Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שחידשתי קצת את המלתחה,

ואחרי שנים שלא היה לי מגהץ בבית (חוץ מבית ההורים),

החלטתי שהגיע הזמן, וצריך לקנות אחד.

עברתי על כמה שרשורים ישנים בנושא, אבל לא ממש היה שם מידע רלוונטי.

בגדול הדרישות פשוטות מאוד - לגהץ 3-4 חולצות, פעם בשבוע גג (לפעמים גם פחות מזה).

העניין הוא ש:

א. לא בא לי להרוס חולצות יפות עם מגהץ ב20 שקל.

ב. התגובה הראשונית היא "תקנה משהו פשוט וזול", אבל אז אם המגהץ יהיה מעפן, אז גם מלאכת הגיהוץ תהיה מעצבנת יותר מהרגיל, ואז בטוח שאני ארד מהרעיון תוך פעם-פעמיים של שימוש. (חוצמזה, אין חוויה כיפית יותר מכלי עבודה איכותי ומקצועי).

אז מה שאני מחפש זה מגהץ אדים ברמה גבוהה (כי קיטור נראה לי סתם בזבוז כסף, שגם תופס המון מקום ודיי מסורבל),

שיהיה כמה שיותר איכותי, אבל במחיר שפוי (נגיד עד 500 שקל, אבל ממש לא חובה לנצל את כל הסכום).

לגבי קרש גיהוץ - להבנתי הכי טוב זה לקנות קרש זול, אבל עם ציפוי איכותי (יש את האלה של TEFAL "כיסוי פלא" או משהו בסגנון).

מה אתם אומרים?

המלצות לדגמים ספציפיים, עם לינק ועדיפות לנסיון אישי - יתקבלו בברכה!

בברכה!

יונתן.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אצלי מגהץ אדים של טפאל שנרכש לפני כ-3.5 שנים, לפני מספר ימים גרם נפילת פחת + מאמ"תים ונראה כי אחד מהחיבורים בתקע התלהט. עדיין ממתין שניקח אותו לתיקון (בינתיים משתמשים במגהץ ישן מהסטוק שבבית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא עונה לדרישות שלך כי אתה לא רוצה קיטור, אבל לטובת משתמשים אחרים שיתקלו בשרשור: Tefal GV9461

מגהץ קיטור מעולה עם איכות בניה מצויינת ויכולות גיהוץ וקיטור רציניות.

אצלי בבית יש מגהץ אדים טפאל ומכשיר קיטור נפרד, אבל אחרי שימוש בנ"ל אני שוקל לאחד אותם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם אתה הולך להשתמש הרבה במגהץ עדיף לקנות אחד איכותי, חמותי משתמש במגהץ שעלה לה בסביבות ה3 אלף ש"ח פה בשוויץ (לא כולל השולחן), ויש לה אותו מעל ל10 שנים ללא בעיות, אנחנו כל כך מרוצים שאנחנו מגהצים אצלה :twisted:

פורסם

מגהצי אדים תמיד נראו לי כמו צעצועים.

יש מגהצי קיטור טובים גם ב-500 שקל. עם האחסון אפשר להסתדר, ההבדל בגודל הפיזי לא בשמיים.

יש לטפאל דגם שנמכר ב-500 שקל, אין לי ניסיון איתו ספציפית, אבל יש לי עם דגם אחר שהוא לא פחות ממצויין.

דבר אחד שטעון שיפור הוא ההצהרה על שימוש במי ברז. "אוסף האבנית" הוא ממש מטרד. עדיף להשתמש במים מזוקקים וזהו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בלי לפגוע באלו שהגיבו, כנראה שלא הסברתי עצמי מספיק טוב.

השימוש במגהץ צפוי להיות מינורי יחסית,

ביומיום אני עם מדי צבא קבע, שאני לא באמת אטרח לגהץ כל בוקר.

הרעיון הוא לגהץ חולצות ליציאה, או לערב מדי פעם. (ואין יותר מדי כאלה).

כלומר - לא שימוש יומיומי, אלא מקסימום בסופ"ש לעבור עם מגהץ על כל החולצות אחרי כביסה, לשים בארון וזהו.

נראה לי קצת מוגזם לשלם 1500 שקל על מגהץ קיטור בשביל שימוש כל כך בסיסי.

יחד עם זאת - לא בא לי מגהץ ב50-100 שקל, כי זה גם קיצוני לצד השני.

אז השאלה אם יש דגמים ספציפיים שמומלצים בטווח שבין 250-500 שקל.

