Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בואו אני יפתח את הסיפור ככה..

יש לי ידידה ממש טובה,שיש לה אחות משגעת! יפה ורצינית מאוד (בת 21 אני בן 23).

ניסתי לרחרח ולשאול את הידידה שלי על אחותה והיא אמרה שיש לה חבר (שמזלזל בה ולא סופר אותה בקיצור אבל היא אוהבת אותו)

אמרתי לעצמי טוב יש לה חבר אני לא מתעסק בי שלום.

לפני שבועים אותה ידידה אמרה לי שהיא נפרדה מהחבר שלה סופית!

אמרתי מצויין זה זמן טוב לתקוף...(חשוב לציין שנפגשנו כל החבר'ה והיא גם הייתה והתחלתי לדבר איתה והיה אחלה זרימה ואפילו היא אמרה לאחותה שאני חמוד )

אני מתחיל לדבר איתה בווצאפ ..מתקשר אליה פה ושם ויש אחלה של זרימה .

אחרי שבועיים שאנחנו מדברים רצוף היא פתאום לקחה צעד אחורה ולא שולחת הודעות ובקושי זורמת איתי בשיחות,ניסתי לקבוע איתה כמה פעמים אבל פעם היא היתה עם חברות פעם היא נסעה לדודה שלה.

למרות כל זה היא עדיין שומרת אותי על אש קטנה והיא לפעמים שולחת הודעות או מתקשרת סתם בלי קשר לכלום.

אחותה אמרה תן לה את הזמן אולי היא לא רוצה תיהיה ריבאונד.

מבולבל..

נ.ב. גם לכם הנשים שלכם עשו לכם משחקים כאלה שהתחלתם לצאת?

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטח היא עדיין במשחק פינג פונג עם האקס הטרי. מצב ידוע.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

קודם כל זה ממש מגניב שידידה שלך עוזרת לך להשיג את אחותה (!), לא נראה לי שזה מובן מאליו.

דבר שני יש סיכוי טוב שהיא צודקת. אם היא גילתה בך עניין ועדיין שומרת על "אש קטנה", זה סימן טוב. למה היא הפסיקה לדבר? אתה לא יודע מה עובר עליה עכשיו. אולי היא באמת מחפשת כרגע ריבאונד, אולי היא לא סגרה דברים סופית עם האקס, ואולי היא סתם משחקת איתך ורוצה להרגיש קצת מאותגרת.

בכל מקרה, לא משנה כרגע הסיבה, דרך הפעולה שלך צריכה להיות אחידה בכל מקרה, והיא לתת לה את הספייס שלה ולא לחפור לה. כן תענה להודעות שלה כשהיא שולחת ותביע עניין כשאתה משוחח איתה (לא תשובות מייבשות של "כן", "אה" ו"וואלה" שמוציאות את החשק מלדבר איתך), אבל אל תיזום שיחות, תן לה להוביל בקיצור. זה יאפשר לדברים להתקדם בקצב שלה אם זאת הבעיה שלה, ויעורר בה עניין אם הבעיה שונה.

ובכל מקרה אל תפתח את הנושא לדיון, אל תתפתה לדחוף אותה לקיר ולשאול אותה למה היא מתנהגת ככה ומה היא רוצה ממך (כי זה מלחיץ), פשוט תזרום איתה.

פורסם

אני בקשר ממש טוב עם הידידה ככה שזה שיחק לטובתי.

כרגע המצב עומד שאנחנו לא מדברים כרגע,סתם בלי סיבה .

אם אני ישלח הודעה היא תזרום בשיחה,נדיר שהיא שולחת הודעה .

עבר בראשי לשלוח לה הודעה ארוכה כזאת להגיד לה מה אני באמת חושב עליה ואם יש בכלל סיכוי...אבל אני חושש שהיא תילחץ ופשוט תגיד לא,והלך לי הסיכוי הקלוש שיש לי איתה.

פורסם

מצטער להרוס לך - דלג הלאה.

