Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי רנו מגאן 1996 אוטומטית.

יש תופעה מוזרה בגיר.

כשמניעים את הרכב נותרת נורת אזהרה שקשורה במחשב דלוקה.

הגיר תקוע על הילוך שלישי. לאחר נסיעה של 5 עד 10 דקות אני עוצר בצד מכבה ומניע שוב את הרכב והבעיה נעלמת והגיר עובד בצורה תקינה וחלקה.

בהתחלה נאמר לי במוסך שמחשב הגיר התקלקל. המחשב החולף והבעיה לא נפתרה.

כעת במוסך נאמר לי שיש קצר בצמה ונדרש להחליף אותה. אבל כדי להחליף אותה צריך לפתוח את הגיר ולשפץ אותו. (החלפת גלגלים, אטמים שמן וכו,)

עלות הטיפול כ 3,000 שקל.

האם יש קשר בין הצמה לשיפוץ הגיר. אם יש קצר אז כיצד הגיר עובד חלק ורציף אחרי 10 דקות של נסיעה.

תודה מראש,

ארז

פורסם

בדכרך כלל הבעיה היא בשסתומים או בצמה של הגיר הבעיה שכחלק חדש זה מגיע סט תמה יחד עם שסתומים ולכןהתיקון יוצא יקר

מוסכים מורשים שעבדו עם הצבאיות מצאו פטנטיים לחסוך את העלות

פורסם

היתה לי בעיה קצת דומה, אצלי הרכב (רנו קליאו 2001) כאשר היה קר אחרי נסיעה קצרה היה עובר ל"מצב בטוח" אז הוא נשאר תקוע על הילוך שני ונדלקת נורת גיר. כאשר הרכב היה מתחממם כיבוי והדלקה היה מסדר את הבעיה. החליפו לי שסתום בגיר בעלות של כ 2000 ש"ח והבעיה נפתרה.

פורסם

לא זכור לי שהיה במגאן גיר 3 הילוכים. כבר החל מרנו 19 היה גיר 4 הילוכים, שהמשיך במגאן עד להחלפה ב DPO.

3 הילוכים היה בקליאו עד 1998.

פורסם

במגאן 1 דור 1 היו 4 הילוכים בלי נעילת ממיר מומנט (חשבתי שקראו לו dpo ולמחליפו בשנת 2000 קראו al4 אבל כנראה אני טועה).

נראה לי שהגיע הזמן לגרוט את הרכב. תיקון גיר+צמה +מחשב יעלה את שווי הרכב כמה פעמים.

פורסם

גיר של רנו שהיה בשימוש בשנות ה 90 (מגאן, לגונה) נקרא AD4.

באיזור שנת 99-2000 הוחלף ב DPO שזו גירסת רנו של AL4.

• תוכן חדש...