Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילדים בפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מרבה להגיב בזמן האחרון בפורום של פול גז אבל האשכול הזה פשוט משך אותי.

רציתי ליידע את מנהלי המערכת שחשבתי, וקראתי את החוקים ובעזרת התייעצות מהמשתמש orgulas

והחלטתי לכבד אתכם ברמה המינימלית של לשמור על החוק הבסיסי של "אין רישיון אל תגיב"

ולכן אני אחזור רק בזמן הממש קרוב לקניית האופנוע הראשון שלי.

אני רוצה לומר שאני קורא באדיקות את תכני האתר והפורום באופן קבוע ונהנה ללמוד ולהחכים.

אני יודע שאני לא הכי קשור לאשכול אבל מכיוון שכבר התחלתם לדבר על חוקים הייתי חייב לעלות לבמה.

תודה לכם!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דבר ראשון אני מתנצל

דבר שני אני מודה לך שפקחת עיני, בעקבות תגובתך הצצתי בהודעות הקודמות שלי ולאחר שקראתי שוב את האשכול הזה התביישתי במה שכתבתי שם ודווקא עכשיו לאחר האשכול הזה דברי הקודמים הפכו בעיני ממצחיקים לילדותיים, אולי יש משהו בדבריו של כרובי (שלפני כמה שעות השוואתי אותו בראשי לבן השטן) והוא לא סתם משתיק ומטיף לילדים כי אין לו מה לעשות, כרובי'לה אני מבקש סליחה על מה שהעברתי אותך קודם, בטענה שעברתי תהליך של הארה פנימית והתבגרות .

אז orgulas יקר הפכת חוטא למאמין, בלעדיך לא הייתי נשאר פה בפורום, הושפעתי רבות ממילותיך

ואני שמח שלא הלכת כמו האחרים אלא הבעת רצון לשנות אותי וכך גם עשית.

עכשיו לכל האחרים- (אני לא אומר לכם מה לעשות אלא רק מציע את דעתי) אין צורך לדבר לכל זאטוט שבא לפורום הזה ועולה לכם על העצבים בכעס ובזלזול, נסו להסביר לו את טעותו מנקודת מבט של חבר ולא של דייר פורום עצבני ונעלה (you can catch more flys with houny...i) .

ל-orgulas צדקת בכך שאין לי רישיון אבל בעד חודשיים יהיה והכל יהיה בסדר

זה הכל, אז נתראה כבר בפורום

בתודה הוד

אני שמח שמילותי הטיבו לך, ושהכול מסתדר לך בסה"כ לטובה!

דבר אחד לא הבנתי, למה הפכתי מחוטא למאמין? וביחס למי? (לכלל הפורום, או אליך אישית)

בהצלחה לך ולכול "החדשים" כאן בפורום שעדיין לא כול כך מבינים איך זה פועל פה... אבל נסיון זאת המילה, פשוט מאוד נסיון.

לילה טוב.

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם
אני לא מרבה להגיב בזמן האחרון בפורום של פול גז אבל האשכול הזה פשוט משך אותי.

רציתי ליידע את מנהלי המערכת שחשבתי, וקראתי את החוקים ובעזרת התייעצות מהמשתמש orgulas

והחלטתי לכבד אתכם ברמה המינימלית של לשמור על החוק הבסיסי של "אין רישיון אל תגיב"

ולכן אני אחזור רק בזמן הממש קרוב לקניית האופנוע הראשון שלי.

אני רוצה לומר שאני קורא באדיקות את תכני האתר והפורום באופן קבוע ונהנה ללמוד ולהחכים.

אני יודע שאני לא הכי קשור לאשכול אבל מכיוון שכבר התחלתם לדבר על חוקים הייתי חייב לעלות לבמה.

תודה לכם!

בעיקרון, אתה פועל נכון... אבל אתה יכול לפעול יותר נכון.

החוק בפורום, שאומר "אין רשיון, אין להגיב", לא בהכרח תקף גם לתגובות שלא כול כך קשורות לתחום האופנועים אלא רק נוגעות בו; לדוגמא - האשכול של סיני על החתול והשוקולד, או האשכול של דאוטאון על "הכרת אופנוען ממדינה אחרת", בשביל להגיב בדיונים כאלה לא צריך ידע או נסיון באופנועים... פשוט מאוד, חוש הומור, והרבה!.

כך אמר שדרן החדשות...

