל. הרבה פעמים ינסו למכור רכב לפני טיפול טיימינג בתקווה שהקונה לא ידע שזה טיפול שעולה אלפי שקלים.

5. אתה לעולם לא תראה רכב לפני דיטיילינג, יותר מזה, יספרו לך שהרכב היה ליסינג ברשות נהג יחיד כשכל המשרד חגג על הרכב.

6.או שאתה חדש פה או שאתה ממש נאיבי, תתחיל לקרוא קצת בפורום ותראה שפע של מקרים של בדיקות אופטימיות מאד.

איש המכירות תפקידו למכור ומעדיף להעיף את הנבלות קודם מהמלאי.

פורסם

מסכימה עם כל מילה של noogie.

איש המכירות תפקידו למכור ולעמוד ביעד שלו ולא להיות היועץ הפרטי שלך ולספר שהרכבים נבלות.

7. לפעמים אתה משלם הרבה ומקבל מעט.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
3. הוא לא, הוא ינסה למכור לך בכל מאודו את מה שתקוע לו במלאי היום, לא מה שיגיע בעוד חודשיים.

4. כן, אבל קח בחשבון שחלק גדול מהחברות מטפלות ברכבים בעצמן בחלקים זולים מאד ולא איכותיים בכלל. הרבה פעמים ינסו למכור רכב לפני טיפול טיימינג בתקווה שהקונה לא ידע שזה טיפול שעולה אלפי שקלים.

5. אתה לעולם לא תראה רכב לפני דיטיילינג, יותר מזה, יספרו לך שהרכב היה ליסינג ברשות נהג יחיד כשכל המשרד חגג על הרכב.

6.או שאתה חדש פה או שאתה ממש נאיבי, תתחיל לקרוא קצת בפורום ותראה שפע של מקרים של בדיקות אופטימיות מאד.

איש המכירות תפקידו למכור ומעדיף להעיף את הנבלות קודם מהמלאי.

מסכימה עם כל מילה של noogie.

איש המכירות תפקידו למכור ולעמוד ביעד שלו ולא להיות היועץ הפרטי שלך ולספר שהרכבים נבלות.

7. לפעמים אתה משלם הרבה ומקבל מעט.

אני אבדוק כמובן את הרכבים, אקח איתי את המוסכניק שמטפל ברכב שלנו כיום וכמובן אופציה של בדיקה היא בגדר עדיפות עליונה.

העניין הוא שהאיש מכירות לא תוקע לי את כל מה שיש לו במלאי, אלא אומר בעצמו שאנחנו נחכה לרכב שיגיע בהמשך, כדי שיענה על הדרישות (למשל כרגע אין לו SX4 5 דל', אבל זה נמצא בטיפול). כמובן שאני בודק, לא סומך בעיניים עצומות (ברור כשלעצמו, אך בכל זאת ציינתי).

לגבי חלפים זולים וכל המשרד חוגג על הרכב (דבר שמוביל לכך שהרכב קרוע כשהוא יוצא מליסינג) אני מאמין שחברה שמכבדת את עצמה לפחות תנסה למנוע את הדברים האלה. בגלל זה בחרתי לפחות לעת עתה בTRADEMOBILE. הם כביכול הטריד אין של סוזוקי, הסוכנות עצמה מקשרת אותי אליהם. מעבר לזה וחשוב הרבה יותר: בפורום יש הרבה תגובות טובות עליהם, אשמח אם תתקנו אותי או שתוסיפו לי עוד ממצאים על החברה הזו.

אני כמובן פתוח להצעות של עוד חברות הגונות!

פורסם

אני ראיתי את הרכב לפני דיטיילינג. עברתי עם איש המכירות על הדפקטים (פה שריטה שם פלסטיק שיצא מהמקום) וסיכמנו איפה צובעים את כל החלק ומה רק מכחול על השריטה.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

יש חברות מומלצות לרכוב מהן רכב שהיה בליסינג?

פורסם

הונדה ג'אז נהייתה נפוצה בחברות ליסינג רק לקראת סוף 2010 כשהגיע הדגם ההיברידי שהיה העיקרי במכירות, לפני כן כמעט ולא נמכרה לשוק ציי הרכב.

אוטוסנטר, היא חברת הטרייד אין של "מאיר" יבואן הונדה, וגם של הרץ שגם בבעלות "מאיר" ומחזיקה בהרבה הונדות בליסינג.

פורסם

מעולה, תודה.

מה לגבי סיקסט? ראיתי שיש הרבה דעות שליליות.

פורסם

*אין לי את כפתור העריכה משום מה, כן אני מחובר.. (מוזר :shock:)

---

מה לגבי אוטודיל? ממי מומלץ לקנות במסגרת טרייד אין? (סיאט איביזה 2009-2010 למשל)

• תוכן חדש...