Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני שבועיים אחד השכנים הנחמדים בשכונה החליט לעשות שריטה (עמוקה) עם מפתח לאורך כל הרכב, מהכנף האחורית עד לקידמית.

הייתי כבר אצל הפחח במוסך המורשה והוא הציע לצבוע את כל הצד ב 3,000 ש"ח לפני מע"מ.

דרך אגב הרכב הוא סובארו XV חדשה, חודשיים על הכביש. בנתיים צבעו את השריטה עם מכחול שיהיה פחות בולט.

השאלה היא איך אני יוכל להגן על האוטו בעתיד? יש איזהשהיא אזעקה שרגישה לדברים האלה?

תודה מראש

פורסם
שלום

לפני שבועיים אחד השכנים הנחמדים בשכונה החליט לעשות שריטה (עמוקה) עם מפתח לאורך כל הרכב, מהכנף האחורית עד לקידמית.

הייתי כבר אצל הפחח במוסך המורשה והוא הציע לצבוע את כל הצד ב 3,000 ש"ח לפני מע"מ.

דרך אגב הרכב הוא סובארו XV חדשה, חודשיים על הכביש. בנתיים צבעו את השריטה עם מכחול שיהיה פחות בולט.

השאלה היא איך אני יוכל להגן על האוטו בעתיד? יש איזהשהיא אזעקה שרגישה לדברים האלה?

תודה מראש

לא שמעתי עדיין על דבר כזה אבל גם אם כן אזעקה לא תעזור השכנים הנחמדים יעשו את זה ויברחו

מה שכן היתי ממליץ הוא לשים מצלמה ולצלם ואם זה ילדים ללכת עם המצמה להורים שלהם ולהכריח אותם לשלם על הנזק

ואם אלו לא ילדים אפשר להתלונן למשטרה עם ההוכחות האלה

פורסם

כאב לי פיסית לקרוא את ההודעה הזו.

חפש באיביי ערכת תיקון צבע של paint4U לפי הקוד צבע של הרכב ולעתיד כמו שאילייה כתב- שים מצלמה על החנייה. תשלום חד פעמי של 200-300 ש"ח שיחסכו לך 3000 ש"ח בעתיד (מקווה שלא, אבל למקרה שכן, עדיף שתהיה מצלמה)

ודי בטוח שאפשר למצוא מישהו שיעשה את הצביעה יותר יפה וביותר זול מהמוסך מורשה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני חושב שאני יצבע שתי דלתות כי בכנפיים השריטה לא עמוקה כל כך והצבע עם המכחול טישטש אותה. בדלתות זה ממש עמוק. השאלה היא אם לא יהיו בעיות אחרכך במכירה של האוטו ויחשבו שהאוטו עבר תאונה.. וזה לא ילדים עשו את זה. הרחוב שלי מאוד שקט וזה רחוב של אנשים מבוססים ,לא שכונת עוני. כולם פה ילדים חנונים. אחת השכנות פה לפעמים מחלקת פתקים למי שחונה ״לא טוב״ לפי דעתה (יש בעיות של חנייה ברחוב, אז חונים על חצי מדרכות) באותו הערב חניתי לידה במקום ״לא טוב״ (לפי דעתה ) ואולי זה עיצבן אותה שאף אחד ברחוב לא סופר אותה והיא תפסה הזדמנות לנקום בלי שאף אחד רואה. חשוד שני זה עוד שכן שאבא שלי בסיכסוך איתו. אם הם ישמעו אזעקה בתחילת השריטה הם לא יקחו את הסיכון וימשיכו. בנתיים יש מצלמה בחוץ אבל לא תופסת את כל הרחוב.

פורסם

חורה לי לשמוע דבר כזה קורה. לאנשים בארץ אין כבוד לרכוש של אחרים.

ממליץ לך להתקין מצלמה שתתצפת על הרכב למקרה שהשכנים הנחמדים יחליטו לעשות לך שוב הפתעות אחרי שתתקן את הנזק הנוכחי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

מצורפת תמונה (יש המשך למכה, היא עד סוף האוטו)

כבר שמתי מצלמה. אבל אני חייב לוודא שלא יעשו שוב לפני שאני מתקן. לא חושב שמצלמה זה מספיק

(ניסיתי לפרסם 2 תגובות עם קישור לתמונה לפני שהצלחתי לפרסם את התגובה הזאת, אז אם יצא טריפל פוסט סליחה מראש)

photo1.jpg

עריכה אחרונה על ידי PlayBoy203
פורסם

חכההה חבל אל תצבע את הדלתות מחדש

לך לבחור בשם יעקב אלטר או דייטלר אחר הוא ידע כבר מה לעשות.

