Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שבת שלום חברים

עכשו ,אחרי שכולכם כבר כתבתם דעות מדעות שונות והאבק התחיל לשקוע, אני מרגיש צורך לענות על כל השאלות והתהיות שלכם.

חלק מכם קבע קביעות על בסיס עובדות לא נכונות או על חצאי אמיתות. אודה ולא אבוש שההתבטאויות בענין נסיעת המבחן היו מעליבות ברמה שאני לא רוצה לרדת אליה. ולענין הטיפול החוזר בנזילות השמן:

בכל הפעמים בהם הגיע פו"ש למוסך לצורך תיקון חוזר של נזילת השמן הוא היה נוכח במקום וראה במו עיניו כיצד הוא מתבצע. בתחילת השרשור הוא עוד ניסה להסביר לכותבים מתלהמים שאין לו כל טענה לטיפול שקיבל וטענותיו מסתכמות רק בשאלה אם מגיע לו פיצוי או לא בגלל שצריך היה לחזור מספר פעמים, אך ככל שהתארך השרשור הוא לא טרח לחזור על הדברים.

הוא בעצמו נסע עם הרכב שבוע ימים כדי לבדוק שהכל תקין ואחרי שבוע הוא כותב שנזילות השמן נעלמו, גם הפרשי הזמן בין הופעת הנזילה מחדש היו גדולים, ולכן כשביקשנו את רשותו לנסיעת מבחן ארוכה הוא הבין מיד שהיא נחוצה ונתן את אישורו לביצועה. הוא ידע מי ייסע ,לאן ייסע ,ומתי!!!

נסיעה ממושכת היתה הכרחית לאיתור הנזילה , פו"ש הבין מיד שהיא נחוצה ואישר את ביצועה!!!

לשאלה מי צריך לשאת בהוצאות הדלק תחליטו אתם.

לשאלה מדוע לא חזרתי אל פו"ש כפי שהבטחתי - התשובה היא תיזמון לקוי! פו"ש שלח לי את הצעתו בווטסאפ בערב החג מיד אחרי שהוציא את הרכב מהמוסך,

החלטתי להשיב לו אחרי החג ולהגיע איתו להסדר שיהיה מקובל על שנינו, לצערי הוא פתח את השרשור מתי שהוא בחג והתחיל מחול שדים מסביב לענין, כתבתי לכם שאדבר איתו מייד אחרי החג ואז לפני שהספקתי הוא כבר הוציא הודעה שהוא אצלינו לא דורך יותר, כמובן שאמירה כזו הוציאה לי את החשק לדבר איתו.

ובכלל אני לא מבין את הלהיטות לנצל את הבמה שלכם כאן לפני שנעשה ניסיון כנה בין המוסך ללקוח ללבן מחלוקות, פו"ש יצא מהמוסך בלי שהיה ביננו ויכוח, הוא אמר לי שהוא יוצא לא שמח אבל נפרדנו ברוח טובה. בהמשך שלח לי את הצעתו, הסוף כבר ידוע לכם.

בהזדמנות זו אני רוצה להאיר נקודה חשובה, אתם כולכם משתייכים לאירגון שבעזרתו ניתן להשפיע על המוסכים, לגרום לכך שיפעלו בהגינות וישרתו את הלקוחות שלהם בשקיפות.

אם אתם מזדרזים לקבוע דעה שלילית ומתלהמים על הדרך בלי לבדוק היטב את העובדות, אתם חוטאים למטרה שלשמה הקימו את כארספורום והתוצאה של פעילות כזו תשחק לרעת המשתמשים והרעיון כולו.

אני אישית מברך על קיום האתר בגלל יכולת ההרתעה שלו, בין יתר התפקידים החשובים שהוא ממלא.

בתפקידי כיו"ר ועדת הבוררים באיגוד המוסכים אנחנו כמה עשרות בעלי מוסכים וותיקים עוסקים בהתנדבות בבירורים של סיכסוכים בין מוסכים ללקוחות שלהם

מתוך כוונה לשנות את הדימוי השלילי של המוסכים בארץ, לא פעם מוסכים נאלצים להחזיר ללקוחות כספים בגלל התנהלות לא תקינה בעקבות פסיקה של המוסד לבוררות של איגוד המוסכים, אבל ישנם גם מקרים הפוכים בהם לקוחות חושבים שהמוסך פגע בהם ומתברר שאין לטענתם הצדקה.

אתם כאן ואנחנו במוסד הבוררות של איגוד המוסכים פועלים למען אותה המטרה, ולכן אני מבקש מכם , הזהרו בדבריכם בידקו היטב את העובדות לפני שאתם חורצים גורלות.

ועוד משהו, אני מוכן, אם המנהלים ירימו את האתגר להביא לפניכם סיפורי בוררויות מענינים (בלי להזכיר שמות.) בהרצאה אצלי במוסך.

שיהיה לכולנו שבת שלום ושבוע טוב

פורסם

להיות היום בעל מוסך זאת עבודה מסביב לשעון, לא משעמם לכם. (הדברים נכתבו ברוח טובה ולא נגד אחד מהצדדים ) שבוע טוב לכולם.

