Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BOXEE BOX או דונגל אנדרויד QUAD CORE?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בא נבהיר כמה דברים להסר הספק , המעבד בבוקסי בוקס רחוק מלהיות חלש או מקביל לarm מרובע ליבה - זה אינטל אטום שכשמשווים עדיין יותר חזק מרוב האנדרואידים.

הוא מנגן 1080P בקלות , תומך בתלת מימד בקלות , מעביר סרטים ברשת הביתית מעולה (ועושה אחלה קיטלוג למדיה - מביא כתוביות , תקצירים , פרומואים ומה לא) וממשיכה לו תמיכה לא רעה של הקהילה עכשיו שאין יותר תמיכה רשמית.

רוב הדונגלים שאני ראית (גם מרובעי הליבה החדשים) ממש לא בכיוון או באיכות שקרובה לבוקסי בוקס.

ליביו

הרגת אותי עכשיו לגמרי, סרט FHD, טלוויזיה 60', הדונגל הנ"ל יריץ חלק? תודה. :)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תלוי ברוחב הפס של הסרט.

1080p 4-5 גיגה שהורדת מהאינטרנט ? כנראה שכן.

בלו ריי אמיתי (או אפילו סרטים באיזור ה10 גיגה) - כנראה ששם תתחיל לקרטע כבר - כי הפיענוח של זה הוא על המעבד ולא על שבב גרפי נפרד כמו בבוקסי. (שוב מאלו שראיתי)

בנוסף רוב הפתרונות לניהול מדיה (לדוגמא ממה שיש בבוקסי - רשימת צפייה , מה ראית ומה לא ראית , ניהול עונות וכו) לא משהו וxbmc גם עובד בינוני ומטה באנדרואיד וגם השליטה בו ברוב הדונגלים דיי עלובה.

בסוף היום - הסטיקים האלו לא ממש מרשימים , לא באיכות התמונה והביצועים , לא באיכות הסאונד (שמעולה בבוקסי) , לא באיכות הwifi ובטח שלא באיכות ובתמיכה באפליקציות (שוב - לא שבוקסי מוצר מושלם מבחינת יציבות תוכנה).

יש סיבה להפרשי מחיר בין המוצרים. בכלליות - הבוקסי תקופה ארוכה היה אחד הסטרימרים המוצלחים בשוק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

ליביו בוקר טוב,

אני קצת חולק עליך בנושא הסטרימרים.

לאחותי יש בוקסיבוקס ולאחרונה הבאנו לה סטרימר איכותי מתומן ליבות ויש הבדלים לטובת הסטרימר.

סטרימר איכותי יתן מענה מעולה מול בוקסי וכמובן כמות המידע שהוא חשוף לקבל ממנו גדולה משל הבוקסי.

למשל ZONA אם POPCORN TIME שיתנו לך את הצפיה בכל דבר שרק תרצה

הסטרימר שאני מדבר הוא Tronsmart Vega S89 עם מעבד מעולה של Amlogic מדגם S802, ומעבד גרפי מדגם Mali-450.

נכון סטרימר לא זול - מתחיל ב 105$ אבל לא יקר לעומת סטרימרים איכותיים אחרים מרובעי ליבות כגון MINIX X7 המעולה (יש לי אותו) ונכון לכרגע הוא הסטרימר החזק ביותר שיצא.

http://www.ebay.com/itm/Tronsmart-Vega-S89-Elite-4K-Quad-Core-Android-TV-BOX-Amlogic-S802-2G-8G-2-0Ghz-/171316356259?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item27e34024a3

הבוקסי כבודו מונח במקומו אך במחיר של 100$ אין טעם להתקרב לבוקסי כאשר יש חלופות "איכותיות" וחזקות יותר

אם מישהו מבקש חלופה טובה ותוכן עצום - אני ממליץ לא להתפשר ולקנות סטרימר טוב שלא יגמגם גם עם סרטי MKV

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם (נערך)

רגע- קיבלתם את הטרונסמארט VEGA S89??

איך כזה מהר? הזמנתי מהראשונים ועדיין תודות לשביתה יקח עוד זמן :-(.

נ.ב- כעת יצא גירסה חדשה עם S802-H, החידוש הוא שהוא תומך DTS וDOLBY בחומרה, אי תמיד זה קורה לנו שאחרי שמזמינים ראשונים :-), בכל מיקרה זה לא בעיה כי דרך XBMC גם בדגם הראשון אין בעיה כי הDTS ודולבי מעובדים דרך התוכנה.

