Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישתי ועוד זוג חברים מתכננים טיול לצפון איטליה לקראת אמצע-סוף ספטמבר, טיול של 10 ימים,נוחתים במילאן.

פעם ראשונה שלנו באיטליה ככה שאנחנו לא מכירים את המדינה בכלל.

חשוב לנו מאוד לנצל את הזמן שם ובגלל זה אנחנו גם ניקח רכב, חשבתי אם אנחנו כבר באיטליה אז קצת להתפנק ולהזמין מרצדס a class האם מומלץ? אזור טווח מחירים הזה יש גם את אלפא רומיאו ג'וליאטה.

דבר נוסף, אנחנו מתכננים לקנות כרטיס סים מקומי על מנת להפעיל GPS דרך הסמארטפון, האם זה משתלם? וכמה בערך מגה יספיק ל7-8 ימי נסיעה בהתחשב שמשתמשים עם האינטרנט רק בשביל GPS,עוד דבר האם וויז פעיל שם? אם לא עם איזו תוכנה מומלץ להשתמש?

אשמח לשמוע חוויות שלכם אם הייתם באזור, מקומות קצת פחות מתויירים יותר אותנטיים שאתם מכירים.

שמעתי שיש שם מוזיאון פרארי, נמצא בעיר מאראנלו,קצת רחוק מהאזור שאנחנו מתכננים, האם שווה עדיין להשקיע את הזמן ולבקר בו?

בגדול זהו מחכה לתגובות שלכם))

פורסם

ממליץ לך לבצע חיפוש בפורום - יש הרבה מאוד שרשורים על טיולים באירופה ובאיטליה בפרט, תוכל להחכים. כמובן שממליץ לך על ההודעות שלי - אבל כבר חלפו כמעט 10 שנים מאז הביקור האחרון שלי באיזור, כך שאין טעם שאחזור על הדברים. עוד יועץ מנוסה (שקצת נעלם לנו לאחרונה) הוא [פנדוב.

מבחינת רכב - המלצתי היא ללכת על הפרקטי ולא על הנוצץ - למשל מונדיאו סטיישן, פאסאט סטיישן, 5008 או רכב בגודל דומה. עדיפות לדיזל, אם תצליח לקבל.

לגבי כרטיס סים בדוק כאן, וכן שאל בפורום של אותו אתר. אחד המנהלים (מכונה Effendi) איטלקי, סביר שתקבל תשובות טובות. יש באיטליה סיפור של דרישה למספר מס כאשר רוכשים כרטיס סים - ניסיוני (לפני כ-3-4 שנים) היה שצריך להציג דרכון ותו לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אח צפון איטליה.

ההמלצות הקלאסיות:

שלושת האגמים- גארדה,קומו ומג'ורה.במג'ורה לא לוותר על ההפלגה לשלושת האיים -ההפלגה יוצאת מעיירה קטנה ויפה בשם סטרזה,בצד המערבי של האגם.

ונציה כמובן, עם שילוב של וורונה על הדרך.

נהיגה בדולומיטים (עם העיירות מדונה די קמפיליו וקורטינה די אמפצו).

מציע מאוד לבקר בחמשת כפרי הדייגים- צ'ינקווה טרה, יש רכבת שמקשרת ביניהם+שביל הליכה יפה על צלע ההר לאורך הים.

נמצאים על החוף מדרום לגנואה.

אפשר לשלב קטעי הליכה+רכבת.

לגבי מוזיאון פרארי ומארנלו, אני מצאתי את מוזיאון פרארי קצת מאכזב.

נמצא ליד הכניסה למפעל, סה"כ 2 קומות , כ10-15 רכבים מכל התקופות+קצת אביזרי נהיגה של נהגים מפורסמים מהעבר.

אזור יפיפה ומשום מה פחות מתוייר, אזור עמק האוסטה עם האזור שנקרא "גרנד פאראדיסו" וזה אכן כך.

האזור נמצא בצפון מערב, באזור משולש הגבולות איליה שוויץ צרפת, למרגלות המונט בלאן.

אם נשאר זמן אפשר תמיד להגיע לפירנצה,פיזה,עיירת עתיקה והיסטורית בשם לוקה.

אם עדיין נשאר זמן, אפשר להדרים לסיינה,אסיסי, ועיר המגדלים סאן ג'ימיניאנו.

זהו-יותר מזה כנראה שלא תספיקו.

שיהיה בכיף.

אם יש לך שאלות נוספות-מוזמן לפרטי.

סלע

פורסם

תודה רבה חברים,

סלע:אני לא חושב שאני ידרים כל כך הרבה ואני רוצה להתרכז יותר בצפון ולנסות לראות הכל, כי אני לא כל כך רוצה לבזבז הרבה שעות כל יום על נסיעות,הלוך חזור, אבל אין ספק שנתתם לי הרבה רעיונות, תודה))

תגידו מה מזג האוויר באותה תקופה בערך? האם אפשר יהיה לשחות באגם?

פורסם

תכנס לקיוסק או חנות של וודאפון/טרה או כל ספק אחר ותקנה ב 10 יורו או משהו כזה סים פריפייד

למשל בוודאפון היה אפשר לשלוח ביניהם סמס בחינם,

לכל אחד מהם ניתן להגדיר מס׳ וודאפון שאליו גם השיחות חינם, ובכל סים גם 500 מגה גלישה בחודש.

זה יספיק לך לוויז ולעוד הרבה, כמובן שהוא פעיל שם כמו בכל העולם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)
תכנס לקיוסק או חנות של וודאפון/טרה או כל ספק אחר ותקנה ב 10 יורו או משהו כזה סים פריפייד

למשל בוודאפון היה אפשר לשלוח ביניהם סמס בחינם,

לכל אחד מהם ניתן להגדיר מס׳ וודאפון שאליו גם השיחות חינם, ובכל סים גם 500 מגה גלישה בחודש.

זה יספיק לך לוויז ולעוד הרבה, כמובן שהוא פעיל שם כמו בכל העולם.

10 יורו זה הכל? אני ראיתי משהו כזה באייבי רק קצת יותר יקר

http://www.ebay.com/itm/Data-micro-sim-card-for-Europe-Italy-UK-Ireland-Sweden-Denmark-Austria-1-GB-/290918498100?pt=SIM_Cards&hash=item43bc17ff34

אני גם שמעתי שוויז לא כל כך מעודכן שם, אלה רק צירים ראשיים, האם זה כך?

אני מתכנן להיכנס שם לעיירות קטנות ופחות מוכרות ולהיתקע בלי מפה זה בעייתי.

עריכה אחרונה על ידי chelsky26
פורסם

האם 48 יורו ליום עבור פאסאט איסטייט או מונדיאו איסטייט זה מחיר טוב?

הכולל נהג נוסף וביטול דמי השתתפות עצמית, צמיגים וחלונות

• תוכן חדש...