Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתקופה האחרונה קורה שההנעה נמשכת שתיים או שלוש שניות בערך. אך לא בצורה קבועה, לפעמים מניע בנשיפה על הסוויץ'.

הרכב הוא פיאט פונטו 98.

החלטתי לבדוק את מתח המצבר ומצאתי שירד ל-12.2 וולט.

בדקתי גם כאשר מונע בסרק, ונמצא 13.85 וולט.

בדקתי גם עם אורות ומזגן דולק עם מפוח במהירות 4, נמצא 12.78 וולט.

המצבר של VOLTA, על המצבר מדבקה הנושאת את הכיתוב "שווק בתאריך 6/2010"

האם המצבר רואה את הסוף?

האם יש דרך להאריך את חייו של המצבר?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יהי זכרו ברוך.

האם יש המלצות למצברים מסוימים? חברות שכדאי להתרחק מהן?

מה קיבולת המצבר המומלצת בשבילי?

פורסם

לדעתי הנתונים שרשמת סבירים למדי. בכל אופן אם המצבר שבק שנפ עדיף על וולטה. וורטה עדיף על שניהם.

פורסם

מתח של 12.2 וולט במנוחה זה סביר?

אגב היום נמדד 12 עגול ולא הצלחתי להניע.

בחיבור כבלים הניע ישר.

פורסם

אני עם מצבר של שנפ, והוא נוזל. קראתי בעוד מקומות שהמצברים שלהם נוזלים. לא חושב שאקנה שוב מצבר שלהם (חוץ מזה הוא בסדר).

פורסם
אני עם מצבר של שנפ, והוא נוזל. קראתי בעוד מקומות שהמצברים שלהם נוזלים. לא חושב שאקנה שוב מצבר שלהם (חוץ מזה הוא בסדר).

בגלל זה עברתי לוולטה .

פורסם

אחרי כמה זמן התחיל לנזול השנפ?

היום הייתי בשני המקומות היחידים שמוכרים מצברים בשעות כאלה: הום סנטר ואייס (מחר יש מבחן על הבוקר וממש אין לי זמן להתעסק בזה ולקחת את הסיכון שלא יניע ולהתרוצץ)

באייס שנפ היה הכי זול, יותר מכל ההיי אנרג'י ואנרג'ייזר למיניהם והמחיר היה 500 שקל.

בהום סנטר יש רק שנפ, המחיר היה 570, אבל עם כרטיס צהוב של חבר זה הפך ל-400 שקל. כרגע סיימתי להרכיב.

קיבלתי שנה אחת אחריות שנקווה שלא נזדקק לה.

בבדיקה מצאתי שהמתח במצבר הוא 12.45 וולט. האם תקין במצבר חדש??

המצבר הוא 50 אמפר - ונבחר לפי קטלוג של שנפ לדגמי רכבים.

פורסם

אני לא בטוח אחרי כמה זמן, יכול להיות כמה חודשים לאחר הקניה, יכול להיות מיד. לא תמיד רואים את זה ישר. החומצה "אוכלת" את המתכת במגע עמה ויוצרת מן אבקה לבנה. חשבתי אולי לאתר מאיפה בדיוק זה נוזל, ולנסות לחבר שם צינורית או משהו בסגנון.

פורסם

אני לא חושב שהבנתי בדיוק מהיכן הדליפה.

האם יש לך תמונות של המצבר הדולף שלך?

האם ניסית לממש אחריות?

פורסם

לא ניסיתי לממש אחריות, המצבר אצלי כבר לא מעט זמן. תמונה אין לי בינתיים, אצלם מחר אם תרצה.

לגבי מאיפה הדליפה - אני בעצמי לא בטוח, לא כ"כ התעסקתי עם זה עדיין, אבל אבדוק בימים הקרובים.

האם יש פה מישהו עם בעיה דומה, שטופלה במסגרת האחריות?

פורסם

עם הנתונים שציינת היית אמור לעבור את הקיץ בשלום.

מקווה שהמצבר החדש יפתור לך את הבעיה.

מהתאטר שלך, אני חושש שהסטרטר שלך מתכנן שביתה בקרוב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

גם אצלי שנפ 72 אמפר נזל על הגיר DSG וכל הגיר התכסה נקודות לבנות מהחומצה, מייד החלפתי לוורטה כחול חדש אצל איציק מצברים חיים ברונשטיין בראשון לציון, פרסמתי כאן עם תמונות את המצבר הנוזל ואף זכיתי לקבל פניה מנציג שנפ.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?507768-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8-%D7%98%D7%95%D7%90%D7%A8%D7%92-2004-V6&highlight=%D7%9C%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D

עריכה אחרונה על ידי mozman11
פורסם

הסיפור המלא הוא כזה:

הגעתי לפני שער חשמלי לכניסה לחניה עם מזגן בעוצמה מקסימלית ולאחר שמוקדם יותר ישבתי ברכב כשהוא כבוי והפלאפון שלי נטען מחשמל הרכב. בנוסף היו שלוש הנעות קודם לכן בהפרש ממש קצר עם נסיעה קצרה בניהן.

מתוך רצון להכנס בצורה ישרה אל החניה, חזרתי רוורס ונכבה לי המנוע :oops:

באתי להניע שוב, אך הוונטה של הרדיאטור הייתה עדיין בפעולה. אז לא הצלחתי להניע. ניסיתי שוב, ולא הלך (הניסיון השני והמיותר היה בגלל שחסמתי חניה אחרת והייתי לחוץ לזוז משם)

חיכיתי שהוונטה תיכבה, ניסיתי שוב, ולא מניע. ואחרי כמה דקות מנוחה, שוב לא מניע. הבאתי רב מודד ויצא 12 וולט.

בתוך הרכב יש לי מד מתח קטן שקצת מזייף, ברגע ההנעה ירד ל-7 ומשהו וולט (הזיוף בא לידי ביטוי בהפרש של 0.2-0.3 וולט בדרך כלל).

התחברתי עם כבלים אל הקרוז ליסינג של חמי, הניע בנגיעה!

נתתי למנוע כמה דקות לפעול בסרק + החזקה ב-2000 סלד מעט זמן.

ליתר ביטחון, החנתי את הרכב בירידה, כדי שאם יהיו שוב בעיות נוכל לדרדר אותו ולהניע בהילוך.

כשחזרתי עם המצבר החדש, טרם ההרכבה, הרכב הניע באדישות האופיינית לו בזמן האחרון. כך שהטעינה הקצרה ככל הנראה עזרה.

האם עדיין עושה רושם שהסטרטר מתכנן לנו הפתעה?

פורסם

12 וולט שמדדת הינם לא בעומס, ההית צריך בזמן ההנעה לבדוק את המתח, אם המתח יורד מתחת ל 9.5 וולט בעומס אז המצבר מרוקן/לא תקין.

• תוכן חדש...