Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

[TABLE=width: 99%]

[TR]

[TD]

אין לי את המילים לתאר משהו שיצא כל כך יפה .לפני ארבע שנים בערך קניתי אותה יפה זהובה ,מושלמת בצורתה ,מהנה לנהיגה אפילו שהיו לי חזקות ממנה ,כייף לי איתה .נהנה ממנה ביום יום ,זו הHGT שלי .ארבע שנים עברו הצבע דהה והתקלף .מזג האוויר והשמש עשו את שלהם ,והיא שילמה את המחיר .

התיאשתי .זהו אמרתי ,מוכרים .אפילו פירסמתי מודעה ,ואז הגיעה המלאכית הקטנה שלי נועה ביתי בת החמש ,אבא מה אתה עושה ? מפרסם מודעה, נועה ,אני רוצה למכור את האוטו ,עניתי .למה ? אבל אתה אוהב אותו .זה מה שאמרת .אבא אולי נתקן אותו ? לתקן ?שאלתי ,כן.בוא נצבע אותו באדום .חשבתי קצת ,ונזכרתי במשהו שאימא שלי ז"ל היתה אומרת :ילדים הם נשמות טהורות תנסה להגשים להם כל חלום שתוכל .ביטלתי את המודעה מיד .האדום היחיד שעלה לי בראש הוא אדום פרארי, עשיתי חיפוש ומצאתי את ROSSO SCUDERIA קוד 223 .נועה מה את אומרת ?שאלתי , באמת אבא ? והביטה בי כאילו מחכה לאוקיי ? סגור נועה. יהיה לך אוטו אדום .למחרת קפצתי לדני מאלעד .דני ,אדום פרארי .אוקיי מתי אתה רוצה להכניס את האוטו ? כנראה בתחילת השבוע .ומאז הכל התחרבש לי .דלקת ריאות של חודש .החלמה של חודש וחצי .אבל זהו היום המיוחל הגיע .איך שהגעתי לאלעד התחילו במלאכת הפירוק ,פירקו כל בורג .וכל חלק .הכל בסבלנות ,בסופר מיקצועיות הרכב שוייף עד הברזל בחלקים מסויימים .ההכנה לצבע היה פצצה,הרכב שוייף ברובו כמעט עד הברזל ,הכנה קפדנית קיצונית ואז שיכבת פוליאסטר .שיוף כל פינה מילוי ,שוב שיוף .צבעתי כמה מכוניות בחיי אבל ככה ?אין דברים כאלה .

אחרי חמישה ימים של הכנות לצבע זהו הרכב נעטף בנייר בדיוק במקומות הנכונים הצביעה הראשונית היתה של החלקים הפנימיים של תא המנוע ,דלת אחורית ,דלתות ,חלונות אחוריים .ויאללה לתנור, ואני כמו ילד דבוק לחלון .ג'ורג הצבעי החל לרסס את הצבע המדהים .ואני ,על החלון עם הלשון בחוץ ..וואי , איזה יופי נו שיסיים כבר אני מת לצלם איך שנפתחה הדלת אני עףלבפנים איזה יופי יא ראבק אני לא זוכר שהיתלהבתי כך מצביעה של רכב .למחרת המשך ההכנות .שיוף מקצועי של שיכבת הפוליאסטר לרמות של משי ..איזו יסודיות .דני ,אלעד ,אפי ,ואביב .כל הזמן עם האצבע על הדופק ,החברה האלה מקצוענים .כל הזמן מחייכים תחושה של משפחה. רציתי לתעד את הפרוייקט מ,א ועד ,ת. לכן כל יום הגעתי בשעה שמונה בבוקר

עד לפעמים עשר בערב ,כל שלב צולם ותועד כדי להראות לנועה שלי ,ולשתף כמובן אתכם חברי הפורום.עוד שלב והפעם צביעה חיצונית ,וואי כמה הכנות כל סנטימטר שוייף ולוקק כמה פעמים .שוב הרכב נעטף ,והפעם בצורה שונה .ג'ורג החל לרקוח את מרכיבי הצבע ונראה כמו איזה דוקטור שרוקח תרסיס איתו הוא ישתלט על העולם .רק חסר החיוך המרושע מלווה בצחוק מתגלגל אבל להיפך הבן אדם תותח על אחלה של בן אדם .שוב אני מוצא את עצמי דבוק לחלון הריסוס החל .לאט לאט הצבע המופלא החל לכסות את הגוון האפור של צבע היסוד ואני ,אושר גדול .עוד שיכבה ,עוד אחר ועוד אחת ,ואז שכבות נוספות של לכה ואז שקט .דלת התנור נפתחה ,ואני שוב טס פנימה ,יואאווו איזה יופי .אי אפשר לתאר את המושלמות .דני מחייך ,אפי לידו נו איך ? תשמע ,אין דברים כאלה .לא ראיתי עבודה כזאת אני נשבע לך .המצלמה החלה לעבוד ,כל פינה כל פיפס צולם .נשארו הפגושים,החצאיות,וחלקי הפנים שבחרתי לצבוע .הם כמובן נצבעו בנפרד ,ושוב איכות שלא ראיתי כדוגמתה בארץ.חברים אני לא יכול שלא לפרגן ברמות הכי גבוהות לדני ,אלעד ,אפי ,אביב ,וצוות אלעד שרותי רכב .אין עליהם .ישבתי להם כמעט עשרה ימים במוסך ,מבוקר עד ערב .שאלתי שאלות ,הצקתי להם .והם חייכו וענו על כל שאלה אני מת עליהם .מוסך אלעד ,אני רוצה להודות לכם על הכל אין לכם מתחרים ..

המעריץ הכי גדול שלכם .

אבי.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

קבלו תצלומים נבחרים האחד הפרויקטים היפים שראיתי .

DSCN0918.jpgDSCN0922.jpgDSCN0923.jpgDSCN0927.jpgDSCN0930.jpgDSCN0931.jpg

עריכה אחרונה על ידי turbo guy

only the turbo guys have the ability to disappear

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר אדום, אז כזה שיש על המאזדה 3 החדשה/פורד פוקוס.

ויש גם את הסגול של פיאט 500 מזראטי - הייתי בודק גם אותו בתור אופציה (תחפש תמונות באינטרנט ותבין על מה אני מדבר)

Polo 2012

פורסם

1.יצא יפה מאוד.

2.אני מבין שמבחינת השנתון היא לא הגיע עם הסמלים של אבארט (נדמה לי שזה היה רק בשנה האחרונה לשיווק), חפש באי ביי סמלים של טריביוטו פרארי!:wink:

3. אני רואה שצבעת גם חלקי פנים, אשמח לראות תמונה שלהם מורכבים.

4. תזהר לא להתבלבל בבוקר ולהכנס בטעות לספלאש של השכנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...