Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנחת של 4 ערוצים או 2 ערוצים יעשו את אותו הדבר - מה שנוח לך.

תחפש מנחת איכותי ככל הניתן - משהו שיש לו בידוד רעשים טוב על הדרך.

ממליץ לחפש מוצרים של סטינגר, רוקפורד או ג'נסיס אם אני זוכר נכון (יש מנחת ארבעה ערוצים של ג'נסיס - אולי תצליח למצוא אחד עדיין)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה רוצה לשמור על שליטה על ערוצים קדמיים ואחוריים בניפרד אתה צריך

מנחת 4 ערוצים ורצוי אחד איכותי ,על מוצר כמו BOSS בקישור שלך אינני ממליץ ,למנחת איכותי חשיבות מכרעת בתוצאה הסופית.

פורסם

גם אני ישמח להמלצה על מנחת טוב ולא ממש יקר, למגבר 4 ערוצים של סרוין וגה + מגבר מונו בלוק של סרוין ווגה.

פורסם (נערך)
נראה לי שצריך לשים בדביק שBOSE וBOSS זה ממש לא אותו הדבר.

מה שמצחיק זה שBOSE לא מוכרים בכלל אודיו לרכב.

אני מניח שכוונתך בציוד אפטרמקרט, שכן Bose יחד עם הרמן קרדון, B&W ועוד כמה חברות היי-אנד מייצרות מערכות מובנות "מקוריות" מהיצרן.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מנחת 4 ערוצים טוב , כדוגמת גנסיס או אודיסון עולה כ 500-600 ש"ח.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
מנחת 4 ערוצים טוב , כדוגמת גנסיס או אודיסון עולה כ 500-600 ש"ח.

ואיזה אופציות אחרות יש במחירים של 150-300?

• תוכן חדש...