Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילדים בפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

לפני שאתם מכסחים אותי, תקראו את הכניסה בנדיבות... :wink:

שאלה: ישנם לפעמים ילדים בפורום ואנחנו די יורדים עליהם.

אני חדש ולכן אני מרשה לעצמי להזכיר לכולם שהיינו גם אנחנו ילדים ומאד שמחנו אם התייחסו אלינו בכבוד אפילו אם כתבנו בשגיעוט...

מה דעתכם ?

אהוד

KTM 400 SXC 1999 עבור סופי שבוע :multi:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לדוגמא לא הייתי ילד, נולדתי פג במשקל 70 ק'ג, וישר לצבא.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
הי לכולם,

אני חדש ולכן אני מרשה לעצמי להזכיר לכולם שהיינו גם אנחנו ילדים ומאד שמחנו אם התייחסו אלינו בכבוד אפילו אם כתבנו בשגיעוט...

מה דעתכם ?

אהוד

אהודי'לה

מהיום אתה החבר הכי טוב החדש שלי :wink::razz::smile::grin:

הרבה זמן רצה לי המחשבה הזאת בראש

ואני גאה בך על הבגרות שהפגנת

(למרות שאנחנו קטנים ממכם בגיל, זה לא אומר שלכולנו יש טעויות כתיב סטייל כיתה ג')

הרבה פעמים אני רואה קטקטים מושתקים ע"י משתמשים ותיקים ואחראים שלא אנקוב בשמם (כרובי, ramigt, סיני ועוד ) סתם כי אמרו שלזה יש סגירה כזאת וזה חרא בשטח ועוד שטויות שבמקום לתקן אותם הם ישר יורדים עליהם ומבריחים אותם מהפורום, את הדורות הבאים של הפורום שימשיכו את המורשת לאחר מות כל הקשישים פה.

הפגנת יוזמה ולא נכנעת ללחץ חברתי אם לא הייתי כזה מחוק עכשיו הייתי פורץ בצהלולים

עלה והצלח

אהה וקוראים לי הוד

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם

לפי דעתי כל עוד "הילד" מדבר ברצינות ,ומתוך ידע (ולא מתוך "דוד של אח שלי של חבר שלי הוא גבר גבר עם כלי כזה ירוק שסוגר 500 בווילי") אז כולם יתיחסו עליו בצורה רצינית.

ומאיזה גיל את מגדיר ילד? (21 שנותי מאפשרות לי להיות חלק מהדור הצעיר?)

Dead but dreaming

פורסם
הי לכולם,

מה דעתכם ?

אהוד

ילדים ששואלים שאלות בד"כ מקבלים תשובות עם חוכמה ונסיון.

ילדים שמציפים את הפורום בהודעות הנראות כלקוחות מצ'ט רע במיוחד "בואנ'ה אחי אתמול סגרתי 150 על הRS" וכו' שיחפשו צ'ט מתאים לשיחות כאלו.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
אהודי'לה

מהיום אתה החבר הכי טוב החדש שלי :wink::razz::smile::grin:

הרבה זמן רצה לי המחשבה הזאת בראש

ואני גאה בך על הבגרות שהפגנת

(למרות שאנחנו קטנים ממכם בגיל, זה לא אומר שלכולנו יש טעויות כתיב סטייל כיתה ג')

הרבה פעמים אני רואה קטקטים מושתקים ע"י משתמשים ותיקים ואחראים שלא אנקוב בשמם (כרובי, ramigt, סיני ועוד ) סתם כי אמרו שלזה יש סגירה כזאת וזה חרא בשטח ועוד שטויות שבמקום לתקן אותם הם ישר יורדים עליהם ומבריחים אותם מהפורום, את הדורות הבאים של הפורום שימשיכו את המורשת לאחר מות כל הקשישים פה.

הפגנת יוזמה ולא נכנעת ללחץ חברתי אם לא הייתי כזה מחוק עכשיו הייתי פורץ בצהלולים

עלה והצלח

אהה וקוראים לי הוד

יום יום, אני נוטה לכיוון הדעה של כרובי... אולי כרובי באמת צודק לבסוף? :roll:

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

מה אני עשיתי?:conf:

לידע כללי, אני ילד גם:|

:-P

שבת שלום

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
מה אני עשיתי?:conf:

לידע כללי, אני ילד גם:neutral:

:razz:

שבת שלום

לפעמים אני רואה אותך מביא יציאות לא עניניות ומעליבות לילדים שמחפשים עצות (כמובן רק אחרי שאמרו משהו שטותי או חסר ביסוס)

לי לא עשית כלום (עדיין :lol: ) אין לי שום דבר נגדך, להפך אני מכבד ומעריך אותך ואת שאר הותיקים

אני למדתי המון מהפורום הזה ועל כך אני אסיר תודה :-P

הוד

עעיכיעככתעי
פורסם

תתבייש לך יא ילד עזה, למה אני ברשימה השחורה????????????????????????????

אני בין היחידים שעונים לכל ה50 סמ''ק למינהם, ואם אני עונה תשובה קצת מוחצת , זה מפני שיש לפעמים גבול לשטויות שלפעמים ''מביני דבר'' פולטים פה בשידור חי.