ואגב - אני לא בטוח שמגהץ קיטור ב500 שקל ("תחתית הסקלה"), עדיף על מגהץ אדים ב500 שקל (מתקרב לפיסגת הסקלה).

דוגמא למשהו שהמליצו לי במשביר לצרכן (ויצא לי סביבות 250 שקל אחרי הנחות).

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=833441

מה אתם אומרים?

בברכה!

יונתן.

פורסם

יש לי מגהץ קיטור ב300 ש"ח, נקנה לפני שנה, מתפקד נהדר עם מי ברז.

השימוש: 6 חולצות מכופתרות מכותנה כל סופ"ש (לעבודה של הבן זוג) ומידי פעם שמלה בשבילי.

ככה שמגהץ קיטור של טפאל ב-500 ש"ח יעשה עבודה נהדרת ויחסוך לך הרבה מאמץ אם מדובר בחולצות שהן לפחות 80% כותנה.

אם מדובר בבדים סינטטיים, מגהץ אדים במחיר נמוך יעשה את העבודה.

לגבי קרש גיהוץ.

קניתי משהו די פשוט בחנות כל-בו, בינתיים אני מרוצה. נראה לי שההבדל הוא יותר בכיסוי ופחות בקרש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

מה לגבי כזה?

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=20879

(500 שקל, ועל פניו יותר טוב מהרבה מגהצי קיטור גדולים)

ויש גם את זה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790802

שהוא קיטור, אבל האמת נראה קצת פחות מרשים.

עריכה אחרונה על ידי JMG

בברכה!

יונתן.

פורסם

ניסיתי מגהצים רבים באופן שהייתי מחזיר אותם לחנות מהם רכשתי באי שביעות רצון. לבסוף לחצו עלי לקחת קיטור של TEFAL. הבדל שמים וארץ בין כל מה שהיה לי בחודשיים נסיונות לפני כן. אין על קיטור ומבחינתי רק של TEFAL . זה לא העניין כמה מגהצים. זה ההבדל בין גיהוץ מהיר וקל לבין "סיוט" . הכל יחסי כמובן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

​GV8360 של טפל. אצלי 5 שנים! מדהים. לא פחות.

לעניין המים: אני במפורש ממליץ שלא להשתמש במי ברז למרות שכך מאושר לעשות.

כאן

26353358c.gif

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לטפאל יש מגהץ קיטור עם נתונים מעט פחות טובים ב-500 ש"ח. (אין מיל נשלף, לחץ 4. באר, 90 גר/דקה) לדעתי זו יכולה להיות עסקה מצויינת.

ולא כל גיהוץ עם מגהץ שעולה פחות מאלף ש"ח, או שאנו של טפאל הוא סיוט.

התנסתי עם מגהצי קיטור של גרץ ושל עוד מותגי מדבקה (אלה עם הידיות שעם) שאצלם באמת הגיהוץ היה בלתי נסבל.

אבל מצד שני, לא מזמן רכשתי מגהץ של מותג מדבקה עלוב, והאמת אני די מצטער שלא בדקתי לו יותר טוב בציציות טרם הרכישה, אבל הגיהוץ אינו סיוט.

פחת טוב מהטפאל של ההורים שלי, שדומה לשל דני, אבל מגהץ סביר שעושה את העבודה.

עלה בחנות 500. (350 אחרי כרטיס צהוב של חבר) העדפתי לקנות אותו ולא את הטפאל שלידו בגלל הנתונים הטובים שהציג. והתבררו כשקר מוחלט.

אגב, המגהץ הזה של קנווד, נראה ויזואלית אותו הדבר (הייתי בחנות וסקרתי אותו מכל הכיוונים), ולא אתפלא אם זה אותו המוצר עם תווית שונה. רק שבקנווד לא מצהירים על שום פרמטרים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם לא רוצים להשקיע יותר מדי, ועדין לקבל אחלה מגהץ קיטור, יש את הדגם של קנווד ממתכת. אפשר להשיגו בכ-350 ש"ח והוא אמנם לא טוב כמו הטפאל שלי (שנרכש בקרוב ל-1000 ש"ח), אבל הוא עובד אצל ההורים שלי ובהחלט עדיף על כל מגהץ אדים שאני מכיר.

פורסם

​GV8360 של טפל. אצלי 5 שנים! מדהים. לא פחות.

לעניין המים: אני במפורש ממליץ שלא להשתמש במי ברז למרות שכך מאושר לעשות.

כאן

יש לנו את אותו מגהץ יותר מ 3 שנים והוא באמת מדהים. מגהץ בקלות בגדים מקומטים שבמגהצים אחרים לא מזיזים להם.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...