Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בדקה 33:50

לאחר התאונה הבחורה אמרה שהיא מסתובבת וחונה כמו שצריך ופשוט נעלמה!

תודה רבה!

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

האיכות כל כך גרועה לא הצלחתי לזהות כלום, נראה לי שהספרה האחרונה 4.

בכל אופן להבא - דבר ראשון שולפים את הנייד ומצלמים (לפני שיוצרים שיחה).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

xy-253-14

ככל שיותר ימינה ככה אני יותר בטוח. ניסיתי להגדיל את התמונה, ללא הצלחה. זו האבחנה שלי..

אם יש לך את הסרטון באיכות יותר גבוהה (יוטיוב מוריד מהאיכות כשמעלים) אני אוכל לעזות לך יותר.

בכל אופן, תנסה לשים מספרים במקום XY פה( http://www.mazda.co.il/colorcode.aspx?pID=97)

במידה ותקבל קוד צבע שמתאים לצבע הרכב שפגע בך, זו יכולה להיות התאמה.

לא תורה מדוייקת, אבל שווה נסיון.

פורסם

אולי כדאי לחפש מצלמות נוספות

זה בקניון רננים ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בפריים אחד אין את כל המספרים, אבל במפורז יש.

אני זהיתי

54-253-14 (יתכן 50) הספרה הראשונה 5 בוודאות.

זה אחד הרכבים הכי נפוצים בארץ, אבל אם תצליב את כל הנתונים (צבע, דגם, שנתון, מספר חלקי)

תגיע לכל היותר לכמה ל 6-7 רכבים אפשריים.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

שיהיה זה לקח לכל חברי הפורום. דבר ראשון, לפני שמתחילים לדבר, מיד רושמים מספר רכב [בנייד], או שאפילו מגדילים לצלם את חזית הרכב עם הנהג בפנים. לפני שבכלל עושים משהו.

בנוסף, ייתכן והאישה הזו עובדת שם או משהו. נסה במשך כמה ימים ואולי כעבור שבוע שבועיים להסתובב באזור ולחפש את הרכב. אני מקווה שתמצא את הכלבה הזו, ושהיא תשלם לך את כל הכסף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

את האחרונות גם זיהיתי כ 5X-14

בכל מקרה התרשמתי שהדקות של המצלמה מסונכרנות כמעט על השניה עם הדקות של הקטע ביוטיוב...

פורסם

צר לי אבל אין לי איך לעזור לך, רק יכול לומר לך שבפלוגה שלנו היתה שאלה (ותשובה) לגבי זהות הנהגת (ודומותיה):

"מי זו?! זו זונה זו!!!!".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...