Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג חלקי לאייפון 4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אייפון 4 עם ios 5

האם ניתן באמצעים קונבנציונליים (אסור jb) לשדרג אותו לגרסה 6?

אמנם הוא מנדנד שהוא רוצה ios7 אבל אני לא רוצה

פורסם

לא ניתן באמצעים רגילים לשדרג ל IOS 6 כל עוד לא שמרת חתימה מראש ומכיוון שלא הייתה לך את הגרסא ה 6 מלכתחילה, לא ניתן נכון לעכשיו.

בימים אלו יצאה גרסא 7.1.1 עם תיקונים לבעיות סוללה וכו' וכו'. בגרסאת ה 7.1 ישנם שיפורים מעולים לאיטיות כביכול שנגרמה לחלק ממכשירי האייפון 4.

מנסיון, עם 7.1.1 זמן הסוללה מצויין ומהירות המערכת מעולה ( טוב נו מן הסתם ).

ממליץ לך לבדוק עם חבר שיש לו אייפון 4, אשר עשה התקנה נקייה ( שחזור מלא והתקנה מחדש ) דרך ה ITUNES של 7.1 ולבדוק איתו או לחלופין לצפות ביוטוב במספר סרטונים של 7.1 על אייפון 4 ובכך לראות האם זה מספק אותך או לא.

*** גם לאחר התקנת ה 7.1.1 למשל במידה ותעשה דרך ITUNES ( התקנה עם שחזור מלא מחדש, לאחר מכן תחזיר דרך ה ICLOUD אתה מה שאתה צריך או שחזור מלא דרך ה ICLOUD לבחירתך, זה מאוד נוח ) יש אמצעים לשיפור המהירות כגון ביטול מספר מאפיינים בלוח הבקרה.

פורסם

7.1.1 ;) תבצע התקנה נקייה למכשיר דרך ITUNES , אין שום באסה בגרסא האמת, היא פועלת בצורה טובה על האייפון 4, זאת לא הגרסא המוקדמת של 7.0.4 או משהו כזה.

אתה פשוט מוגבל כרגע בהתקנה של אפליקציות כפי שאני מבין, כיוון שהרוב מתחילות לדרוש IOS 6 לפחות, כך שאתה לא מפסיד בכלל.

• תוכן חדש...