Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גבר שחרר,אם היא תרצה היא תמצא אלייך את הדרך לבד. אין דבר שמטריף נשים יותר מביטחון עצמי וחוסר איכפתיות. אם תתרפס לידה או בפניה אתה בחיים לא תשיג אותה. אל תהיה כלבויניק שלה/סנג'ר שלה/ ריבאונד שלה.. וזכור שלא תמיד יוצא משהו מדברים כאלה.. לרוב רק כאב ראש/ביצים.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין דבר שמטריף נשים יותר מביטחון עצמי וחוסר איכפתיות.

עצוב,אבל נכון.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני חייב לשאול דבר אחד- למה וואטסאפ? לסתם שיחות, בסדר. אבל רוצה להזמין אותה לצאת, או לחילופין, צריך שיחה רצינית כלשהי?

טלפון. גרים קרוב? לך בעצמך. ההתכתבויות האלו זה משהו לא אישי בגרוש, טון לא עובר בטקסט, שפת גוף לא עוברת בטקסט.

זו המלצה כללית, כל צעד רציני שתרצה לעשות עם מישהי אי פעם- שכח מהוואטסאפ, יש לך מיתרי קול.

פורסם (נערך)
אני חייב לשאול דבר אחד- למה וואטסאפ? לסתם שיחות, בסדר. אבל רוצה להזמין אותה לצאת, או לחילופין, צריך שיחה רצינית כלשהי?

טלפון. גרים קרוב? לך בעצמך. ההתכתבויות האלו זה משהו לא אישי בגרוש, טון לא עובר בטקסט, שפת גוף לא עוברת בטקסט.

זו המלצה כללית, כל צעד רציני שתרצה לעשות עם מישהי אי פעם- שכח מהוואטסאפ, יש לך מיתרי קול.

עצוב שזה ככה היום,לדבר בפלא' זה משעמם תוך 2 דק' השיחה סתמית ...בהודעות אפשר להוסיף סיימלים תמונות סירטונים ואפשר לסנן מתי שבא לי/לה.

דרך אגב שלא יראה לכם שאני רודף אחריה ממש לא,בלי להשוויץ אבל לא חסר לי יופי וביטחון עצמי,בלי צניות היא גורמת לי להרגיש פרפרים כמו ילד בן 16 וזה מה שכובש אותי..

עריכה אחרונה על ידי loko152
פורסם

יש לי ידידה ממש טובה,שיש לה אחות משגעת! יפה ורצינית מאוד (בת 21 אני בן 23).

ניסתי לרחרח ולשאול את הידידה שלי על אחותה והיא אמרה שיש לה חבר (שמזלזל בה ולא סופר אותה בקיצור אבל היא אוהבת אותו)

אמרתי לעצמי טוב יש לה חבר אני לא מתעסק בי שלום.

לפני שבועים אותה ידידה אמרה לי שהיא נפרדה מהחבר שלה סופית!

אמרתי מצויין זה זמן טוב לתקוף...(חשוב לציין שנפגשנו כל החבר'ה והיא גם הייתה והתחלתי לדבר איתה והיה אחלה זרימה ואפילו היא אמרה לאחותה שאני חמוד )

אני מתחיל לדבר איתה בווצאפ ..מתקשר אליה פה ושם ויש אחלה של זרימה .

אחרי שבועיים שאנחנו מדברים רצוף היא פתאום לקחה צעד אחורה ולא שולחת הודעות ובקושי זורמת איתי בשיחות,ניסתי לקבוע איתה כמה פעמים אבל פעם היא היתה עם חברות פעם היא נסעה לדודה שלה.

למרות כל זה היא עדיין שומרת אותי על אש קטנה והיא לפעמים שולחת הודעות או מתקשרת סתם בלי קשר לכלום.

אחותה אמרה תן לה את הזמן אולי היא לא רוצה תיהיה ריבאונד.

נשמע כאילו היא מנסה להכניס אותך לFRIENDZONE.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
נשמע כאילו היא מנסה להכניס אותך לFRIENDZONE.

זה הכי מבאס במיוחד כשזו בחורה שאתה מעוניין בה, אין דבר יותר מבאס מלשמוע מבחורה כזו את המשפט (הנוראי!)- "אתה כזה חמוד".

