Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצה לכיסוי מתכתי לפדאלים- שיראו מגניב.

התקציב שלי זה עד 100 ש"ח (אפשר לחרוג טיפה)

הדרישה הראשונה זה בטיחות- שלא יתפס בשטיח או משהו כזה

3 פדאלים, סוזוקי סוויפט (כנראה סטנדארטי לפרייבט ידני)

מחפש משהו שלא יראה ולא ירגיש זול, שיהייה פשוט להתקנה (רצוי בלי לקדוח חורים בפדאלים)

מצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/CHROME-NONSLIP-RUBBER-COVERS-PEDAL-PADS-FOR-SUZUKI-JIMNY-VITARA-ALTO-SWIFT-IGNIS-/281268479254?&_trksid=p2056016.m2518.l4276

אבל זה נראה לי קצת צ'יקמוק אז אשמח להצעות נוספות אם מישהו מכיר.

תודה מראש לעוזרים!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

זה לא ממש מומלץ, כשהנעליים טיפה רטובות בחורף הרגל מחליקה בקלות על המתכת. לגבי כמה זה יפה - זה כבר עניין של טעם כמובן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אתה גם במקרה מחפש מדבקות NO FEAR, פילטר אוויר פתוח למנוע אטמוספרי, מדבקות ניקלים, אזיקונים לג'אנטים, או טורבוצ'ארגר חשמלי? הולך טוב ביחד עם כיסוי לפדאלים. :lol:

ועכשיו ברצינות, למיטב הבנתי, כיסוי לפדאלים לא עובד טסט. לא משנה מה תגיד, הם יגידו "זה מחליק, לא בטיחותי. תשלם על עוד טסט בבקשה"

גם למה אתה צריך את זה? מי רואה את הפדאלים? ומה שבטוח, זה ירגיש לך יותר גרוע מהמקורי. ובטיחות בחיים לא תוכל לקבל. אתה אף פעם לא יכול לדעת אם זה יחליק, או לא יודע מה. חשוב לך בטיחות? אז אל תשים כיסוי פדאלים!

פורסם

אתה יודע איפה אפשר להשיג פילטר פתוח של נו פיר?

99% מהזמן (כ-25K ק"מ בשנה) אני נוסע לבד אז לגבי מי רואה אני יכול להגיד על עוד הרבה דברים ברכב. ויש כאלה שנראים ממש מגניב אבל דורשים קידוח בפדלים המקוריים - http://www.ebay.com/itm/261353656046

לגבי בטיחות- יש כאלה עם כל מיני חלקים מגומי (נכנסתם לקישור?) שאמורים למנוע החלקה.

ואני עושה טסט בטבריה.

הם בועטים לי קצת בצמיגים, אומרים שאני צריך לשים תוסף דלק (חודשיים אחרי שהחלפתי ממיר קטליטי, ברכב הקודם) וסע לשלום.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...