Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 ספיריט 2004-2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן כללי אל תתקרב לרכב עם פגיעת שאסי, אתה צריך לקחת את זה ברכב כמובן מאליו, המחלה של התושבות וכו, לא היית מספיק עם הרכב וזה דבר שיכול לבוא \ לא לבוא.

כשקניתי את הרכב הזה ידעתי שיש לו פוטנצ' למחלות מסויימות, זה לא שיש אקסמפל שהוא חסין 100% מהמחלות האלו, זה עניין של זמן עד שהם באות.

העזרה הכי גדולה שתקבל זה שכל יום תסתכל על הלוח כמה פעמים ביום עד שתעלה מציאה ותחטוף אותה.

בקשר ליד אתה לא חייב לפחד מיד 3\4\5 זה בסה"כ, רכב ישן ואם יש הוכחות לטיפול טוב והוא עובר את הבדיקה זה סביר שבעלים יחסיק רכב 2-3 שנים וישתדרג

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באופן כללי אל תתקרב לרכב עם פגיעת שאסי, אתה צריך לקחת את זה ברכב כמובן מאליו, המחלה של התושבות וכו, לא היית מספיק עם הרכב וזה דבר שיכול לבוא \ לא לבוא.

כשקניתי את הרכב הזה ידעתי שיש לו פוטנצ' למחלות מסויימות, זה לא שיש אקסמפל שהוא חסין 100% מהמחלות האלו, זה עניין של זמן עד שהם באות.

העזרה הכי גדולה שתקבל זה שכל יום תסתכל על הלוח כמה פעמים ביום עד שתעלה מציאה ותחטוף אותה.

בקשר ליד אתה לא חייב לפחד מיד 3\4\5 זה בסה"כ, רכב ישן ואם יש הוכחות לטיפול טוב והוא עובר את הבדיקה זה סביר שבעלים יחסיק רכב 2-3 שנים וישתדרג

אין פגיעת שסי, הבוחן אמר לי שהאוטו במצב טוב שהוא משקף את הנתונים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עידכון קטן,

במקרה נכנסתי לאתר ליסינג בכדי למצוא אולי שם את הכלה, והייתה שם מאזדה 3 ספיריט שנת 2006 עם 91K ק"מ צבע ירוק,

האוטו כרגע בהכנה לאוטו היו רק תיקוני צבע בפגושים הקדמי והאחורי האוטו בבעלות פרטית טופל כל חייו במוסך מורשה,

האוטו בבעלות פרטית יד 1, קבלתי הצעה של 40 אלף על האוטו, מה אתם אומרים?

עריכה אחרונה על ידי יאיר_עזר
פורסם

בכללי נשמע טוב,

תנסה להוריד עוד קצת למטה במחיר.

חפש ליקויים שיסדרו על חשבונם,

ואם נראה תיקח.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
חבר'ה אני מתחיל להתייאש, מה עד כדי כך קשה למצוא?

יש המון מאזדה 3 ספיריט למכירה, אין מצב שכל אחת שמצאת עד כה שחוטה. תזכור שאתה מחפש רכב שכבר נמצא תקופה על הכביש ולכל אקזמפלר יהיה בלאי כזה או אחר, זה לא רכב חדש מניילונים. רק תראה כמה כאלה מוצעות ביד 2/WINWIN/פשפשוק/לוח פוקוס וכו'. הרבה מהן נראות אפילו מצוין ועם קילומטראז' סביר. תחפש בלוחות מדי יום, אני בטוח שתמצא אחת הולמת.

לדעתי פשוט תמצא אחת במצב טוב (לא חייב לחפש אחת ששמורה כמו מוזיאון), במחיר טוב מתחת לתקציב ותשקיע בה עוד קצת כסף לטיפולים ויישור קו וזהו.

לגבי האקורד, לא חושב שהיא קנייה עדיפה. נתחיל מזה שגם כזאת יהיה קשה למצוא במצב טוב כי רובן בדומה למאזדה נשחטו ע"י צעירים נלהבים. בנוסף עלויות הביטוח/רישוי שנתי/טיפולים/חלפים וכד' יהיו גבוהים יותר. גם מבחינת איבזור המאזדה תציע לו יותר, האקורד בדגמים הפשוטים נמכרה אם אני לא טועה רק עם 2 כריות אוויר, טסות פח ועוד כל מיני דברים לא הולמים את תג המחיר הגבוה יחסית. המאזדה בגרסה הזאת מציעה חישוקי 17", סאן-רוף, 6 כריות אוויר, ESP, שליטה מההגה על המערכת ועוד כל מיני שטויות. בנוסף המאזדה תהיה זריזה ומהנה יותר, אז כל עוד הוא לא צריך גודל ומרווח של רכב כמו ההונדה - עדיף שיחפש אותה ולא את האקורד (לדעתי לפחות).

פורסם

יאיר היקר , כנס ליד 2 , רכב , חיפוש מתקדם , תסמן מאזדה 3 , ובצד ימין תיהיה לך אופציה לסמן דגמים ספציפים של מאזדה ! זה יחסוך ממך המון זמן !

פורסם

גם אני לפני חצי שנה חיפשתי ספיריט 3.

לאחר הייאוש שאתה חווה, איכשהו נתקלתי בסובארו 2.0 מדהימה, וואלה לא מתחרט על הקנייה.

מה שאני אומר הוא, שמור על עיניים פקוחות ואל תהיה נעול.

רכב המוני מתגלגל לאנשים המוניים, מתכון בדוק לקושי במציאת רכב "מקורי" כמו שאתה מחפש.

אופנוען

פורסם (נערך)

נתקלתי במודעה ביד 2 במאזדה 3 ספיריט 2006 יד 2 עם 44 אלף ק"מ היא טוענת שהאוטו היה של אבא שלה והיא רוצה 47,600 שקל שהוא מעל מהמחירון הרשמי של יצחק לוי היא טוענת שהיא הסתכלה על המחירון של יד 2.

חשבתי לדבר איתה מוצאי שבת על כיוון של 42 אלף.

מה אתם אומרים?

עריכה אחרונה על ידי יאיר_עזר
  • 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תתחדש.

נראית מצויין יחסית לרכב שנסע 8 שנים על כבישי ישראל.

לדעתי אחת המשפחתיות הכי מהנות לנהיגה בשנים האלה ועם יחידת כוח ואבזור לא רעים בכלל.

סע בדרכים טובות!

• תוכן חדש...