Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילדים בפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער אין לי כוח ללכת לארכיון לחפש הודעות שלך, אבל אחרי הודעה כמו הודעת הפתיחה שלך אל תצפה ליותר מידי התייחסות אוהדת.

ודוגמא אקטואלית, איך אתה מצפה שיתייחסו ברצינות לילד חסר רישיון כלל שפותח הודעה במילים "תביאו לי בוסה"

1# נמק בבקשה

2# אתה לא מכיר אותי, אתה לא יודע מה אני יודע אז אל תבוא אלי בגישה כזאת עוינת, אני פה בפורום כבר כמעט חודש ( שזה כלום) ובזמן הקצר הזה למדתי על כלי רכב יותר ממה שאי פעם ידעתי

אם שאלתי שאלות מטומטמות בעבר אני מתנצל אבל זה היה מתוך כוונה להבין יותר טוב וללמוד

כל מה שרציתי להבהיר פה זה שלמרות שאנחנו ילדים אנחנו יכולים לתרום לפורום, ולצעוק על ילדים פה זאת לא התשובה הרי הדבר היחיד שמפריד בינינו זה ניסיון

לא כל בן 16 פה שם הודעות כמו-ts או dt , סגרתי 130 עם ראנר

הוד

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
להשאר רגוע בבקשה

אני לא חושב ( בטח תגיד שלא אכפת לך מה אני חושב) שאתה צריך להכליל את כל הצעירים פה בפורום כמזלזלים באנשים בפורום ע"י כל הסיבות שאמרת למעלה

אני למשל תמיד לפני שאני מפרסם הודעה אני מחפש אם כבר פרסמו בנושא דברים ורק כשאין לי תשובה מספקת או כל תשובה בכלל אני מפרסם נושא, אני מנסה לנקד תמיד ואם תבדוק אז אני חושב שאין לי שגיאות כתיב בכלל, אני גם קורא כמה פעמים תגובות לפני שאני שולח אותן לאחר שהשקעתי בהן מחשבה כמובן ולחסום את הפורום בפני ילדים זאת לא התשובה כי יש פה כמה שמתאמצים כדי להשאר פה בפורום.

לך תדע אולי אני אהיה מנהל בפורום הזה בעתיד

הוד

אהוד הוא זה שהתייחס באופן כללי לכותבים הצעירים בפורום, לכן גם אני עשיתי כך - למה פתאום אתה הופך זאת למשהו אישי? אני הפניתי משהו אלייך באופן אישי? הזכרתי אותך בהודעתי ?

בקיצור - אתה מסכים עם כל שכתבתי, רק במידה וזה לא מכוון ישר אלייך, נכון?

האם זהו המקרה הקלאסי של "על ראש הגנב בוער הכובע"?

:wink:

בכל מקרה - שים לב לההערה של סקוטרמן - לגבי הודעת "הבוסה" - הוא צודק בהחלט.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
מצטער אין לי כוח ללכת לארכיון לחפש הודעות שלך, אבל אחרי הודעה כמו הודעת הפתיחה שלך אל תצפה ליותר מידי התייחסות אוהדת.

ודוגמא אקטואלית, איך אתה מצפה שיתייחסו ברצינות לילד חסר רישיון כלל שפותח הודעה במילים "תביאו לי בוסה"

אני מצטער שלא יצרתי כותרת עניינית אבל זו הייתה

כותרת פיקנטית והמטרה הייתה להכניס קצת הומור

ולמשוך יותר קוראים,

זה לא שסתם תקעתי כותרת מטומטמת חשבתי לפני

אם זה יעצבן/יטריד את האחראים והגולשים והגעתי

למסקנה שמכיוון שזה בא בצחוק זה לא יהווה בעיה

הוד

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם

כול יום שעובר... אני מאמין יותר ויותר שכרובי צודק!

אני לא אומר שאני ותיק, ולא בעל רשיון לאופנוע כבד, לא בעל נסיון גדול בתחום (אם כי יש ידע) ולא רכבתי כבר על 40 דגמים... אבל חאלס, מספיק להיות ילדים כאלה קטנים, תשימו לב לאשכול הזה... הוא נאמר בעבר הרבה פעמיים, ולא רק זה, תראו לאיזו רמה הוא הגיע...

