Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק לגבי השוק האמריקאי - אני הייתי באזרו שיקגו. ד"א כל יתרונות השימושיות שציינת בקשר לפראדו שלך קיימים בכל סטיישן טובה...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

בגדול אתה די צודק.

מעבר לזה שאני גורר לפעמים עגלה של טון וקצת.

והיכולת להתקדם עוד כמה מאות מטרים מאוד קרטיים אל פינת החמד בטיול של שבת, כן כל רכב ליסינג עושה את זה גם עכשיו אך אני מדבר על רכב פרטי ולא מהעבודה.

גם הרכב שלך בהחלט עונה על הדרישות האלו.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם
מדובר בג׳יפונים קומפקטיים בניגוד למצופה מארה״ב.

אצלנו אני לא רואה את זה קורה, פשוט בגלל שהג׳יפונים הקומפקטיים בישראל מתומחרים, כמו בארה״ב, מול משפחתיות גדולות (״רכבי מנהלים״ בישראל).

אבל בישראל מדובר בקטגורייה יחסית מצומצמת שתישאר מצומצמת יחסית לדעתי, הגם שהיא גדלה בצורה יפה מאד, בגלל רמת מחירים ועלויות גבוהות מדיי (שילוב של מיסוי גבוה בהרבה וכוח קניה קטן יותר).

הג׳יפונים הקטנים לא מהווים עדיין אלטרנטיבה הולמת לרכבים המשפחתיים הקומפקטיים. כשזה ייקרה הקטגורייה תגדל משמעותית גם בישראל. ייתכן שבדור הבא של הג׳יפונים, הן הקומפקטיים והן הקטנים, יחולו שיפורים וגידול במימדים, כך שהג׳יפונים הקטנים למעשה יגיעו למצב שהם יהיו דומים לג׳יפונים הקומפקטיים ואז הם יהוו אלטרנטיבה ראויה למשפחתיות קומפקטיות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4516417,00.html

בסופו של דבר יגיע גם אלינו, כבר מתחילה מגמה של רכישת קרוסאובר כתחליף למשפחה, וחלקם (סוזוקי, 2008, ג'וק) גם יותר זולים ממשפחתומטית ממוצעת.

התהליך רק יתעצם כשתצא ה-CX3.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...