Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להתייעץ לגבי תחזוקה למושבי עור נאפה של הbmw 535, הרכב חדש ואני מתחיל את התחזוקה על בסיס שבועי ביחד עם ניקיון כללי לרכב.

ברמת העיקרון קניתי קרם לחות מקורי לעור של bmw והשאלה אם יש צורך בפעולות מקדימות לפני המריחה(ניקיון מסויים?) וכל כמה זמן לנקות את המושבים(הבנתי שמגע עם מים לא הכי מומלץ לעור נאפה) וכל כמה זמן יש צורך במריחה של הקרם לחות.

הדבר השני שמטריד אותי זה הדאשבורד וההגה, הרכב לצערי עומד בחוץ בשמש ואני לא רוצה להגיע למצב של שברים וסדקים בהגה או נזק מסויים לדאשבורד/הגה, אם אפשר לקבל המלצה לגבי תכשירים שנותנים שכבת הגנה או מונעים בלאי לחלקים האלה וכל כמה זמן לבצע את התחזוקה בנושא.

בכללי אשמח לטיפים והצעות, אני ברמת העיקרון מבצע כל שבוע שטיפה בשיטת ה2 דליים, רק חסרה לי מגבת ייבוש טובה(אשמח להמלצות)

תודה לכל העוזרים :)

פורסם

את המושבים מומלץ לנקות תחילה עם נוזל לניקוי כללי (APC) מדולל כמובן.

הדשבורד גם מעור ? אם כן תמרח את הקרם לחות גם לדשבורד.

לגבי ההגה למען האמת אני לא יודע, לא הייתי מורח משהו שומני על ההגה מחשש שהיד תחליק בסיבוב.

סרטון טוב לשטיפה [video=youtube;xobp-uptqtA]

לגבי מגבת, UBER,ניתן למצוא בלוח המכירות של הפורום.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

chemical guys silk shine.

ע"ב מים, ברק עדין מאוד, מסנני Uv, וכל מה שצריך כדי לשמור על פלסטיקה פנימית חיצונית + גומיות, לא שומני.

תציץ בלוח מכירות, יש חבר פורום שמוכר ליטר של החומר הזה במחיר מעולה לחלוטין, החומר יספיק לך לאין ספור יישומים.

"יאללה בירי".

פורסם

מנסיון של הרבה שנים עם מושבי עור כולל אלה של BMW חומרים של CG הם טובים, אבל אין כמו SWISS VAX. לא צריך להשתגע. טיפול של פעם בכמה חודשים גם בסדר.

פורסם

ברמת העיקרון מה החומר הכי מומלץ להגנה מפני השמש לדאשבורד(סקי) וכל כמה זמן טיפול עם קרם לחות למושבים והגה כל כמה זמן?

פורסם

מנסיון עם ב.מ.וו ושלל החומרי ניקוי המקוריים של ב.מ.וו- אני אישית לא התחברתי אליהם.

אני אוהב להשתמש בספריי לטיפול בעור של מגווייר'ס, הוא עשה עבודה טובה בב.מ.וו שהיתה לי וממשיך לעשות עבודה מצויינת בבנץ הנוכחית, גם מנקה את העור וגם מותיר עליו שכבת לחות עדינה מאוד שלא מציקה.

לדשבורד אני שוב משתמש בספריי של מגוויירס שמנקה ומשאיר תחושה טבעית ללא שום ברק מלאכותי.

לגבי סדקים בדשבורד וכו' אתה יכול להיות רגוע, אתה לא הולך לפגוש את אלה בשנים הקרובות אם בכלל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מנסיון עם ב.מ.וו ושלל החומרי ניקוי המקוריים של ב.מ.וו- אני אישית לא התחברתי אליהם.

אני אוהב להשתמש בספריי לטיפול בעור של מגווייר'ס, הוא עשה עבודה טובה בב.מ.וו שהיתה לי וממשיך לעשות עבודה מצויינת בבנץ הנוכחית, גם מנקה את העור וגם מותיר עליו שכבת לחות עדינה מאוד שלא מציקה.

לדשבורד אני שוב משתמש בספריי של מגוויירס שמנקה ומשאיר תחושה טבעית ללא שום ברק מלאכותי.

לגבי סדקים בדשבורד וכו' אתה יכול להיות רגוע, אתה לא הולך לפגוש את אלה בשנים הקרובות אם בכלל.

האמת התעמקתי יותר בחומרים ואני כבר דיי סגור על איזה ערכה לקנות, אבל שאלת השאלות היא לרכב שעומד בחוץ כל היום ויש לנו בישראל שמש דיי חזקה, כל כמה זמן לעשות טיפול לחלקים של העור(מושבים הגה ומה שבניהם)

פורסם

תבדוק מה כתוב על האריזה או שתשאל את המוכר שממנו קנית את החומר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...