Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני-דין,

לדעתי האישית, בבחירת פחח, הדבר החשוב ביותר הוא מקצועיות ולא המחיר אז אם אתה רואה עבודה שאתה אוהב, בקש הצעת מחיר ממנו לרכב שלך כי הרי ברור שמה שמן דהוא שילם על רכב X, לא קשור בכלום לתמחור הרכב שלך.

עבודה פחחות וגם צבע והכנה לצבע אפשר לתמחר בצורה מאוד מדוייקת פר נקודה או משטח הדורש תיקון

אתה מסכים שצבעי מקצועי ככל שהיה אם יתן לך הצעה של צבע חיצוני כללי לרכב רגיל ב 15 אלף גם אם הוא מלך המקצועיות אתה לא תלך על זה אלא אם כן הצבע כולל ציפוי לכה ננו בלתי נשרטת וגרגרי זהב טהור 14 קרט?

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהתחלה נכנסתי לדיון ועוד לא קראתי את הסיפור אלה ריפרפתי בתמונות, אמרתי לעצמי נו עוד פרויקט מדהים של חול, ואז שקראתי הבנתי שזה בארץ, מדהים עבודה כזאת יסודית עם פירוק כל החלקים הקטנים צביעת פנים שיופים וכו, אין מילים, ניראה מאוד איכותי, כל הכבוד להם, ותודה לך על השיתוף.

פורסם

אהמ...ואוו?

אין לי הרבה מה להגיד בתאכלס

מלבד הוואו שיצא לי מהפה.

סחטיין על ההשקעה!!

כמעט וקניתי רכב כזה לביצוע אותן המטרות אבל קצת חוסר במזומנים מנע ממני :p

שמח לראות שיש עדיין אנשים שמשקיעים את הלב ככה ברכבים!

Opel Adam S 2017

פורסם

העבודה בהחלט נראית מקצועית, וגם התוצאה מחמיאה מאוד בשילוב עם הג'נטים. מה שכן, פחות התחברתי לחלקי הפלסטיקה הצבועים באדום. זה הופך את הכל למצועצע מדי לטעמי. אם כבר הוחלט ללכת עד הסוף אז נגיעות של קרבון בטבילה היו מחמיאים הרבה יותר לפלסטיקה.

פורסם

תתחדש! באמת יצא מדהים, עבודה מאוד מקצועית.

מחכה לראות את הרכב במציאות.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
העבודה בהחלט נראית מקצועית, וגם התוצאה מחמיאה מאוד בשילוב עם הג'נטים. מה שכן, פחות התחברתי לחלקי הפלסטיקה הצבועים באדום. זה הופך את הכל למצועצע מדי לטעמי. אם כבר הוחלט ללכת עד הסוף אז נגיעות של קרבון בטבילה היו מחמיאים הרבה יותר לפלסטיקה.

אתה צריך לראות את זה במציאות .גם אני לא בעד לצעצע את הפנים יותר מידי .

עשיתי את המינימום .לא פתחי מזגן ,לוח שעונים ,ועוד חלקים לא קשורים .החלקים שצבעתי לא היו ממש יפים

בכל זאת 2001 .

והאמת שבטבילה עוד לא ראיתי בארץ .יש לך מקום שאתה מכיר שעושה את זה ?.

only the turbo guys have the ability to disappear

פורסם
תתחדש! באמת יצא מדהים, עבודה מאוד מקצועית.

מחכה לראות את הרכב במציאות.

נו אז תגיע .לא ראיתי אותך שנים :wink:

only the turbo guys have the ability to disappear

פורסם
אתה צריך לראות את זה במציאות .גם אני לא בעד לצעצע את הפנים יותר מידי .

עשיתי את המינימום .לא פתחי מזגן ,לוח שעונים ,ועוד חלקים לא קשורים .החלקים שצבעתי לא היו ממש יפים

בכל זאת 2001 .

והאמת שבטבילה עוד לא ראיתי בארץ .יש לך מקום שאתה מכיר שעושה את זה ?.

אני יודע ש-suntek עושים את זה, אבל לא יצא לי לראות את העבודה שלהם. אני גם בטוח שהם לא לבד.

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...