Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולם לא נתקלתי בבעיה עם הכבל. מה הייתה הבעיה, החל להישרף?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכבל מקבל כיפוף שלא מאפשר יישור שלו.

לאחר כמה זמן, מתחילים לבלוט החוצה החוטים עצמם - ומשם הדרך לחשיפה של המוליך קצרה.

מצטער, אבל אני לא מוצא תמונות בגוגל של כבל פגום.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

איך אתה מקפל את הכבל כשאתה מאחסן את המגהץ?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש מצב. צריך לחתוך את הכבל המקורי קרוב ככל הניתן למגהץ ולהתקין לו תקע ואז כבל חדש איכותי שמתחבר עם שקע.

כך עשו לטפאל שקניתי טרם מסירתו לי וטענו שזה הוראת יצרן / יבואן.

בתנור חימום פשוט שקניתי הותך התקע והכבל ועשה נזק לחיוט בקיר לאורך 40 סמ'.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קארמה רעה עשה לי השרשור הזה.

אשתי עצרה סרט שצפינו בו באמצע בשביל שיחת סקייפ חשובה.

היות והצ'טעממתי, החלטתי שזה זמן טוב לגהץ. לכשסיימתי, כיביתי את החשמל למגהץ ממתג שנמצא על השקע, פיצוץ קטן וכל קו ההזנה נפל.

לקח איתו את האינטרנט, וכשהרמתי את המאמ"ת, הסתבר שהראוטר התפגר (היה לי אחד ספייר למרבה המזל).

ועכשיו השאלה, התקע נראה בסדר, והמגהץ נראה בסדר. יכול להיות שהפיצוצון היה בגלל שהמגהץ היה באמצע חימום? במקרה כזה צריך פשוט להוריד את התרמוסטט לטמפרטורה מינימלית לפני כיבוי החשמל?

משהו אחר שצריך לבדוק?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)

גם אני נמצא באותה התלבטות של פותח השרשור. לאחר מעט חפירות החלטתי לקנות את המוצר הבא.

http://www.citydeal.co.il/pl_product~4586~82~265.htm

השיקול העיקרי הוא ש150 גרם לדקה = סביר לצרכים שלי. לא מגהץ ג'ינסים או מגבות.

150 ולא 160 כמו שרשום באתרי המכירות. 01:25.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז אחרי התלבטויות, בסוף מה שהכריע היה צירוף מקרים בין 500 שקל בתווים שקיבלתי ויכלתי לממש רק בACE, ודגם שהתאים לצרכים שלי:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CFJAQYE

המגהץ מייצר 190 גרם בדקה, עם 2600W הספק, עם כל מיני פטנטים נוספים (כיבוי אוטומטי, ציפוי קרמי אם אני לא טועה וכו').

אומנם אין לי רפרנס למגהצי קיטור מקצועיים ב2000 שקל, אבל מהקצת שהספקתי לגהץ איתו, (ברגע שהבנתי פחות או יותר איך עושים את זה) - המגהץ עושה את עבודתו מעולה, וגם חולצות של 100% כותנה נכנעות לאדים שלו. ככה שבסה"כ אני מרוצה.

תודה רבה לכולם על ההמלצות.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...