Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רוצה לקנות השבוע רכב חדש (כנראה סיאט איביזה fr 1.2tsi)

באתר של סיאט ראיתי מספר אולמות תצוגה בערים שונים,

האם יש הבדל ב"הטבות למיניהן" או בהתמקחות על המחיר, במידה ובכלל ניתן, בין מקום למקום?

בנוסף האם יש למישהו תלונות/הארות/הערות בנוגע לרכב שהזכרתי?

תודה!

עריכה:

רק עכשיו אני רואה את הבקשה/דרישה לכתוב כותרת עניינית...

(רכישת רכב חדש, בפורום של ייעוץ לרכישת רכב, ממש מקורי :lol:)

ולא מצליח לשנות, במידה ובכלל אפשרי...

עריכה אחרונה על ידי adam_al12
פורסם

אין לי נסיון אם צ'מפיון, אבל אצל יבואן אחר קיבלתי תנאים שונים בסוכנויות שונות. זה תלוי בהרבה מאד גורמים, שאחד מה םהוא יכולת המיקוח האישית שלך. אין לך ברירה אלא לבצע את הסקר בעצמך ולקבל החלטה בסופו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רגע, ואם תגלה שבסוכנות בנצרת יש הטבה נוספת בסך 2,000 ש"ח, אתה תיסע עד נצרת כדי לקנות את הרכב למרות שאתה גר בבאר-שבע?

באופן כללי, אין הרבה הבדלים. במיוחד בסיאט, ששם רוב הסוכניות (חוץ מאולי אחת) הן בבעלות היבואן ולא "סוכניות משנה". לסוכנות משנה יש אפשרות לשחק קצת יותר עם ההטבות שהיא נותנת ללקוח, למשל טיפול ראשון חינם במוסך הסמוך. אבל שוב, אם אתה גר בבאר-שבע אני לא בטוח שכדאי לך לנסוע עד נצרת בשביל טיפול בחינם...

ולגבי הרכב? האמת היא שלדעתי היום יש עסקאות טובות יותר בשוק. אבל אם החלטת ונסגרת על הרכב, תתחדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האמת שכן, אסע עד לנצרת בשביל 2000 שקל...

שילוב של סטודנט + נכה לא מותירים לי הרבה ברירות,

ובגלל זה בחרתי להתייעץ קצת קשה לי להתנייד ולהתחיל לעשות יותר מידי ריצות,

(ולמען האמת כל הקריאה באינטרנט רק הכניסה אותי ליותר תסביכים...)

תוכל לפרט מעט על עסקה טובה יותר ? משהו ספציפי?

תודה על התשובות

פורסם (נערך)
רגע, ואם תגלה שבסוכנות בנצרת יש הטבה נוספת בסך 2,000 ש"ח, אתה תיסע עד נצרת כדי לקנות את הרכב למרות שאתה גר בבאר-שבע?

ברור, אתה מכיר מישהו שלא יסע בשביל 2,000 ש"ח!? אתה לא תיסע?

בשביל 4,000 שקל אני אסע לנצרת גם ברולר בליידס...

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

מהניסיון שלי עם הסוכנות בחיפה והזכיין בנצרת(הסניף היחיד של סיאט שבזכיינות) המחיר היה זהה(אבל מדובר על הדגם הזול שבמחיר מבצע ייתכן שהמשחק במחיר קטן יותר) בכל אופן הייתי מנסה לבדוק מתי יש ימי מכירות (היה בתחילת מרץ ובזכות זה חסכתי כ 2000 שח).

עריכה אחרונה על ידי ניר 1
  • תוכן חדש...