Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו mk1 מוגבהת (?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה לא מבוטלת שאני נתקל ברכב שצויין כשנראה שהחלק האחורי שלו הוגבה. פעם ראשנה שראיתי את זה חשבתי שזה פועל יחיד שהתקמצן לקנות טנדר ורצה אוטו שאפשר להעמיס אותו. אבל אני נתקל בתופעה הזו יותר ויותר. תמיד זה רכב יחסית מוזנח חיצונית מה שגורם לי לחשוב שמודובר בבלאי מסויים.

מישהו נתקל בתופעה הזו?

פורסם

במכוניות רנו ישנות (עד מגאן דור 2) יש מתלה אחורי עם מוטות פיתול.

אפשר לסובב את מוט הפיתול (להקפיץ שן) וזה מעלה את החלק האחורי.

עושים את זה כנראה במכוניות ישנות שמשמשות להובלת משקל כבד. עם השנים מוטות הפיתול מתעייפים והעמסת משקל גורמת לאוטו לגרד את הכביש.

ואז מקפיצים שן, החלק האחורי מתרומם. ונראה גבוה מאוד ללא משקל.

ככה פועל מוט פיתול:

http://www.youtube.com/watch?v=N0er504EFMQ.

(קישור לסרטון באדיבות Proxima)

פורסם

כמו שכתבתי, בעשור האחרון היצרנים הצרפתיים נטשו את המבנה המסורתי של סרן אחרורי עם מוטות פיתול ובדור של פיז'ו 307 ורנו מגאן 2 עברו לקפיצי סליל רגילים.

• תוכן חדש...