פורסם (נערך)

אמנון,

קודם כל לענייני עובדות, רק בפעם האחרונה שבה הוחלף בית הפילטר הייתי נוכח. לא הייתי נוכח בפעמיים הקודמות שבהן הרכב תוקן, אשתי הביאה את הרכב בבוקר ויצאה לעבודה שלה. אז לא ברורה לי כלל הערתך. לא נכנסתי למה או איך אתם מבצעים.

דנו בנושא במשך מספר דקות במוסך שלך, כמו שהדגשת ששעות העבודה במוסך שלך הן יקרות בגלל הצוות המקצועי וההכשרה וכד' ועליו אתה גובה כסף, מה עם הזמן שלי? הוא לא שווה כלום לשיטתך. ישבת, והתווכחת איתי מספר דקות אם אינני טועה, הדגשתי בפניך שאינני מרוצה ומדוע. ואתה בשלך. עוד באותו היום שלחתי לך אסאמאס (לאסאמאסים לגבי ההגעה למוסך ששלחתי לך בשבת ענית די מהר... מהאסאמאס הזה פשוט התעלמת למרות שקראת אותו). בגלל זה נפתח השרשור.

חלק מעניין הלא לדרוך, זה בגלל שרמזת באחת התגובות שלך שכלל לא ביקשת ממני לכתוב עבורך תגובה אוהדת (מעבר לפעם הראשונה עבור הטיפול) אלא עבור זה שתיקנת בפעם השניה(!) את מה שתוקן כבר בטיפול הראשון.פה לי יצא החשק לדבר איתך. למי שמכנה אותי שקרן או כמו שכתבת מי יאמין לך וצא מזה, אינני רוצה לחזור כלל וכלל!!! ושכל אחד יישפוט פה מי נראה יותר אמין.

נראה שכל ההצהרה שלך לגבי פתרון העניין נובע רק מפתיחת השרשור ותגובות החברים. בזמן אמת למרות שהסברתי לך פנים מול פנים את כל אשר כתבתי פה, הצעת הנחה בגובה של כ 70 שח.

עריכה אחרונה על ידי madmax
פורסם
לאסאמאסים לגבי ההגעה למוסך ששלחתי לך בשבת ענית די מהר...

זה מעיד יותר מכל מי אתה ומה אתה.

לשלוח סמס לנותן שרות, (לא שרותי חרום סה"כ נזילת שמן) בשבת, פשוט חוצפה שאין דוגמתה.

מה הוא מגן דוד אדום? כנראה שבשבילך, נותן שרות הוא עבד שלך שצריך גם בשבת לענות לך.

לדעתי המוסך צריך לפצות אותך בשואב אבק, אולי אז "תתאהב"

בו כפי שהתאהבת ביבואן ומוצריו, לאחר שפיצה אותך בשואב אבק (מילים שלך לא שלי).

פורסם

בנימה זו, אני מסיים את דבריי היות ואין לי מה לתרום יותר לשרשור הזה.

עזוב, כבר הבנו אותך קודם. כתבו חלק מהחברים דברים יותר נחרצים לגביך.

כן, סימסתי בשבת כי סיכמתי עם אמנון שאשאיר את הרכב בשבת בלילה כדי שיוכלו לעבוד עליו בראשון בבוקר. עשה לעצמך טובה והפסק להגיב לשרשרור. אתה מביך את עצמך.

פורסם
. עשה לעצמך טובה והפסק להגיב לשרשרור. אתה מביך את עצמך.

התגובה של המוסך, עוררה מחדש את העניין שלי בשרשור היות

והיא אוששה אצלי, את מה שסברתי קודם לגבייך (מחפש פיצויים סדרתי).

לכן הגבתי לשרשור, (לא שרשרור) ואני לא צריך רשות ממך לעשות זאת (פורום ציבורי).

ומה זה "שרשרור? מילה חדשה?.

פורסם

מר ויסברוט, ברשותך שתי שאלות בלבד (אנא תשובה קצרה וכנה):

1. האם לדעתך פו"ש קיבל מהמוסך טיפול ותיקון איכותיים שעומדים בסטנדרט של המוסך?

2. בהנחה שהתשובה לשאלה 1 היא ׳לא׳, האם לדעתך לא היה מקום להעניק לפו"ש סוכריה קטנה? (מדגיש - ׳סוכריה׳ ולא ׳פיצוי׳).

תודה.

פורסם

לאיציק, אנחנו גובים 250 ש"ח לשעה לפני מעמ ומחייבים לפי שעתון יצרן.

לדורקי, זה היה מקרה מוזר שלא נתקלנו בכמוהו בעבר, החלפת האטם למכסה השסתומים, שזוהי עבודה פשוטה, נעשתה בכל פעם עם אטם חדש ואני לא חושב שבמוסך אחר היו עושים את זה טוב יותר. טעיתי בזה שלא הוריתי להחליף את כל המכסה,

אבל במבחן התוצאה הצלחנו בסופו של דבר בלי לגרום ללקוח הוצאה נוספת. אני מצטער שכך התגלגלו הדברים ואפשר להבין מהשרשור שהייתי מוכן לתת ללקוח

סוכריה כדי להמשיך לשרת אותו גם בעתיד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...