Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כבר תקופה ארוכה מזמין מאיביי ממוכר מאנגליה, והמחיר שיוצא לי בהזמנת 6 פחיות הוא כ-130 ש"ח.

ריח נפלא, יש המון ריחות, מגיע תוך שבוע, בוודאות מקורי, מחזיק הרבה זמן.

כפי שניתן לראות, אין שום אתר אינטרנט בעולם שיכול למכור בזול, אפילו שזה יהיה קרטון שלם אם הוא מקורי לא ניתן למצוא בפחות מ-19/20 שקלים לפחית כולל משלוח.

יש בארץ ביותר זול 20 שח זה יקר, אין הגיון לקנות בחו"ל במחיר של הארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ההגיון שלי הוא שאני מקבל מוצר טרי, עד הבית, ויש שם את כל הריחות האפשריים. וזה רק כמה שקלים יותר יקר לפחית. בארץ היו כמה פעמים שקניתי במבצע והפחית לא החזיקה יותר משבוע, אני חושב שרוב המבצעים הם על פחיות ששכבו המון זמן בשמש או על המדף.

פורסם

אז אתה אומר עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות ב 20 ש"ח פחית של קליפורניה כדי להיות בטוח שקנית מוצר איכותי ולא איזה פחית פג תוקף ויטלי? ;)

פורסם
אז אתה אומר עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות ב 20 ש"ח פחית של קליפורניה כדי להיות בטוח שקנית מוצר איכותי ולא איזה פחית פג תוקף ויטלי? ;)

בדיוק, וגם מבחר ריחות עצום ☺

פורסם

גיליתי שבין ערימת הפחיות אצלי בבית מתחבאת פחית קליפורניה אחת מקורית.

אותה קניתי במבצע במנטה - שתי פחיות ב-25 שקל. באותו זמן קניתי ארבע פחיות, ואחת מהן ננטשה בין כל הפחיות המזויפות.

את הפחיות המזויפות הזמנתי מעליאקספרס, הריח שלהם ממש חלש. כבר אחרי יום אין זכר לריח.

ניתן להבחין בהבדלים הבאים:

למען הסר ספק, המקורי בריח תות.

בצד ימין הזיוף, האותיות הרבה יותר בולטות.

חוץ מזה, כתוב בכלל משהו אחר.

המדבקה גם שונה, אבל יכול להיות שיש בחלק מסוים של הפחיות קליפורניה מדבקה כזאת (או שלא?)

20140516_155849.jpg20140516_155858.jpg

צד ימין, הקוביות הרבה יותר דחוסות ומתפוררות בנגיעה.

uploadfromtaptalk1400095287370.jpguploadfromtaptalk1400095253410.jpg 20140516_160035.jpg20140516_160106.jpg

בזיוף יש תמונות של פירות בהתאם לריח, במקורי יש לוגו עם ציור של כדור הארץ.

20140516_155910.jpg20140516_155831.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

ניתן להעלות עד שמונה תמונות בהודעה, להלן ההמשך:

בזיוף שם הריח כתוב בתוך המלבן הלבן, ומתחתיו כיתוב מסוים. במקורי בדיוק להיפך.

20140516_155922.jpg20140516_155816.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
ההגיון שלי הוא שאני מקבל מוצר טרי, עד הבית, ויש שם את כל הריחות האפשריים. וזה רק כמה שקלים יותר יקר לפחית. בארץ היו כמה פעמים שקניתי במבצע והפחית לא החזיקה יותר משבוע, אני חושב שרוב המבצעים הם על פחיות ששכבו המון זמן בשמש או על המדף.

אם אתה קונה חבילה של 6, ניצא מנקודת הנחה שכל פחית מחזיקה חודשיים.

אז יוצא שאתה פותח את הפחית האחרונה 10 חודשים אחרי שהיא הגיעה אלייך הביתה, אף אחד לא מבטיח לך שהיא ירדה מפס היצור ישר למארז שלך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...