Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

התנהגות הגיר נראית לי בעייתית- האמנם?

במצב אוטומטי:

החלפת ההילוכים מתבצעת מאוד מוקדם - בסל"ד 1500-2000, ובקמ"ש 45-50 כבר נכנס הילוך חמישי. הרכב לא סוחב טוב כמובן.

קיימים המעברים הלא חלקים הידועים של הרובוטית בהאצה, אבל הורדת ההילוכים בהאטה חלקה יחסית.

במצב ידני:

ההורדה בהאטה שונה מבמצב אוטומטי - מאוד לא חלקה ויש קפיצות מאוד לא נעימות.

הרכב נקנה מליסינג ועדיין בתוך 3 חודשי אחריות על הגיר.

עבר את הריקול של שיפור הגיר ברובוטיות.

מה דעתכם?

תודה

פורסם

ככה זה.. לי יש כזה רכב כשנה וחצי

אם אתה נוסע קצת פחות רגוע או שזה מפריע לך ברמזור תשים על es או ידני ותחליף הילוך כשבא לך

פורסם
ככה זה.. לי יש כזה רכב כשנה וחצי

אם אתה נוסע קצת פחות רגוע או שזה מפריע לך ברמזור תשים על es או ידני ותחליף הילוך כשבא לך

גם אצלך כבר ב 45-50 נכנס הילוך חמישי?

פורסם

אצל ההורים שלי גם היה נכנס להילוך גבוה במהירויות כאלו.

זה מעצבן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מעצבן ומוזר. מה עבר למהנדסים של טויוטה בראש כשהם תכתנתו את הגיר הזה?

תודה על העצה לנסוע במצב ספורט- זה הרבה יותר טוב.

פורסם

אני יכול קצת להרגיע אותך.

המצב יכול להשתנות.

אני רכשתי מההורים שלי קורולה 2008 וחוויתי את אותה התנהגות של הגיר כפי שאתה מתאר.

ההורים שלי נהגו ברכב בצורה סופר רגועה ומשיחה עם אבא שלי הוא טען שהגיר לומד את הנהג.

לאחר כשבועיים של נהיגה ברכב פתאום התנהגות הגיר השתנתה לטובה וכיום הוא מחליף הילוכים מאוחר הרבה יותר.

שלא תבין לא נכון, הגיר עדין לא כליל השלמות אך הנסיעה ברכב נעשתה נסבלת הרבה יותר.

ממליץ לך בתקופה הקרובה ליסוע במצב es וגם במצב הידני עד שהגיר ילמד אותך ויתאים עצמו אליך.

• תוכן חדש...