Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי גטס ידני 08

בזמן האחרון בזן נסיעה אני שומע רעש של צרצרים כזה מכיוון הגלגל הקדמי הימני

כשאני מאט הרעש נחלש ,ככול שאני נוסע מהר הרעש הולך ונעשה מהיר יותר

רפידות קדמית הוחלפו לא מזמן הרעש לא היה אחרי ההחלפה

אשמח לכיוןן

פורסם

מיסב של גלגל ימני החזיר נשמתו לבורא או שאתה שומע רעש של אחת מרצועות האביזרים (החזקתי גטס 2006 ואני זוכר,שרעש דומה שיגע אותי ועד שהורידו את כל הרצועות,התברר שהרעש מרצועת מנוע יבשה (לא טיימינג).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני משער שמדובר במיסב של אחת מהרצועות שנמצאות בימין המנוע ולכן אתה מרגיש שמדובר בגלגל ימין. אני משער שמרבית הציוצים הינם לאחר שהרכב עמד זמן מה בחניה.

מה שאתה יכול לנסות לבדוק, על מנת לבודד את התקלה, להרים את הרכב כאשר גלגל ימין באויר ולסובב אותו ידנית , אם הרעשים לא נשמעים, הרי שמדובר במיסב של מותחן כלשהו בצד המנוע.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

עשיתי טיפול גדול והחלפתי לא מזמן את כל הרצועות + טיימינג מותחן וגלגלת אז לא נראה לי שזה הכיוון

אני אלך למוסך לבדיקה

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הלכתי למוסך וכרגיל חוק מרפי כל פעם שאני מגיע הרעש נעלם

אני כבר משתגע מהרעש הזה

זה קורה שהגה נוטה בקטנה לכיוון מסוים

כשההגה ישר אין רעש

הרעש נשמע משני הכיוונים קדימה

זה מין רעש כזה כמו שנתקע בורג או אבן בגלגל אבל זה לא המצב בדקתי

פורסם
היה לי את זה זה מיסב בגלגל , החלפתי ועבר הרעש.

מה העלות של מיסב + עבודה?

והאם היה לך גם את אותם סימפטומים כמו שלי?

פורסם

היה לי רעש של אגזוז מאחורה כמו אינעעע אינעעע כמו של אופנוע .... קיצר 250 מיסב עם עבודה פתר לי את הבעיה .. האוטו היה פורד פוקוס.

פורסם

היתה לי פעם אותה תופעה, המיסב היה תקין. יש שיטה לבדוק מיסב תקול ע"י סיבוב הגלגל ולחוש בבולם אם יש רעידות דפיקות או תזוזה.

מה שקרה הרפידה התלבשה לא טוב על הדיסק. ליטוש קטן והסיפור נגמר.

אל תמהר ללכת על הכי גרוע כי המוסכים מתפרנסים יפה על שטויות כאלה ותופרים החלפת מיסבים.

מיסב גמור תמיד ידפוק בתחושה על הבולם. בלי שום חוקי מרפי באבחון הזה.

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

• תוכן חדש...