פירוש המשפט הזה על פי מקורות שונים:

אינציקלופדיה- אני הולכת לאכול לך את הראש ואתה אפילו לא תראה איך נראה החזה שלי.

ויקיפדיה- הכי קרוב שתגיע כשאני עירומה זה כשאני אכנס לתא הלבשה בחנות כדי לקנות בגדים לדייט שיש לי בערב.

רש"י- זו לעולם לא תתן בה.

חז"ל- מי שמאמין לא מפחד, מי שחמוד לא מזיין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
זה הכי מבאס במיוחד כשזו בחורה שאתה מעוניין בה

בחורה שאתה לא מעוניין בה לא תוכל להכניס אותך לפרנדזון. כל הקטע זה לך להאמין שייצא לך משהו איתה/ממנה, כדי שהיא תוכל לנצל אותך, כשמבחינתה אתה על תקן ידיד הומו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
אין דבר יותר מבאס מלשמוע מבחורה כזו את המשפט (הנוראי!)- "אתה כזה חמוד".

סיפור חיי.

הקשר הראשון שלי אי פעם היה ממש טוב, והתחיל מקשר של ידידות. אני מבחינתי חשבתי שככה אמור להיות כל קשר. יותר מפעם אחת מצאתי את עצמי מתבאס שבחורות שממש חיבבתי [בתור ידידות] לא הרגישו כמוני. אני אישית שאפתי שזוגתי תהיה מישהי שיכולה להיות גם ידידה טובה, כי זה חלק חשוב בזוגיות, אך כנראה שזו לא הדרך להגיע לשם. לצערי.

תתעודד, וכמו שאמרו לך, תן לזה קצת זמן. מניסיוני הדל, הקט והכמעט לא קיים; יש שתי סוגים בנות כמו שיש שני סוגי בנים. כאלה שיודעים לדבר תכל'ס, וכאלו שלא. ממליץ לך בחום למצוא לך בחורה שיודעת לדבר תכל'ס, זה יקל על חייך מאוד. זה נורא קשה עם המנטליות הזו של ה"לשחק משחקים מטומטים". אני מבין את זה בגיל 18 לא בגיל 23. חלאס.

תשמור קצת מרחק, כשהיא תבוא אליך, הסבר לה את המצב ומה אתה מרגיש [ולמה - פרפרים בבטן וזה]. תגיד לה שאתה מצפה ממנה להיות בוגרת ול לשחק משחקים, כי אתה חושב שיהיה לכם טוב ביחד בלה בלה בלה בלה. ואז תראה את התוצאה. א-ל ת-י-כ-נ-ס לפרנד-זון.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רש"י- זו לעולם לא תתן בה.

:lol::lol::lol:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

ניקו תתעודד חבר, אני מבין שאתה בחור צעיר ואתה לא לבד, יש סביבך הרבה בחורים "נחמדים" שקשה להם לעבור מעמדת ה"ידיד" לעמדת ה"חבר", לרובם אגב בעיה דומה:

הם יודעים שהכי טוב זה לדבר תכל'ס אבל הם גם "סובלים" מאותה בעיה- הם חוששים שאם ידברו תכל'ס התוצאה תיהיה הפוכה מזו שהם רוצים.

בתור נער הייתי בחור מאוד ביישן ולמרות זאת בגיל 19 הכרתי בחורה ממש יפה (כוסית אש בשפת החבר'ה) ויצאנו יחד 4 שנים.

מהרגע שנפרדתי ממנה התחלתי לחוות את סצינת הבילויים שהפכה את הלו"ז השבועי שלי למעין מיקס של עבודה במשרה מלאה+לימודי ערב לתואר+ 3-4 יציאות בשבוע.

מהר מאוד הבנתי שהנוסחה המנצחת לתיקשורת עם בנות המין היפה, בין אם במטרה לסיים בילוי במיטה עם מישהי שבבוקר לא בטוח שאזכור את שמה ובין אם מדובר במישהי שאני רוצה איתה משהו רציני- דבר תכל'ס, בלי סיסמאות ומתוך נקודת מוצא שבחורות רוצות את זה (כן, גם סקס) בדיוק כמו הבחורים.

מאותו רגע ש"ראיתי את האור", איך אגדיר את זה?....

נהיה לי פה ג'ורה.

אמרתי לבחורות משפטים שבחיים לא האמנתי שאני, עם כל הביישנות והמופנמות שלי אגיד לבחורות.

