Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לאחרונה אחד החברים לעבודה, החליט שהוא לא רוצה לישון בלילה והביא לעולם עולל.

בעקבות זה הוא מעוניין לקנות רכב שמתאים לצרכים הנ"ל.

הגענו יחד לשלושה רכבים שיכולים להתאים לו מבחינת תקציב:

1) פורד פיאסטה

2) הונדה ג'אז

3) טויוטה אוריס

ברור לנו שהטויוטה היא רכב משפחתי יחסית לשאר.

כרגע הדרישה היא תחת תקציב של 45-50K, חסכוני בדלק, אמין וממודל 2008

מצאנו שאפשר לקנות את האוריס במחירים ממש סבבה של 45K עם תיבה רובוטית, השאלה עד כמה הגיר הזה אמין? או שרק דרושה הסתגלות? מה הצריכת דלק האמיתית שלה?

האם הג'אז מגיעה עם גיר רציף במודלים האלה?

בכל מקרה, עוד פרטים על כל רכב יעזרו לו לבחור, זה גם רכב ראשון שלו

תודה חבר'ה...

Polo 2012

פורסם

הג'אז והאוריס ב-2008 הגיעו שתיהן עם גירים רובוטיים שלדעתי לפחות לא נעימים לשימוש. הם גסים ומטלטלים.

יגידו אחרי שאפשר להתרגל אבל אני לא מוצא סיבה להתרגל למטרד כזה.

סופר מיני בתקציב הזה יכולה להיות מאזדה 2, פיג'ו 207 (גם היא עם גיר מעט מציק) או רנו קליאו (עם אותו הגיר).

בגיזרת המשפחתיות פורד פוקוס היא אחלה בחירה בתקציב הזה בגלל ירידת הערך הגדולה של הדור השני, הוא יכול למצוא פוקוס יוצאת ליסינג מ-2009 בתקציב הזה, עם קצת מאמץ גם מאזדה 3 מאותו שנתון תחליף בעלים בתקציב הזה.

אם רוצים משהו שהוא לא משפחתית פול סייז וגם לא סופר מיני אפשר לחפש ניסאן נוט, מיקרוואן חביב, בתקציב הזה יכנס אחד מ-2008.

אישית, הייתי מחפש אוקטביה 1.6 מ-2008. משפחתית מרווחת עם תא מטען ענקי ויחידת הנעה לא חזקה במיוחד אבל אמינה ומספקת את הסחורה.

גם האחות פולקסוואגן ג'טה מאותו שנתון ועם אותו המנוע באה בחשבון.

פורסם

צודק, טעות שלי.

ב-2008 שווק הדור הראשון של הג'אז שאמנם הרגיש כבר קצת מיושן לעומת המתחרות אבל הוא עדיין היה חסכוני וסופר מרווח.

• תוכן חדש...