יש מישהו בפורום בשם תמיר שגם אצלו הייתה שריטה עמוקה כזאת והוא תיקן בלי צביעה של חצי רכב אלא נקודתי עם פולישים ווקסים מיוחדים.

לוקח זמן אבל שווה במקום לצבוע רכב חדש

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

זאת אחת האזעקות הטובות שיש מראה לך את המצב של הרכב כל הזמן + איתור הרכב למרחק של עד 1000 מטר (חניה וכאלו) והשלט מצפצף ברגע שנוגעים ברכב

http://www.stereo-tip.co.il/products/60093/%D7%90%D7%96%D7%A2%D7%A7%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A4%D7%A8-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A8%D7%91-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%97-MVP625

מעבר לזה שאני לא מבין אייך ביקשו ממך כזה מחיר על צבע לרכב 3000 ש"ח רק על צד אחד ממני ביקשו צביעה של כל הרכב 2200 ש"ח

פורסם
זאת אחת האזעקות הטובות שיש מראה לך את המצב של הרכב כל הזמן + איתור הרכב למרחק של עד 1000 מטר (חניה וכאלו) והשלט מצפצף ברגע שנוגעים ברכב

http://www.stereo-tip.co.il/products/60093/%D7%90%D7%96%D7%A2%D7%A7%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A4%D7%A8-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A8%D7%91-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%97-MVP625

מעבר לזה שאני לא מבין אייך ביקשו ממך כזה מחיר על צבע לרכב 3000 ש"ח רק על צד אחד ממני ביקשו צביעה של כל הרכב 2200 ש"ח

מוסך מורשה..

אזעקת ביפר תודיע לי על כל נגיעה?

פורסם

אזעקה לא תפתור בעיה של התנכלות מסוג זה של רכב. להסביר: אין גלאי שיגלה דבר כזה. וגם אם היה, יהיה זה מאוחר מידי. כדי לדייק, היה פעם גלאי שטח "דו שלבי" שהיה מזהה שמתקרבים לרכב והיה נותן התראות איכותיות יחסית. זה היה של ALPINE ואולם, זה ממש לא היה עוזר ולא פותר את הבעיה.

לקליפורד היתה מערכת SENSE & TELL שהיתה מתריאה

. בימי חורף היו התראות שווא. לא היה כיסוי מלא וא/או מיידי להתקרבות לרכב ו/או גרימת נזק לו. אבל זו היתה הטובה ביותר למטרה זו וכאמור, רחוקה ממושלמת ולא לרף ציפיות לא של 100% ולא של 90% .

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אין יותר התקנה של אזעקות עם סרנה ולכן אם כבר אז רק אזעקות ביפר ודומיה אבל זא לא יעזור נגד מחבלים כאלו

מגובה השריטה זה נראה כמו מעשה של ילדים

פורסם

שום דבר לא ימנע את המסכן שעשה את זה. אבל אני רוצה לתפוס אותו, וכשזה יקרה הוא לא יעשה את זה שוב. אם אזעקת ביפר מודיע על כל נגיעה או התקרבות לאוטו זה מצויין בשבילי ,אני ישר ירוץ לאוטו. חשבתי גם להתקין מצלמות דרך שיעבדו כל הזמן דרך סוללה נטענת . כבר עשיתי ניסוי עם מצלמה אחת והיא פעלה 12 שעות עם סוללה נטענת (כאלה שמיועדות להטעין פלאפון). הבעיה שבשביל 4 כיוונים זה יעלה הרבה כסף (4 מצלמות ,4 סוללות, 4כרטיסי sd) וגם הרבה זמן להתעסק עם זה. חשבתי אולי על 2מצלמות חלון קידמי ואחורי. אחת כבר יש בחלון הקידמי ,בנוסף למצלמה בבית אבל היא לא תופסת את כל הרחוב

(למה זה עשה לי כתב אדום בהודעה?)

• תוכן חדש...