Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד שנת 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הזדמנות לקנות ממישהו שזקוק למזומנים עקב עניין משפחתי, הונדה 2004 מנוע 2000 סמ"ק, ב-26000 שקל, יד שנייה פרטי אבל עם 200000 ק"ם. הרכב נראה חיצונית ופנימית במצב מצויין. נוסע לא רע והגיר מחליף הילוכים כמו שצריך. טסט לשנה אך ללא חוברת טיפולים.

מלבד בדיקה, מה אני צריך לקחת בחשבון על תקלות עתידיות "אופייניות" לרכב הזה? הרכב במחירון 41000 שקל.

הכוונה שלי גם למחירי עלויות החלפים לדגמים הללו.

השאלה מופנת כמובן לכולם, אבל במיוחד לאלה שיש או היה להם בעבר את הרכב הזה.

תודה. יוסי.

פורסם

יחסית לשנתון אין קילומטראז' היסטרי. חשוב לבדוק מתי נעשה טיפול אחרון ובכלל מה היסטוריית הרכב בתקווה שלא הוזנח.

יחסית האקורד נהנית ממוניטין אמינות מעולה ואין בעיות מיוחדות. אין בעיות טיימינג כי יש שרשרת.

הייתי ממליץ לבדוק לעומק את מצב הגיר האוטומטי מאחר וזה הרכיב שבהונדה רגיש לבעיות ובסביבות הקילומטראז הזה הוא נוטה להעביר הילוכים עם נקישות בין ההילוכים. שווה לבדוק מצב שמן גיר {בתקווה שהשמן הוא שמן מיוחד לגיר של הונדה}

פורסם

הבחור היה עם הרכב בכל מיני מגרשים וניסה למכור להם את הרכב. קיבל מחירים מגוחכים כמו: 18-20000 שקל, בלי בדיקה ואפילו לא הלכו לראות את הרכב. {AUTO-CENTER}

השאלה היא עם יש סיבה למחירים הללו. אולי בעקבות ידע של תקלות אופייניות לדגם הספציפי הזה?

פורסם

מגרשי מכוניות הם עסק לכל דבר-הם צריכים להרוויח. זו הסיבה שהם נותנים מחיר נמוך לרכב הזה כי הם רוצים נתח רווחים של מינימום 6-10 אלף ש"ח לרכב אחרת זה לא משתלם בעסקה.

אין שום בעיה ספציפית להונדה אקורד-פשוט שוק המשומשות נמצא בשפל וזו הזדמנות טובה לקונה..

פורסם

תודה לך. אני צריך לבצע את העיסקה תוך מספר ימים.

אשמח לעוד תגובות, בעיקר בנושא אמינות, תקלות, וחלקים ש"מתעייפים", ובאיזה קילומטראזי.

פורסם

מדובר ברכב אמין באופן כללי, לחלקים השונים אין תאריך תפוגה, והבלאי תלוי בעיקר ברמת התחזוקה והשימוש ברכב לאורך השנים. רכב מטופל שננהג בעדינות יהיו לו פחות תקלות מרכב שטופל ברשלנות וננהג באגרסיביות.

בכל מקרה מדובר ברכב שנמצא יותר מ-10 שנים ולכן מטבע הדברים יהיו תקלות פה ושם גם אם הרכב טופל כראוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי אחלה עיסקה, אם ליבך חפץ ברכב הזה, קח אותו לבדיקה, ואם הבדיקה יחסית טובה (ברור שיהיו כסת"חים, הכוונה היא תאונות שאסי) אז קנה ותיהנה, אחד הרכבים הטובים והמהנים לנהיגה בסגמנט, וגם ראש שקט בעניין האמינות והסחירות העתידית (לרכב יחש ביקוש לא רע).

בהצלחה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קנית? לא קנית?

בהנחה ואתה עדיין מתלבט, לדעתי מחיר קניה של רכב כזה הוא סביב 32-34 אלף שקל.

יש מבחר עצום של הונדה אקורד למכירה.

אני נוהג באחת כזו כשנתיים וחצי מודל 2005 עם 69000 ק"מ וחייב להגיד שזו חווית נהיגה, כייף לנהוג ברכב הזה, יש סחיבה נהדרת, כוח זמין כל הזמן, ממש קשה לנהוג לאט.

קניתי עם 28000 ק"מ ועד כה לאחר 40000 ק"מ 0 תקלות.

צריכת דלק (אני בודק כל מילוי) 11 ק"מ לליטר כשרוב הנסיעות במרכז הארץ.

• תוכן חדש...