Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבת הקרובה אני נוסע לטיול ברכבי הפרטי עם מספר חברים כאשר החלק הראשון של הטיול מיועד לצפייה במשחק הנוער של בית"ר י-ם- נגד מכבי חיפה.אני צריך להגיע למגרש האימונים " בית וגן" האם יש ירושלמים בקהל שיודעים להכוינני ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נכנס לירושלים ואז עולה על בגין דרום.

בבגין יורד במחלף גבעת מרדכי ופונה ימינה, המגרש נמצא ליד בית חולים שערי צדק.

כדי להגיע לאיצטדיון טדי, פשוט חוזרים לבגין דרום וממשיכים רק ישר עד קניון מלחה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איציק,אנחנו מגיעים מהצפון. מאיזו דרך עדיף לנסוע ,כביש החוף או להיכנס דרך בית שאן (נסיעה דרך הבקעה) ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם אתה מגיע מהצפון הכי טוב זה כביש 6.

בכל מקרה למה לא לשים וויז שאתה יוצא ולהתעדכן מה יותר מהיר?

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אם אתה לא מעוניין לנסוע דרך 6, סע דרך הבקעה (רק אל תכנס דרך צומת בר אילן. בד"כ יש שם מחסומים ולפעמים אם משעמם להם אז הם זורקים אבנים על מכוניות שנוסעות בשבת).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מדובר בשבת, לא רואה סיבה לוותר על כביש החוף, משם להכנס לירושלים דרך כביש 1 ופשוט להמשיך ישר בשדרות הרצל ולהגיע לבית וגן ישירות. אם נכנסים דרך 443 אז ממשיכים בבגין עד ליציאה לגבעת מרדכי, משם, כמו שאיציק הסביר.

לא רואה סיבה לעשות טיול שנתי דרך בית שאן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
מדובר בשבת, לא רואה סיבה לוותר על כביש החוף, משם להכנס לירושלים דרך כביש 1 ופשוט להמשיך ישר בשדרות הרצל ולהגיע לבית וגן ישירות. אם נכנסים דרך 443 אז ממשיכים בבגין עד ליציאה לגבעת מרדכי, משם, כמו שאיציק הסביר.

לא רואה סיבה לעשות טיול שנתי דרך בית שאן.

:mm_yeah::mm_yeah:

כביש 6 מיותר (ועוד לשלם כסף) בייחוד כשזה בשבת,סתם פקוק בד"כ,מה גם שהוא לא מגיע לירושלים,אלא "זורק" אותך במחלף דניאל ומשם אתה מטפס דרך כביש 1.

סע מהחוף>איילון>מחלף לה גארדייה ותתחבר ל-1 עד לעיר כמו שרשמו איציק והבחורה שמעליי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אפשר גם לנסוע מהבקעה בלי לעבור דרך רחוב בר אילן וכל השכונות החרדיות.

אחרי המחסום בכניסה לירושלים יש מעין פיצול של הכביש במקום להמשיך ישר להר הצופים אז לוקחים ימינה.

תיסע רק ישר, תעבור את גבעה הצרפתית ורכס שועפט והגעת לכביש בגין.

מאוד לא מומלץ, מנסיון של שירות צבאי במחסום הזה, משבת בצהרים הציר הזה עמוס, בגלל אנשים שחוזרים מאיזור ים המלח (במיוחד בתקופות כאלה של חופשת פסח).

עדיף לך להכנס דרך שער הגיא, למרות שגם 443 זה אופציה (חוסך לך את הלחץ בכניסה לירושלים ומכניס אותך היישר לכביש בגין).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איציק, הכביש הזה עמוס רק במוצ"ש או משעות אחה"צ בחוה"מ וזמנים בסגנון הזה.

ביום שבת, הציר הזה פנוי לגמרי.

הכל תלוי בשעה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...