Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

אני זקוק לטאבלט פשוט וזול שמריץ חלונות 7.

תותקן עליו תוכנה אחת פשוטה ורק תוכנה זו תהיה בשימוש בטאבלט זה.

ראיתי למשל Lenovo Tablet MIIX שנראה לי שיכול להתאים לי לענין זה, אך יש עליו WIN8.

ספק התוכנה אומר שהתוכנה עובדת רק חלונות 7.

האם יש דרך ב8 לתת סביבת עבודה של 7? מישהו אמר לי שזה רק ב8 PRO ומעבדי אטום לא נתמכים במע' הפעלה כזו.

רעיונות? עיצות?

לפטופ רגיל לא יהיה נוח, ולפטופ שהופך לטאבלט מייקר את העסק הזה שנועד לפעם ב...

תקציב 1500-2000

אז רעיון לטאבלט פשוט וזול שמריץ חלונות 7 ו/או האם ניתן להשתמש איכשהו ב8?

תודה.

פורסם

מערכת הפעלה windows 8 שיש לטבלטים הם לא באמת windows , יש להם מערכת הפעלה כמו של הטלפונים.

המעבד שלהם לא מתאים לwindows רגיל.

אז לא תוכל להתקין עליהם את מה שאתה צריך.

נטבוק יכול להתאים לך

אייל

פורסם

אתה בטוח? אאל"ט הטאבלטים החדשים עם WIN 8.1 הם וינדוס לכל דבר ויש להם מעבד אטום של אינטל.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מערכת הפעלה windows 8 שיש לטבלטים הם לא באמת windows , יש להם מערכת הפעלה כמו של הטלפונים.

המעבד שלהם לא מתאים לwindows רגיל.

אז לא תוכל להתקין עליהם את מה שאתה צריך.

נטבוק יכול להתאים לך

האם אתה מתכוון ל-Windows RT?

יש לנו מספר טאבלטים כאלו - http://www.cnet.com/products/lenovo-miix-2-10-inch/ ומקצת משחק איתם הם נראים בדיוק כמו כל מחשב עם 8.1 מותקן עליו.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אולי מישהו יודע איך אפשר להתקין בחינם אפליקציות שעולות כסף מהחנות של וינדוס?

אני מצאתי פריצה שנקראת token extractor אבל זה לא עובד בוינדוס 8.1.

תודה

פורסם

תבדיל בין 2 סוגי טאבלטים עם חלונות.

1. כאלו שמריצים Windows 8 אמיתי על מעבד אינטל. יריצו בסבירות גבוהה גם את האפ' שלך שנועדה לחלונות 7.

2. אלו שמריצים Windows RT על מעבד ARM. לא יריצו תוכנות רגילות בחיים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
תבדיל בין 2 סוגי טאבלטים עם חלונות.

1. כאלו שמריצים Windows 8 אמיתי על מעבד אינטל. יריצו בסבירות גבוהה גם את האפ' שלך שנועדה לחלונות 7.

2. אלו שמריצים Windows RT על מעבד ARM. לא יריצו תוכנות רגילות בחיים.

זה בדיוק מה ששאלתי. תודה.

אינני מדבר על RT אלא על WIN8 רגיל, דוגמת זה שמותקן על הMIIX שהבאתי בראש הת'רד או למשל טאבלט אחר עם אותו מעבד

Intel Atom processor Z2760 dual-core with burst 1.8Ghz

כמו

Asus VivoTab Smart ME400C-1B053W

יריץ בסבירות גבוהה את התוכנה שנועדה לחלונות 7 בצורה רגילה, או באמצעות קומבינה כלשהיא שמדמה סביבת עבודה של 7 על 8?

• תוכן חדש...