פופו, אני לא מדבר ספציפית עליך, אלא בכללי... ואם כבר נדבר עליך, אתה צודק! אתה לא מאלה שרושמים "וואלה דוד שלי סגר 180..." (ואתה יודעים את ההמשך ושאר המפשטים), אבל תחזור על התגובות שלך פה בפורום, ותראה את הרמה! אתה מגיב ברמה של ילד בגילך, בגלל זה מתיחסים אליך כך!

כך אותי לדוגמא, אני גם "ילד" בן 16 (ההבדל בננו שיש לי רשיון, אני לא זוכר שהזכרת שלך יש...) ואתה רואה איזה דיוני אני פותח? קודם כול, אני לא פותח כמעט דיונים, נדיר מאוד... שנית כול, אם אני כבר פותח אז זה על עצה, או משהו שעניין אותי לדעת או שאני רוצה לשתף אחרים, אבל! ברמה שהם מבינים, ברמה של הגולשים הותיקים כאן, ברמה של גולשים בני 25+ עם ידע ונסיון בחיים שלהם.

תחזור על האשכול שלך בקשר להיבוסה, תקרא אות ושוב, 10 פעמיים! ותראה איך יכולת לכתוב אותו ברמה גבוה יותר (ואני לא מדבר גל שגיאות כתיב, אלא על ניסוח ו"מטרת" האשכול).

אני כבר הבנתי מה הולך פה, ואני לא היחיד... כשתבין מה קורה פה, תקבל את הכבוד המגיע לך ואת הערכה לאשכולות ולדבריך.

בהצלחה בהמשך דרכך כאן, ולטובת הכלל, פשוט תנעלו את האשכול... עברנו את זה, אנחנו עוברים את זה, ומספיק כבר לעבור את זה!

ערב טוב.

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם
בוא תגיד לי אתה אני אמרתי לך שאין לי רישיון או משהו???

ניראה לך שאני מחזיק שני קטנועים ואין לי רישיון???

מישהו אמר את זה?

ואיך הגעת למסקנה של"מי שאין רשיון, דעתו לא נחשבת"?

ועוד משהו, לדעתי, מי שאין לו רשיון צריך לשתוק מעצמו... ולא שכרובי או כול "ותיק" או בעלה ידע אחר יגיד לו כך... למרות, שאני לא מאמין בחוק הזה בפורום של "אין רשיון, אין דעה" (זה בקצרה, החוק יותר מוחב, אבל זאת הנקודה שלו).

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם
סתם שאלה לידע כללי....

מי שאין לו רישיון לא שווה בעינכם?????

אין פה עניין של "שווה או לא שווה" - יש פה עניין של כלל בסיסי ופשוט שהוכתב על ידי מערכת הפורומים של קארס פורום כדי לוודא שכל מיני חבר'ה חסרי רישיון לא יתנו עצות שווא על אופנועים, אחזקה, טיפים לרכיבה וכו'. (וזה אגב, גם קרה פה - לא פעם ולא פעמיים...)

מי שאין לו רישיון פשוט לא אמור לכתוב פה, זה הכל.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
מישהו אמר את זה?

ואיך הגעת למסקנה של"מי שאין רשיון, דעתו לא נחשבת"?

ועוד משהו, לדעתי, מי שאין לו רשיון צריך לשתוק מעצמו... ולא שכרובי או כול "ותיק" או בעלה ידע אחר יגיד לו כך... למרות, שאני לא מאמין בחוק הזה בפורום של "אין רשיון, אין דעה" (זה בקצרה, החוק יותר מוחב, אבל זאת הנקודה שלו).

אני לא הבנתי את הכוונה שלך אתה יכול להסביר שוב בבקשה??????????????????????????

למי שיש בעיה עם הסימני שאלה שישאל את עצמו כמה פעמים כם שווה לו להגיד לי את זה כי אני לא מאלה שמיתייחסים להערות שטותיות.

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=5146

פיקנטי משהו , לא ככה?

מה הקשר?

הדיון על ה"בוסה" היה העניין, לא הכותרת שניתנה - אבל זה לא מה שיפריע לך להוציא דברים מהקשרם, אה?

:puzzled:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם
כול יום שעובר... אני מאמין יותר ויותר שכרובי צודק!

אני לא אומר שאני ותיק, ולא בעל רשיון לאופנוע כבד, לא בעל נסיון גדול בתחום (אם כי יש ידע) ולא רכבתי כבר על 40 דגמים... אבל חאלס, מספיק להיות ילדים כאלה קטנים, תשימו לב לאשכול הזה... הוא נאמר בעבר הרבה פעמיים, ולא רק זה, תראו לאיזו רמה הוא הגיע...

