Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו לאן לקחתם את השאלה של הנהג,מה הקשר להוראות השוטרים בכלל או למכשיר הקשר?

הנהג יכול להיתערב בשיחה וזו בכלל לא עבירה,הריי מדברים על נוסע שמחזיק את הפלאפון ומנהל שיחה בספיקר,

ולא משנה איפה יושב הנוסע אפילו בבג׳ז.

פורסם
תמיד אפשר להצמיד סעיף "נהיגה עם הסחת דעת" וגם כן לא לשכוח שנוסע בבג'ז זה עבירה על החוק בפני עצמה. :lol:

מה זה ״ להצמיד״ אם אן עבירה אז אן עבירה לא מצמידים עבירה סתם כמו שאתה מתאר את זה אם אן עבירה כלל,

וכמו שהנהג מתאר את הסיטואציה אז אן עבירה בכלל,

ולנושא של נוסע בבג׳ז סתם נתתי תאור ציני.....

פורסם

אם אין עבירה לא מצמידים עבירה? תגיד את זה לאבא שלי, שקיבל כבר 2 דו"חות בולשיט שנאלץ לשלם, כי אין איך להוכיח שהוא לא ביצע את העבירה. אשם עד שיוכח אחרת וכל זה. דיבר בפלאפון בזמן נהיגה? באותו יום הוא בכלל שכח את הפלאפון בבית. אורות ברקס שבורים? עבדו מצויין כשהוא הגיע הבייתה.

פורסם

את זה ששכח את הפאלפון בבית הוא אולי סיפר רק לך,

אם זה היה בולשיט כמו שכתבת למה הוא לא שלח בקשה להישפט ורץ לשלם את הדוחות? חשבת על זה?

אבל לעניות דעתי חרגנו מהנושא של פות״ש אני חושב לא?

פורסם

הוא שוכח את הפלאפון בבית פעם בשבוע לפחות. איך אני יודע שבאותו יום הוא שכח אותו? כי שמעתי אותו מצלצל בבית. ואיך לעזאזל אתה רוצה להגיד לי שאורות הברקס היו שבורות כשהשוטר ראה אותם, אבל עבדו פיקס חצי שעה אחרכך כשהוא הגיע הבייתה?

הוא לא שלח בקשה להשפט כי איך לעזאזל הוא יזכה בזה? הוא גם אדם תבוסתן בטבעו.

תעשה ניסוי. תקבל דו"ח סתמי על שימוש בסלולארי, ולך תבקש להשפט. איזה הוכחה יש לך שלא החזקת הפלאפון? זכאי עד שיוכח אשם? אבל השוטר ראה! :evil:

• תוכן חדש...