מי שמשחק משחקים,סופו להפגע,וקשה.

ההוא שם ז' עליה והיא אוהבת אותו? תן לה לסבול וזהו.

תאסוף את הכבוד שנשאר לך וחפש מישהי רצינית שתכבד אותך (אל תתקבע על אחת שחקנית שאוהבת חרא גברים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בניגוד למה שאתה חושב- עכשיו זה הזמן הכי לא טוב להכנס איתה לקשר כי אתה תיפול ישר למשבצת ״הוא סתם ריבאונד, אם האקס רק ממצמץ בכיוון שלי אני רצה אליו חזרה״.

וזה ממש לא משנה אם היא זרקה את החבר או להיפך.

עצתי- אחלה זמן בשבילך לבקר את הידידה שלך בתדירות גבוהה יותר ולדאוג שחוץ מ״שלום שלום״ אחותה תרגיש כמו אויר, זה יחרפן אותה (״מי הוא חושב שהוא?!״) וידליק אותה בו זמנית.

ככה עובד (לרוב) הראש העקום של בנות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עזוב אותך, מקורותי מוסרים שהיא רוצה גג שני ילדים, כמו שיכנזים ביך ביך. חבל על הזמן שלך איתה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עצתי- אחלה זמן בשבילך לבקר את הידידה שלך בתדירות גבוהה יותר ולדאוג שחוץ מ״שלום שלום״ אחותה תרגיש כמו אויר, זה יחרפן אותה (״מי הוא חושב שהוא?!״) וידליק אותה בו זמנית.

ככה עובד (לרוב) הראש העקום של בנות.

יורה ופוגע!! 3 נקודות, נופינג באט נט!!

אתה יכול גם להוסיף לזה את המשחק קרוב-רחוק.

כלומר אתה מגיע פעם פעמיים (כמובן לבוש יפה ומסודר, אבל שהיא לא תחשוב שהשקעת במיוחד כן?) אומר שלום ומתעלם לגמרי. בפעם השלישית אתה בא, מתעניין בה, שואל, מדבר וכו.

בפעם שאחרי זה, אומר שלום והתעלמות טוטאלית. גם בפעם שאחריה, ואז שוב פעם, מתעניין מדבר וכו'.

זה כבר יכניס אותך למחשבות שלה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
עזוב אותך, מקורותי מוסרים שהיא רוצה גג שני ילדים, כמו שיכנזים ביך ביך. חבל על הזמן שלך איתה.

לא יפה.

ככה לגרום לי לצחוק באמצע הרצאה...

אני מיושבי השורה הראשונה!

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני מצטער, עצור אצלי ואתן לך פתק למרצה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חבר שלי עכשיו יוצא עם מישהי אחרי "פרידה קשה". בונקר אחינו, ממש שמורת טבע של החיזבאללה. אל תיכנס לזה. אני אפילו לא מתכוון בפן הפיסי, אלא הרגשי. זה קשה. יש גם גברים שלוקחים פרידות קשה. תמסור לידידה שכל הכבוד לה שהיא ווינגמנית טובה, ועוד על אחותה. יפה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

החוק אומר :

אם קל,משהו לא בסדר (סטייל "פה חשדתי"),בחורה לא תתמסר בקלות,בטח לא על ההתחלה.

אם קשה,סיכוי סביר וגבוה שהיא שווה את ההשקעה,או בודקת אותך בציציות לראות איפה נקודת השבירה.

לראות על בנאדם\אישה אם הם משחקים משחקי כבוד ואגו בד"כ ממש קל,ואני משתדל להתרחק מטיפוסים שכאלו (בזבוז זמן בעיניי)

אני בא בקטע רציני,ומצפה מהצד השני שיהיה באותו ראש - משחקים זה טוב ויפה להעביר את הזמן\לבדוק גבולות וכאלה,אבל אם אתה רוצה משהו לטווח ארוך >> דע את האויב ;)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...