אז תוריד אותי מהרשימה, ותשאיר רק את כרובי, מגיע לו.:wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

כמו שסיני ביקש, אני מאוד אעריך אם אני ארד מהרשימה...

זה פוגע במוניטין שלי, מה אני אעשה עכשיו, הלכה לי התדמית

:loco::viking:

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
תתבייש לך יא ילד עזה, למה אני ברשימה השחורה????????????????????????????

אני בין היחידים שעונים לכל ה50 סמ''ק למינהם, ואם אני עונה תשובה קצת מוחצת , זה מפני שיש לפעמים גבול לשטויות שלפעמים ''מביני דבר'' פולטים פה בשידור חי.

אז תוריד אותי מהרשימה, ותשאיר רק את כרובי, מגיע לו.:wink:

מקבל את זה:smile:

אבל אין לי אפשרות לערוך את ההודעה עכשיו (כי לא מופיע לי כפתור העריכה בתחתית ההודעה) , לא יודע למה

תהיו אמיצים

עעיכיעככתעי
פורסם
מקבל את זה:smile:

אבל אין לי אפשרות לערוך את ההודעה עכשיו, לא יודע למה

תהיו אמיצים

אני הייתי דווקא גאה להיות ברשימה שלך, סוג ההודעות שלך הוא זה שמביא את הרעיונות לחסום את הפורום בפני 50 סמ"ק. חבל שבודדים שלא מצליחים להבין את קוד הכתיבה בפורום יביאו להוצאת 50 סמ"ק מהפורום.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
אני הייתי דווקא גאה להיות ברשימה שלך, סוג ההודעות שלך הוא זה שמביא את הרעיונות לחסום את הפורום בפני 50 סמ"ק. חבל שבודדים שלא מצליחים להבין את קוד הכתיבה בפורום יביאו להוצאת 50 סמ"ק מהפורום.
1# נמק בבקשה

2# אתה לא מכיר אותי, אתה לא יודע מה אני יודע אז אל תבוא אלי בגישה כזאת עוינת, אני פה בפורום כבר כמעט חודש ( שזה כלום) ובזמן הקצר הזה למדתי על כלי רכב יותר ממה שאי פעם ידעתי

אם שאלתי שאלות מטומטמות בעבר אני מתנצל אבל זה היה מתוך כוונה להבין יותר טוב וללמוד

כל מה שרציתי להבהיר פה זה שלמרות שאנחנו ילדים אנחנו יכולים לתרום לפורום, ולצעוק על ילדים פה זאת לא התשובה הרי הדבר היחיד שמפריד בינינו זה ניסיון

לא כל בן 16 פה שם הודעות כמו-ts או dt , סגרתי 130 עם ראנר

הוד

עעיכיעככתעי
פורסם
הי לכולם,

מה דעתכם ?

אהוד

לא מסכים.

מבחינתי, מישהו שכותב הודעה כלאחר יד, לא משקיע בניסוח שלה, לא בודק באם יש לו שגיאות כתיב וכאילו זה לא מספיק - גם לא מנקד- משאיר בעצם לגולשים האחרים את מלאכת פיענוח ההודעה שלו ובכך הוא פשוט מזלזל בהם ולכן לא זכאי לכבוד ברמה גבוהה יותר.

ויותר מזה - מי הכריז עלינו כ"פורום לפיתוח אופנועני העתיד"?

למיטב הבנתי, זהו פורום כדי לדבר בנושאי אופנועים - לא פורום תמיכה והבלגה למען ילדי העתיד (שכלל לא טורחים להתייחס לכך בחשיבות המספקת לטעמי)

רוצים כבוד? תנו כבוד מינמלי לגולשים האחרים פה בפורום (ולא משנה מהו גילם).

נסחו הודעה כמו בני אדם, לא כאילו אתם מתמללים שיחת חולין ברחוב בין שני ילדים, ותאמינו לי שתקבלו תגובה מכבדת בהתאם.

תחשבו פעמיים לפני שאתם פותחים הודעה חדשה - אולי משהו כבר שאל זאת בפורום לפניכם? (יש הרי מנוע חיפוש) אולי יש בדף הראשי של הפורום אשכול הודעות שעוסק באותו נושא בדיוק? אולי אתם יכולים למצוא בעצמכם את התשובה כי לא באמת טרחתם לחשוב בעצמכם על הפתרון? (דברים כמו: "הברקס הקדמי מרעיש ולא עוצר, מה לעשות" - הם מטומטמים לחלוטין...אתם לא צריכים 10 תגובות בפורום כדי לדעת שמוסך צריך לטפל בנושא - ולא גולשים שזרים לכם ומייעצים עם שלט רחוק).

זאת ועוד, הרי שזה לא צ'אט. לא חייבים לכתוב ע-כ-ש-י-ו הודעה ולפרסם אותה מיידית.