כשהיה בא לי משהו רציני עם בחורה- אמרתי לה את זה בפנים, כשהכרתי בחורה במועדון והיה בא לי סטוץ- אמרתי לה בפנים שבא לי דייט איתה במיטה, כשבחורה רצתה מעבר לקשר המיני שהיה לנו קמתי בבוקר בלי להתבייש ואמרתי לה שהיא מותק של בחורה ובטיימינג אחר אולי אבל עכשיו בא לי פאן נטו.

כשקלטתי שמישהי מנסה להכניס אותי לאותו מרחב בעייתי מיד הבהרתי לה ש"בא לי לקרוע לה את הצורה" בעברית צחה, מכאן זה היה או כסא מפלט מהמרחב הבעייתי וסלמאת' לבחורה או כניסה לדוגי סטייל תוך 2 דקות. :lol:

בקיצור, יצאו לי מהפה משפטים שלא הבנתי מה הקשר בינם לביני מרוב שהם היו בוטים, גסים ועל גבול המגעילים לפעמים.

אבל.....

זו היתה תקופה של כמעט שנתיים שנהנתי בהם בצורה מטורפת, עבדתי כמו חמור, את הלימודים סיימתי עם הלשון בחוץ כמו כלב והבונוס לכל זה היה שזיינתי כמו שפן, לפעמים אמא שלי היתה צוחקת שהחדר שלי הפך לתחנת אוטובוס, 2-3 בחורות בערב......:lol:

אין לי מושג מאיפה היה לי כח לזה, אבל למזלי היה כוח והיה פה "ג'ורה" שדאג שיהיה לי מה לעשות עם הכח.

זה המשחק ידידי, אתה יכול להיות "חמוד" ולהשאר במשבצת הידיד המתוק שכל בחורה תשמח לשפוך את ליבה בפנייך, לחילופין אתה יכול להפנים שצריך לדבר תכל'ס וגם לעשות את זה בלי הרבה חשבון, רק תוודא מראש שכמות הקונדומים שתצטרך תכנס למסגרת התקציבית...

כדי שתבין כמה קיצוני היה הלופ שלי עם בחורות באותה תקופה, אחרי שחבר שלי קלט את מספר הבחורות שהבאתי, הבנאדם הלך ונפרד מחברה שלו (יצא איתה מעל שנתיים!!!), תשאל אותו היום והוא יגיד לך שזה היה הצעד הכי חכם שעשה וזו היתה התקופה הכי יפה שלנו.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

אתה לא מבין כמה אתה צודק. היום, כשאני רואה מכרים שנראים יותר טובים ממני, חכמים ממני ובאמת חבר'ה על הכיפאק, אבל לא מצליחים להבין מה הבעיה, זה מפריע לי. אצלי המעבר מתוך ידידות ואל תוך מערכת יחסים הוא מושג מן העבר. למזלי את מה שלמדת בגיל 19, אני רק למדתי קצת אחרי. הצעד הראשון מצריך המון אומץ, כי לביישנים כמוני הביצים רועדות גם בפעם ה-5 שניגשים לבחורה. יחד עם זאת, בפעם העשירית זה כבר טבעי וזורם.

דבר תכל'ס, בלי סיסמאות ומתוך נקודת מוצא שבחורות רוצות את זה (כן, גם סקס) בדיוק כמו הבחורים.

זו כל התורה. באמת שזה הופך את חיי הזוגיות ליותר קלים. הדבר הכי טוב בזה, שזה עובד עם כולם. ישנן בחורות שמחפשות אותו דבר - מישהו שידבר אתן תכל'ס. זה תענוג לפגוש בחורה שאפשר לתקשר אתה ברמה הכנה ביותר מבלי להסס או לחשוב על כל מילה. הדבר הכי משחרר זה להיות עצמך. גם אם ב70% מהמקרים לא יוצא מזה כלום, ה-30% שכן מצליחים הם הכי טובים. פי מיליון מדייטים לחוצים, ניסיונות להרשים, סקס גישוש וכדומה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
אני אישית שאפתי שזוגתי תהיה מישהי שיכולה להיות גם ידידה טובה, כי זה חלק חשוב בזוגיות

אני מסכים איתך במאות אלפי אחוזים.

לשמחתי אשתי היא גם ה-Best friend שלי.