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S89-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-Android-TV-BOX-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-Bluetooth-XBMC-Support-Dolby-and-DTS-326822.html

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני קונה את הבוקסי במחיר יחסית מאוד זול של 450 ש"ח יד שניה מבחור אצלי בעבודה שבקושי השתמש בו, ולבנתיים יש קצת בעיות בדואר ישראל עם חבילות ממה שהבנתי \=

Opel Adam S 2017

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אגב, אפשר להתקין היום XBMC 13 על הבוקסי (בצורה זמנית על USB), עובד מעולה, יותר חלק מאנדרואיד לטעמי, מציג ב-1080P60 חלק לגמרי בWIFI סרטים של 8-9GB. כמובן שאפשר להתקין את כל ההרחבות שמאפשרות צפייה און ליין במגוון מקורות, כולל כל הערוצים הישראליים, ועוד אינספור אחרים, וכל הטוב של XBMC. אני מבסוט אש ממנו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אגב, אפשר להתקין היום XBMC 13 על הבוקסי (בצורה זמנית על USB), עובד מעולה, יותר חלק מאנדרואיד לטעמי, מציג ב-1080P60 חלק לגמרי בWIFI סרטים של 8-9GB. כמובן שאפשר להתקין את כל ההרחבות שמאפשרות צפייה און ליין במגוון מקורות, כולל כל הערוצים הישראליים, ועוד אינספור אחרים, וכל הטוב של XBMC. אני מבסוט אש ממנו.

אשמח להדרכה איך מבצעים זאת, יש לי 2 בוקסי בוקס וזה מה שחסר לי

תודה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
בתיקווה שהדואר יחזור לשרת את האזרחים, אני אמור לקבל את הTV BOX שמוגדר כרגע לחזק ביותר בשוק:

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-Elite-S89-Quad-Core-Android-4-4-OS-TV-BOX-Amlogic-S802-2-0GHz-2G-8G-Bluetooth4-0-2-4G-wifi-XBMC--Black-324693.html

שאקבל אותו אפרסם סקירה בע"ה-אז אולי שווה ל לחכות.

בואנה זה שוט, יש לך איזה קופון לפני שאני מזמין?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לדעתי זה קצת יקר (וסיכוי טוב שיהיה על זה גם תשלום מע"מ כי זה מעל 75$). אני ממליץ על הקופסה הזאת, ב-64$ מעבד מרובע ליבות, וקיבל ביקורות טובות :

http://www.ebay.com/itm/321342487781?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

טוב הגיע אלי ה BOXEE BOX

מכשיר מדליק לחלוטין, הדבר שלבנתיים קצת מעצבן אותי זה חוסר תמיכה מלאה בכתוביות, הורדתי כתוביות בעברית לסדרה - הוא קורא אותה ג'יבריש - הוא נותן לי להוריד סוג אחד של כתוביות בעברית דרך הדפדפן שלו והכתוביות לא מתאימות.

מה עושים בנדון?

מה לגבי עדכוני תוכנה? ממליצים על דרך פעולה או אתר כלשהו לבצע את זה?

תודה!

נ.ב המכשיר מציג סרטי 1080P בצורה חלקה לחלוטין, השלט מדליק לגמרי יש כמובן מקום לשיפור גדול אבל עושה תעבודה

Opel Adam S 2017

פורסם

ראה למעלה מומלץ להתקין XBMC, עולם אחר.

בלי קשר לא צריכה להיות בעיה עם כתוביות, תשחק עם ההגדרות של השפה אולי, לא זוכר כבר, אבל זה עובד חלק ויותר טוב מכל סטרימר אחר שראיתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
בואנה זה שוט, יש לך איזה קופון לפני שאני מזמין?

לצערי לא, אבל המלצתי לחבר פורום אחר ליפנות לנציג שלהם בפורום הסיני, הוא אולי יוכל לתת לך קופון קטן, בידיוק קיבלתי אותו היום-רק התחלתי לשחק ושידרתי את הגירסה לרום מקוסטם, איז המגניב!!!, אני מתכיל לעבוד על הביקרות שלו .:-)

תיפנה לGEEKFANS, השם של הבחור ANDERS:

http://iandroid.co.il/forum/topic152554.html

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...