אפשר לכתוב, לקחת צעד לאחור, לקרוא פעם ועוד פעם, לנסח מחדש את הכותרת בהתאם לכללי הכתיבה כאן, ורק אחרי שאתם בטוחים שכתבתם הודעה שראויה לככב בפורום כהודעה ראשית, לחצו שלח (ובכל מקרה, תקראו אותה שוב אחרי הפרסום כדי לבדוק אם בכל זאת השתרבבו להם שגיאות - יש הרי אפשרות לערוך את ההודעה זמן קצר לאחר פרסומה).

תהיו רציניים כמו שהפורום הזה מנסה להיות, ותקבלו יחס רציני בהתאם.

(ואל תנסו לשחק על נושא הדיסלקציה... הבעיה ידועה ובשום מקום בעולם לא הוכח באופן מדעי כי היא גורמת לאנשים שאתה לא מכיר לכתוב לך:

"אבל אח שלי גיבור...סגרתי עם ה-DT שלי 110 לפי השעון באוטו של ספתא שלי!!!!!!!!!!!1111!!!")

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
לא מסכים.

מבחינתי, מישהו שכותב הודעה כלאחר יד, לא משקיע בניסוח שלה, לא בודק באם יש לו שגיאות כתיב וכאילו זה לא מספיק - גם לא מנקד- משאיר בעצם לגולשים האחרים את מלאכת פיענוח ההודעה שלו ובכך הוא פשוט מזלזל בהם ולכן לא זכאי לכבוד ברמה גבוהה יותר.

ויותר מזה - מי הכריז עלינו כ"פורום לפיתוח אופנועני העתיד"?

למיטב הבנתי, זהו פורום כדי לדבר בנושאי אופנועים - לא פורום תמיכה והבלגה למען ילדי העתיד (שכלל לא טורחים להתייחס לכך בחשיבות המספקת לטעמי)

רוצים כבוד? תנו כבוד מינמלי לגולשים האחרים פה בפורום (ולא משנה מהו גילם).

נסחו הודעה כמו בני אדם, לא כאילו אתם מתמללים שיחת חולין ברחוב בין שני ילדים, ותאמינו לי שתקבלו תגובה מכבדת בהתאם.

תחשבו פעמיים לפני שאתם פותחים הודעה חדשה - אולי משהו כבר שאל זאת בפורום לפניכם? (יש הרי מנוע חיפוש) אולי יש בדף הראשי של הפורום אשכול הודעות שעוסק באותו נושא בדיוק? אולי אתם יכולים למצוא בעצמכם את התשובה כי לא באמת טרחתם לחשוב בעצמכם על הפתרון? (דברים כמו: "הברקס הקדמי מרעיש ולא עוצר, מה לעשות" - הם מטומטמים לחלוטין...אתם לא צריכים 10 תגובות בפורום כדי לדעת שמוסך צריך לטפל בנושא - ולא גולשים שזרים לכם ומייעצים עם שלט רחוק).

זאת ועוד, הרי שזה לא צ'אט. לא חייבים לכתוב ע-כ-ש-י-ו הודעה ולפרסם אותה מיידית.

אפשר לכתוב, לקחת צעד לאחור, לקרוא פעם ועוד פעם, לנסח מחדש את הכותרת בהתאם לכללי הכתיבה כאן, ורק אחרי שאתם בטוחים שכתבתם הודעה שראויה לככב בפורום כהודעה ראשית, לחצו שלח (ובכל מקרה, תקראו אותה שוב אחרי הפרסום כדי לבדוק אם בכל זאת השתרבבו להם שגיאות - יש הרי אפשרות לערוך את ההודעה זמן קצר לאחר פרסומה).

תהיו רציניים כמו שהפורום הזה מנסה להיות, ותקבלו יחס רציני בהתאם.

(ואל תנסו לשחק על נושא הדיסלקציה... הבעיה ידועה ובשום מקום בעולם לא הוכח באופן מדעי כי היא גורמת לאנשים שאתה לא מכיר לכתוב לך:

"אבל אח שלי גיבור...סגרתי עם ה-DT שלי 110 לפי השעון באוטו של ספתא שלי!!!!!!!!!!!1111!!!")

להשאר רגוע בבקשה

אני לא חושב ( בטח תגיד שלא אכפת לך מה אני חושב) שאתה צריך להכליל את כל הצעירים פה בפורום כמזלזלים באנשים בפורום ע"י כל הסיבות שאמרת למעלה

אני למשל תמיד לפני שאני מפרסם הודעה אני מחפש אם כבר פרסמו בנושא דברים ורק כשאין לי תשובה מספקת או כל תשובה בכלל אני מפרסם נושא, אני מנסה לנקד תמיד ואם תבדוק אז אני חושב שאין לי שגיאות כתיב בכלל, אני גם קורא כמה פעמים תגובות לפני שאני שולח אותן לאחר שהשקעתי בהן מחשבה כמובן ולחסום את הפורום בפני ילדים זאת לא התשובה כי יש פה כמה שמתאמצים כדי להשאר פה בפורום.

לך תדע אולי אני אהיה מנהל בפורום הזה בעתיד

הוד

עעיכיעככתעי

• תוכן חדש...