ואגב זה קשר שהתחיל דווקא מידידות.

עבדתי כמו חמור, את הלימודים סיימתי עם הלשון בחוץ כמו כלב והבונוס לכל זה היה שזיינתי כמו שפן

ממש גן חיות שלם אה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אני לא הבנתי את זה בגיל 19, הכרתי את חברתי דאז דרך חבר, היא היתה בחורה מאוד מופנמת, כוסית וממש מתוקה שרק לא היתה מודעת להיותה כזאת, זה התחבר מצויין עם הביישנות שלי באותה תקופה, נוצר קליק.

אחרי הפרידה ממנה וגישוש בסצינת המועדונים התחלתי להכנס לעניינים, בהתחלה הייתי מתחיל "חמוד" כזה ולא היה יוצא כלום, די מהר הבנתי שכדי להנות כמה שיותר אני צריך לעלות בסקאלת ה"אגרסיביות והבוטות" ואכן ככל שעשיתי כן- הדברים הפכו ליותר קינקיים.....(יצא לך לבקש מבחורה שתעשה פירסינג בלשון כי זה נראה מדליק לאללה בפורנו כשהשחקנית מוצצת?......ושאחרי 3 ימים הבחורה תחזור אלייך עם פירסינג בלשון ודיבור מצחיק?).

2 שוטים קפואים של אפטר שוק, מונית למועדון ואז תיחזוק עם בירות וצ'ייסרים, אחלה דרך לשלוח את הביישנות לטופס טיולים......

עריכה,

מסכים לגמרי שזה חשוב ומאוד מהנה שבת הזוג שלך היא גם חברה שלך, זה מוסיף פתיחות לקשר ומסיר חסמים מיותרים.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם

DAMN MAN אצלי זה לא כזה הארדקור. אני גם לא ממש בוטה, אלא יותר ישיר וכן [מהמילה כנות]. סתם כי כזה אני. זה גם משרת את הבחורה. אני מרגיש הרבה יותר טוב כשאני אמיתי ולא שקרן שרק מחפש להעמיס. מעניין אם מה שאתה מתאר קשור לזמנים או לאנשים. קשה לי לראות היום בחורה נורמלית שתזרום עם מישהו שבא אליה משום מקום ואומר לה: "היי, תרשי לי להיות כנה, איך בא לי לפרק אותך". אולי זה סתם חוסר הניסיון שלי מדבר.

החברה הראשונה שלי הייתה בגיל 16 [בתקופה של השביתה הגדולה בתיכונים למי שזוכר], וגם אז זה בדיוק כמו אצלך. דרך חבר. זה היה מקסים והיא הייתה גם חברה טובה וגם בת זוג טובה. מאז, עברו הרבה שנים שניסיתי בדרכי ה"ידידות קודם, ואז זוגיות", כי ככה ידעתי שזה עובד. אחרי כמה נסיונות מאכזבים לא ניסיתי בכלל, כי לא היה לי בטחון. איפה שהוא בגיל 21, אחרי השחרור, קצת רזיתי, קצת קבלתי בטחון, קצת התחלתי להבין שנמאס לי להתחזות, או לכל הפחות להיות 100% לא אני. נמאס לי גם מבחורות שהן לא 100% עצמן. למשל, ממש לפני כחודש יצאתי עם מישהי לדייט. זה היה מזעזע. כל דקה היא ניסתה להתאים את עצמה כדי שנהיה דומים. זה פשוט הרגיש כמו שעשועון טלוויזיה ולא דייט. ישר הבנתי שזה לא זה.

מאותו רגע שקיבלתי את ה"הארה" החיים הפכו פשוטים יותר. אני ממש לא "שגל על" כמו שאתה מתאר, רחוק מזה. אולם, הבחורות שאני יוצא אתן הכי מגניבות בעיניי. אני גם נהנה מהן כחברות וגם כבנות זוג. יותר חשוב מכל זה, אני פאקינג 100% עצמי. ההבנה הזו שזה בסדר להיות עצמך, ושיש בחורות שמעריכות את זה, שווה יותר מכל דבר אחר. לפחות במקרה שלי. זה נשמע קיצ'י וטריוויאלי במבחן התיאוריה, אבל במבחן המציאות זה קשה הרבה יותר, לפחות לחלק מן הדברים.

• תוכן חדש...