Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוסף כתבות מבחן של LaFerrari

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה טירוף עם הסודיות,באמת המון זמן עד שקיבלנו מבחנים אמיתיים על הרכב המפלצתי הזה,

אותו מעניין לראות מבחנים רציניים גם ל קוניגנסג אגרה,כולל זמנים וטסטים במסלולים,לא קיים כמעט ברשת...

בכל אופן צריך להרים את הכפפה להעמיד את שלושת המכונות של פורשה,מקלארן ופרארי ושכל אחת תתן תוצאת רינג במצב סטוק שלה, ככה צריך לעבוד! תחרותי:wink:

פורסם

מהיכן המידע הזה?

לא בדיוק: McLaren M838T engine

אז?

McLaren and Ricardo redeveloped the M838T engine for use in the McLaren P1

זה לא אותו מנוע. המנוע בנוי ביחידה אחת עם המנוע החשמלי.

הם מייצרים מנוע בשביל 375 מכוניות.

קו לבן שיש רוכב אופנים בצד השני זה די מסוכן ודי מסוכן לרשיון שלך ברוב העולם, כמו שאמרו לאיטלקים יש חוקים משלהם

אייל

פורסם

מי שרוצה להתענג על הצליל הנפלא יוכל לעשות זאת בשני הסרטונים הבאים:

Get ready for the LaFerrari XX

טופ גיר מספרים כי ייתכן וגרסת הקיצון XX תזכה דווקא למנוע V6 טורבו, בסגנון מכוניות F1 (לפי התקנות החדשות).

image.jpg?OriginalImageUrl=%2fuk%2fassets%2fcms%2f6b3192d2-172b-4d29-9e7f-827c551163d9%2fLarge+Image.jpg%3fp%3d140430_11%3a18&Width=600&Height=339

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

המראות צד באמת היו חייבות להיות כל כך רחוקות ולהיראות כמו מחושים? באמת שמקדימה היא נראית ממש כמו חרק, זה דיי מאכזב, מאחור ומהפרופיל לעומת זאת נראית מעולה, ועם כל חיבתי למותג הסוס הצוהל אני חושב שבמקרה הזה אני אאלץ ללכת עם היריבה הבריטית, נראית טוב מהשלושה, האפשרות להשתמש רק במנוע חשמלי נשמע כמו רעיון פנטסטי, ולביצועים, כנראה שנותר לנו רק לחכות למבחן השוואתי בין השלושה.

פורסם

לגבי מראות הצד אני מסכים.

יש לי תחושה שכאשר יצאו המבחנים ההשוואתיים האמיתיים הP1 תצא מנצחת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

^ אני בספק, אין להם את המשאבים שיש לפרארי ואין להם ניסיון עשיר כל כמו של פרארי. חוץ מזה, אולי זה רק אני, אבל לפחות בחלק מהמבחנים נראה כי כאילו הכתבים מודים בין השורות בעליונות של הפרארי על פני 2 מתחרותיה.

אני מבין כי אצל Pagani גם לא אהבתם את מראות הצד. אני אישית כן, לטעמי ה-פרארי נראית מעולה מכל זווית, כולל המראות ובנוסף הבנתי כי מיקומן נובע מצורך הנדסי.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...