Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המנוע של המקרר הישן (בן 20 לערך) עובד כמעט ללא הפסקה ובכל זאת הטמפרטורה בתא הקירור סביב 8 מעלות במקרה הטוב.

יחד עם זה נוזלים מים בתוך המקרר ויוצאים מתחת למגירות הירקות אל הרצפה לפני המקרר.

הייתי מחליף למקרר חדש, אבל יש שני שיקולים נגד זה:

א. טכנאים שטיפלו במקרר שלי בעבר אמרו שהיום לא מייצרים מקרר באיכות כזו.

ב. עוד 3-4 חודשים אעבור דירה ואני מעדיף, אם אצטרך מקרר חדש, להכניס אותו ישר לדירה החדשה על מנת לא להזיק לו בהובלות מיותרות.

יש משהו שאני יכול לעשות לעזור למקרר?

האם להזמין תיקון או לזרוק?

תודה לעוזרים

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בקשר לנזילה, גם לנו יש אמקור בן 30 עם אותה התקלה. זה נובע מכך שפתח הניקוז של הפריזר נסתם ואז המים נוזלים בפנים במקום החוצה.

הפתח יכול להיסתם מכמה סיבות, העיקרית היא קרח שהצטבר עליו במקפיא, זה קורה בגלל תרמוססט שמפסיק לעבוד.

אם אתה מחליף מקרר בעוד כמה חודשים, מציע לך פשוט לשים קופסא במקרר בפינה ימנית מאחורה במדף שמעל המגירת ירקות שתאסוף את המים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הנזילה זאת תופעה מוכרת במקררים האלו. הפיתרון הוא כמו שכתבו כאן, לנקות את הקרח שהצטבר בתחתית המקפיא ולפתוח את צינור הניקוז.

לגבי הקירור - אם המקפיא קפוא, תבדוק שהמאוורר עובד ומפזר את הקור. אם לא, זאת הבעיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה, איפה נמצא פתח הניקוז של המקפיא?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תוציא את שתי המגירות שבתחתית המקפיא. באמצע, ביניהן, יש מן מסילה שיושבת על בורג פיליפס אחד, תפתח אותו.

אחר כך אפשר לשלוף (עם קצת כוח ועקשנות) את הפלסטיק התחתון שבתחתית תא המקפיא. מתחתיו אתה תראה את הפתח של הניקוז. יש רווח קטן שיושב באמצע, מעל המנורה, אצלנו במקרר הוא היה מתמלא בקרח וכשהקרח הזה נמס הוא היה נוזל למגירה של הירקות למטה.

חוץ מזה בצד האחורי של החלק התחתון יש את צינור הניקוז. תשפוך קצת מים חמים למגש ותראה אם הם זורמים למטה כמו שצריך או שזה נסתם מג'יפה. במקרר של סבתא שלי טכנאי מקררים חאפר בן אלף *&^% גנב לה את הזווית שמנקזת את המגש לצינור וכל המים נשפכו שוב למגירות של הירקות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדוק את מצב המאייד שנמצא במקפיא מאחורי הכיסויים.מאם כל מה שאמרו לך לבדוק עד כה תקין והמאייד סתום מקרח - מערכת ההפשרה (גוף חימום, בי מטאל) או הטיימר לא תקינים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה חברים.

פתחתי את הדפנות הפנימיות של המקפיא ומצאתי את הצינור סתום בקרח. הפשרתי אותו עם פן ועכשיו המקרר מגיע לטמפרטורה הרצוייה.

אבל הוא עדיין עושה פיפי, כל הזמן יוצאים מים מתחת למגרות. שווה להתעסק עם תיקון או להשאיר את זה ככה עד מעבר הדירה ולקנות מקרר חדש?

עמוס

פורסם

אם אתה מקבל חשבונות חשמל אסטרונומיים הסיבה היא כנראה המקרר הישן הזה ללא קשר אם הוא תקין או מקולקל.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...