פופו, אני לא מדבר ספציפית עליך, אלא בכללי... ואם כבר נדבר עליך, אתה צודק! אתה לא מאלה שרושמים "וואלה דוד שלי סגר 180..." (ואתה יודעים את ההמשך ושאר המפשטים), אבל תחזור על התגובות שלך פה בפורום, ותראה את הרמה! אתה מגיב ברמה של ילד בגילך, בגלל זה מתיחסים אליך כך!

כך אותי לדוגמא, אני גם "ילד" בן 16 (ההבדל בננו שיש לי רשיון, אני לא זוכר שהזכרת שלך יש...) ואתה רואה איזה דיוני אני פותח? קודם כול, אני לא פותח כמעט דיונים, נדיר מאוד... שנית כול, אם אני כבר פותח אז זה על עצה, או משהו שעניין אותי לדעת או שאני רוצה לשתף אחרים, אבל! ברמה שהם מבינים, ברמה של הגולשים הותיקים כאן, ברמה של גולשים בני 25+ עם ידע ונסיון בחיים שלהם.

תחזור על האשכול שלך בקשר להיבוסה, תקרא אות ושוב, 10 פעמיים! ותראה איך יכולת לכתוב אותו ברמה גבוה יותר (ואני לא מדבר גל שגיאות כתיב, אלא על ניסוח ו"מטרת" האשכול).

אני כבר הבנתי מה הולך פה, ואני לא היחיד... כשתבין מה קורה פה, תקבל את הכבוד המגיע לך ואת הערכה לאשכולות ולדבריך.

בהצלחה בהמשך דרכך כאן, ולטובת הכלל, פשוט תנעלו את האשכול... עברנו את זה, אנחנו עוברים את זה, ומספיק כבר לעבור את זה!

ערב טוב.

דבר ראשון אני מתנצל

דבר שני אני מודה לך שפקחת עיני, בעקבות תגובתך הצצתי בהודעות הקודמות שלי ולאחר שקראתי שוב את האשכול הזה התביישתי במה שכתבתי שם ודווקא עכשיו לאחר האשכול הזה דברי הקודמים הפכו בעיני ממצחיקים לילדותיים, אולי יש משהו בדבריו של כרובי (שלפני כמה שעות השוואתי אותו בראשי לבן השטן) והוא לא סתם משתיק ומטיף לילדים כי אין לו מה לעשות, כרובי'לה אני מבקש סליחה על מה שהעברתי אותך קודם, בטענה שעברתי תהליך של הארה פנימית והתבגרות .

אז orgulas יקר הפכת חוטא למאמין, בלעדיך לא הייתי נשאר פה בפורום, הושפעתי רבות ממילותיך

ואני שמח שלא הלכת כמו האחרים אלא הבעת רצון לשנות אותי וכך גם עשית.

עכשיו לכל האחרים- (אני לא אומר לכם מה לעשות אלא רק מציע את דעתי) אין צורך לדבר לכל זאטוט שבא לפורום הזה ועולה לכם על העצבים בכעס ובזלזול, נסו להסביר לו את טעותו מנקודת מבט של חבר ולא של דייר פורום עצבני ונעלה (you can catch more flys with houny...i) .

ל-orgulas צדקת בכך שאין לי רישיון אבל בעד חודשיים יהיה והכל יהיה בסדר

זה הכל, אז נתראה כבר בפורום

בתודה הוד

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם
סתם שאלה לידע כללי....

מי שאין לו רישיון לא שווה בעינכם?????

בדיוק, זהו פורום אופנוענים ועל מנת להשתתף בו התנאי הבסיסי הוא להיות אופנוען. לכן רישיון הוא תנאי הכרחי.

לא שיש לי משהו נגד מי שאין לו, אבל המטרה של הפורום היא לחלוק ולשתף ידע בין אופנוענים.

הודעות בנוסח אתמול ראיתי R1 חונה בכניסה לקולנוע פשוט לא מיועדות לפורום הזה.

כמובן שכל אחד ולא משנה אם יש או אין לו רישיון הוא אורח רצוי בפורום כל עוד שהוא מבין ומכבד את כללי המשחק.

וכמובן שרישיון לא מקנה את הזכות להציף את הפורום בהודעות על הRS שסוגר 150, רישיון הוא תנאי הכרחי אבל לא תמיד מספיק.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...