פורסם

חברה, אולי במקום להתעסק בכמה שאנשים מתייחסים אליכם בצורה זאת או אחרת, תנסו להנות מהפורום וזהו, אם זה כולל לכתוב הודעות, שיהיה בכיף, וכשלא צריך להגיב, לא מגיבים... לא מקבלים מסטיק על כל 10 הודעות.

ראיתי עוד משהו שמישהו כתב- אם אתה בן 16, למה אתה מתיימר להיות בן 30? תהנה מהגיל שלך...

אני בטוח שכל בן 30 היה שמח לחזור לגיל 16:-P

יום טוב

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
חברה, אולי במקום להתעסק בכמה שאנשים מתייחסים אליכם בצורה זאת או אחרת, תנסו להנות מהפורום וזהו, אם זה כולל לכתוב הודעות, שיהיה בכיף, וכשלא צריך להגיב, לא מגיבים... לא מקבלים מסטיק על כל 10 הודעות.

ראיתי עוד משהו שמישהו כתב- אם אתה בן 16, למה אתה מתיימר להיות בן 30? תהנה מהגיל שלך...

אני בטוח שכל בן 30 היה שמח לחזור לגיל 16:-P

יום טוב

וכך גם להפך... הרבה בני 16 רוצים להיות בני 30, ככה זה בחיים! אתה לא מעריך משהו עד שאין לך אותו! (לדוגמא הזאת, הגיל).

כך אמר שדרן החדשות...

פורסם
אני שמח שמילותי הטיבו לך, ושהכול מסתדר לך בסה"כ לטובה!

דבר אחד לא הבנתי, למה הפכתי מחוטא למאמין? וביחס למי? (לכלל הפורום, או אליך אישית)

לילה טוב.

לא כתבתי שהפכת מחוטא למאמין

אלא כתבתי שהפכת חוטא למאמין

כאילו שהפכת אותי מחוטא למאמין

הוד :smile:

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם
לא כתבתי שהפכת מחוטא למאמין

אלא כתבתי שהפכת חוטא למאמין

כאילו שהפכת אותי מחוטא למאמין

הוד :smile:

עכשיו הכול מובן...

לא הבנתי ממתי אני חוטא, ולסגוד לאלילים אחרים לא נחשב!

כך אמר שדרן החדשות...

פורסם

האפליה לכאורה כלפי חסרי רשיון היא לא עניין אינטימי של פורום פול-גז אלא של מערכת הפורומים כולה.

הכלל הוא מאוד פשוט - כל אחד יכול ומוזמן להשתתף ולתרום, תוך שמירה על ניסוח סביר המכבד את הקוראים, עם מספר די מצומצם של הגבלות. ההגבלות נועדו לשמור על רמה מסויימת של עניין ואמינות בפורומים בכך שהן מגבילות הודעות שאינן תורמות לפורום בסגנון "אתמול ראיתי אופנוע ירוק עושה ווום וום" הודעות מטעות בסגנון "הכי מומלץ למלא שמן משימורי טונה" והודעות חוזרות ומתישות בסגנון "איזה אופנוע 500 הכי מומלץ לרוכב מתחיל?"

אחת הדרכים הכי פשוטות לאכוף את הכללים האלו היא אמנם גורפת ומכלילה, אבל צודקת ברוב המקרים, ומתמצה במשפט "מי שעדיין עושה ביד, שלא ינסה ללמד אחרים לזיין". הגיוני, לא?

פורסם

אבל זה שאין לבן אדם רישיון, לא אומר שאין לו ניסיון על אופנועים.

דוגמתי... כולה נער בן 15... אך רוכב כבר הרבה זמן.. כן תתפלאו.. היה בבעלותי אופנוע.. עכשיו טרקטורון.. ועוד מעט בלי נדר CR125... ונסעתי על הרבה מאוד אופנועים... והניסיון שלי גדול מאוד בתחום, הרבה יותר מהמ שאתם חושבים, אה וכן, עברתי קורס מכונאות, אני חושב שאני יכול לתרום.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

כרובי, הגיע הזמן לסובב את המפתח ולנעול את השרשור.

אבל זה שאין לבן אדם רישיון, לא אומר שאין לו ניסיון על אופנועים.

דוגמתי... כולה נער בן 15... אך רוכב כבר הרבה זמן.. כן תתפלאו.. היה בבעלותי אופנוע.. עכשיו טרקטורון.. ועוד מעט בלי נדר CR125... ונסעתי על הרבה מאוד אופנועים... והניסיון שלי גדול מאוד בתחום, הרבה יותר מהמ שאתם חושבים, אה וכן, עברתי קורס מכונאות, אני חושב שאני יכול לתרום.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...