Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג עם חור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לייעוץ בנושא הצמיגים ברכב חברה. אם זה משנה אז מדובר בהשכרה קבועה מחברת הרץ.

ראיתי בגלגל קדמי ימני חור ורואים את הברזלים של הצמיג.

הרכב נשלח לבדיקה לפנצ'ריה של חברת ההשכרה, ונאמר שהצמיגים תקינים ואין שום בעיה.

מדובר בצמיגים של חברת פירלי . תאריך הייצור - מרץ 12 .

אני לא יודע אם ניתן לסמוך על פנצ'ריה של חברת ההשכרה.בזמן הקרוב מתוכננת נסיעה לאילת עם הרכב הנ"ל. האם זה בטיחותי לבצע את הנסיעה עם צמיגים כאלו ? או לנהוג בכלל?

תודה רבה

1.jpgZOOM.jpg

פורסם

האם זה החור היחיד?

לכאורה נראה שהצמיג יחסית סביר, אך לך תדע אולי זה כשל מבני והחור הקטן הזה יתפתח למשהו יותר גדול.

הייתי מתעקש על החלפה של הצמיגים, Better safe than sorry.

פורסם

אני לא הייתי נוסע על כזה צמיג,יש שם חור די עמוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה פנצ'ר בגלגל קדמי שמאלי. כאשר הוחלף בגלגל רזרזבי ראיתי שכל הדופן הפנימית קרועה. אני לא יודע אם זה נקרע בגלל בלאי או בגלל שנסעו עם פנצ'ר.

מוזר שבפנצ'ריה אומרים שזה תקין.

פורסם

לא משנה מה אמרו אני הייתי מחליף. הבעיה שלך היא שבהשכרה אין כיסוי על צמיגים.

פורסם

לעניות דעתי הצמיג פסול. הייתי מתעקש על החלפת הצמיג או לפחות שליחת מכתב + התמונה לקצין הרכב של החברה. אני יותר ממאמין שברגע שיגיע אליו המכתב הוא ידאג להחלפת הצמיג/ים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לצערי אין לי אפשרות להעביר את הרכב לפנצ'ריה (הרכב הוא של אבא של חברה שלי).

ראיתי סרטון ביוטיוב שמבצעיים נסיעה עם צמיג מפונצ'ר של פירלי ויש אחיזה טובה.

מחרתיים אני נוסע לאילת, והייתי מאוד רוצה לחסוך את ה500 שקל על דלק (אני סטודנט), כמובן שלא על חשבון הבטיחות!!

האם יש פה עוד דעות ? מישהו מכיר? נתקל במקרה דומה?

תודה !!

פורסם

תיראה יכול להיות שהכול יהיה בסדר,אבל אתה רוצה לקחת את חוק מרפי איתך ולבדוק את עמידות הגג שלך במקרה של התהפכות בסיבוב בגלל שהצמיג התפוצץ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא הייתי נוסע על צמיג כזה.

גם אם הייתי מתקין צמיג סיני חדש ב 280 בפנצ'רייה הקרובה (כן 15 195 65) צריך לעלות כך או פחות, הייתי מרגיש יותר בטוח וגם חוסך לעצמי (במקרה שלך) לפחות 200 שח.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לפי איך שרואים את חוטי הפלדה הקרועים הצמיג הזה פסול !

הוא מסוכן לנסיעה כיוון שחוטי הפלדה הקרועים יכולים ליצור חור ולגרום לפיצוץ בזמן לחץ.

כפי שאמרו לכך כאן לך לחברת ההשכרה ובקש אישור בכתב לצמיג. צלם ושלח לקצין הרכב.

הרעש יעשה את שלו.

זה צמיג מסוכן עבורך.

צמיג עולה בסביבות 280-300 (לא סיני כמובן)

קובי

:-)

• תוכן חדש...