Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה שרשור בפורום על המצבע הקודם, אומנם נפתח ע"י משתמש אחר.

צ'יפופו, הג'ל הקטן עולה 30 והספריי 60 (מחירים מלאים, תחסיר את המע"מ לבד ;) )

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אתה יכלת לפרסם באותה מידה :)

מישהו שביקר בימים האחרונים יכול לספר מה המחירים כעת?

מתעניין בhot rims וב endurance gel הקטן.

תודה.

ראיתי את זה רק עכשיו :lol:

המחירים גבוהים משל חנויות אחרות עם אותם המוצרים, אבל עכשיו כשיש 18 אחוז הנחה מוצרים עם תג מחיר גבוה יכולים להיות אטרקטיביים על פני כל חנות בארץ.

Miata ND2

פורסם
אגב,לפני כמה שבועות לפי דף הפייסבוק של אוטודיפו היה 20 אחוז הנחה על מוצרי מגווירס, שזה יותר גדול מההנחה שיש עכשיו, חבל שלא פרסמתם כאן.
המבצע היה רק על שמפו+ווקס והיה של אוטודיפו,
פורסם
ראיתי את זה רק עכשיו :lol:

המחירים גבוהים משל חנויות אחרות עם אותם המוצרים, אבל עכשיו כשיש 18 אחוז הנחה מוצרים עם תג מחיר גבוה יכולים להיות אטרקטיביים על פני כל חנות בארץ.

המחירים באוטודיפו גבוהים בכ-20%-30% מחנויות אחרות, יש מוצרים שמחירם משתווה, אבל לא הופך לאטרקטיבי\תחרותי לעומת המפיצים האחרים.

המבצע היה רק על שמפו+ווקס והיה של אוטודיפו' date='[/quote']

המבצע של 20% היה על כל המוצרים, אני אישית קניתי מוצרים שונים במצבע המדובר. חבל למסור מידע שגוי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
המחירים באוטודיפו גבוהים בכ-20%-30% מחנויות אחרות, יש מוצרים שמחירם משתווה, אבל לא הופך לאטרקטיבי\תחרותי לעומת המפיצים האחרים.

המבצע של 20% היה על כל המוצרים, אני אישית קניתי מוצרים שונים במצבע המדובר. חבל למסור מידע שגוי.

המבצע היה של אוטו דיפו ללא ידיעתנו .בדיאבד נמסר ע"י אוטודיפו שהמבצע היה על השמפו בלבד.
פורסם
היה שרשור בפורום על המצבע הקודם, אומנם נפתח ע"י משתמש אחר.

צ'יפופו, הג'ל הקטן עולה 30 והספריי 60 (מחירים מלאים, תחסיר את המע"מ לבד ;) )

אני פרסמתי על המבצע הקודם, ותוכל לראות לפי פוסטים קודמים שלי הכוללים דיווחים מצולמים על רכבי הפרטי שאין לי שום קשר לגורם מסחרי כלשהו :nono:

פורסם
אני פרסמתי על המבצע הקודם, ותוכל לראות לפי פוסטים קודמים שלי הכוללים דיווחים מצולמים על רכבי הפרטי שאין לי שום קשר לגורם מסחרי כלשהו :nono:

לא אמרתי שיש לך קשר לגורם מסחרי כלשהו. התכוונתי לזה שהיה שרשור בפורום על המבצע הקודם.

המבצע היה של אוטו דיפו ללא ידיעתנו .בדיאבד נמסר ע"י אוטודיפו שהמבצע היה על השמפו בלבד.

אני לא יודעת מה הם מסרו בדיאבד ולמה, אבל סתם שתדעו שזה הפירסום המקורי: uploadfromtaptalk1396938610910.jpg

בפועל קניתי שלושה מוצרים וקיבלתי את ההנחה המדוברת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אין ״אוטם צבע״ שלכם באוטודיפו, רק ווקס.

בלית ברירה רכשתי לפני כשבועיים את הווקס שלכם. 

אני חייב לציין שעשיתם עבודת מכירות טובה באוטו דיפו :-) איש המכירות הפנה אותי אל הווקס שלכם תוך הרעפת מחמאות על המוצר (למרות שהוא לא ידע מה זה אוטם צבע, טען שאין דבר כזה בכלל :-(). למרות שמחירו יקר, 64 ש״ח ולעומת הווקס של ״טרטל ווקס״.

באוטו דיפו חיפה אין אוטם צבע שלכם רק ווקס.

דרך אגב אפשר לבצע הזמנה במשלוח באתר שלכם, לא ראיתי אפשרות כזאת?

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

בסניפי אוטדיפו אין את מוצרי הקו המקצועי של מגוואיירס

המוצרים היחידים השייכים לקו המקצועי ונמצאים על המדפים בסניפי אוטודיפו הם 105,205

באתר שלנו לא ניתן לבצע כלל הזמנות

ניתן להזמין דרך האתרים שמוכרים את מוצרי מגוואיירס

אין ״אוטם צבע״ שלכם באוטודיפו, רק ווקס.

בלית ברירה רכשתי לפני כשבועיים את הווקס שלכם.

אני חייב לציין שעשיתם עבודת מכירות טובה באוטו דיפו :-) איש המכירות הפנה אותי אל הווקס שלכם תוך הרעפת מחמאות על המוצר (למרות שהוא לא ידע מה זה אוטם צבע, טען שאין דבר כזה בכלל :-(). למרות שמחירו יקר, 64 ש״ח ולעומת הווקס של ״טרטל ווקס״.

באוטו דיפו חיפה אין אוטם צבע שלכם רק ווקס.

דרך אגב אפשר לבצע הזמנה במשלוח באתר שלכם, לא ראיתי אפשרות כזאת?

פורסם

אתה לא תמצא את האוטם של מגוירס באוטודיפו משום שהאוטם מסדרת mirror glaze, סדרת הpro.

באוטודיפו נמכרת הסדרה הפשוטה ביותר, לחובבנים.

הסדרה הפשוטה שלהם car care/DIY שמתאפיינת באריזה שחורה למוצריה.

הסדרה המקצועית DETAILER מתאפיינת בלוגו כסוף על רקע אדום ומתייחסת בעיקר לציוד ודיטיילינג היקפי.

הסדרה המקצועית Mirror Glaze שמתאפיינת בצבע בז' ומתמקדת במוצרי פוליש ברמות שונות.

המוצרים היחידים מסדרת הMirror glaze שנתקלתי בהם באוטודיפו הם שני הפולישים M105/M205.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אוטודיפו מתפרסם מפעם לפעם מבצעים מיוחדים ללקוחותיו בסניפים ובדף הפייסבוק

אנחנו נשתדל להתעדכן מבעוד מועד לגבי המבצעים המיוחדים ולפרסם אותם בפורום ובדף הפייסבוק שלנו וזאת על מנת שלא תפספסו אותם בעתיד

ממליצים לכם להיות חברים שלנו גם בדף הפייסבוק

http://www.meguiars.co.il/%d7%93%d7%a3-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%aa/

הכנסו לאתר ולחצו לייק

פורסם

ניתן להזמין דרך האתרים שמוכרים את מוצרי מגוואיירס

באיזה אתרים מדובר, אפשר לקבל קישורים.

פורסם
איזה ווקס קניתה.

קניתי ווקס בבקבוק שחור.

דרך אגב אתה יודע אם מדובר בווקס לבן או שקוף? ובכלל מישהו יודע אם יש הבדל באיכות בין ווקס לבן לשקוף, פשוט ווקס שקוף לא משאיר סימנים.

• תוכן חדש...