Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב סיריון 2008 , כמה אמור לעלות מסרק הגה משופץ עם עבודה ?

אשמח לדעת אם יש לכם מוסכים מומלצים באזור ראשון לציון והסביבה .

תודה רבה !

פורסם

בוקר טוב ,

אני לא מבין גדול ברכבים אבל לפי מה שקראתי באינטרנט ומה שאמרו לי ב 2 מוסכים שהייתי זה ככה :

ישנן נקישות בהגה , כשעושים להגה סיבוב גדול אין נקישות , כשמזיזים את ההגה מימין לשמאל (וההיפך) ממש נגיעות קטנות ומהירות אז יש את הנקישות.

מה שגם מוזר הרכב עבר בסה"כ 75K ק"מ .. שנת 2008....

הייתי ב 2 מוסכים עד עכשיו והמחירים נראים לי קצת גבוהים בין 1700 - 2000 שח כולל עבודה , מע"מ , ישור גלגים.

בטלפון שדיברתי עם המוסכים הם טענו שאפשר אולי לסדר את הבעיה כל עוד אין נזילות אבל כשהגעתי הם הסתכלו ואמרו שזה מסרק הגה להחליף ..

תודה לעונים אשמח לתשובות בהקדם כי הטסט שלי מתקרב ! :}

• ספונסר פורום
פורסם

זאת אולי אחת מתקלות האופיניות היחידות של הרכב הזה, בסך הכל מכונית מאוד אמינה אבל לפעמים אכן יש בעיות במסרק ההגה שלה. המחיר שציינת הוא אכן פחות או יותר המחיר לעבודה, חלקים, כיוון פרונט וכמובן מע"מ. אולי תצליח להוריד עוד כמה מאות בודדות של שקלים מהצעת המחיר שקיבלת, אבל למיטב זכרוני זה פחות או יותר המחיר.

נסה לפנות אל איציק ממוסך איציק פלדמן בראשון לציון. בקישור שצירפתי יש עליו כמה וכמה חוות דעת טובות, הוא מקצועי ולא יקר.

פורסם

המחיר אכן מוגזם. אם אתה מאיזור המרכז צור איתי קשר בפרטי אפנה אותך למקום שיעשה לך זאת בסביבות ה 1000 שח כולל הכל עם אחריות אבל המסרק יהיה מפירוק, לא משופץ.

פורסם

אני מאזור המרכז , מאור האם יש אחריות על המסרק מפירוק ומה ההבדל בינו לבין משופץ ? והאם זה מתבצע במוסך מסודר ?

אשמח לתשובות נוספות לגבי המחיר , מוסכים מומלצים באזור המרכז , וכו ..

פורסם

המוסך הוא של בני דודנו...הבחור כמובן נותן אחריות על מה שנעשה אצלו. לגבי ההבדל בין משופץ לפירוק הוא בכך שלעולם לא תדע עד כמה יחזיק מעמד המסרק מפירוק. בשיפוץ עושים מעין חידוש למסרק אך גם שיפוץ צריך לדעת לעשות ולקחת זאת בעירבון מוגבל.

פורסם

בוקר טוב .

מסרק הגה משופץ כולל עבודה .אמור לעלות לך בסביבות 1400 שח כולל מעמ עבודה וכוון גלגלים.לא לשכוח לשכלל את הכיוון גלגלים במחיר

פורסם

בוקר טוב .

מסרק משופץ כולל עבודה וכוון גלגלים ומעמ .אמור לעלות לך 1400 שח.

לא להרכיב מסרק מפירוק.חבל על הכסף.רובם פסולים

פורסם
מוסך טוב לדייהטסו : מוסך דייהו דייהטסו אקספרס ,נימצא בפתח-תקווה -הוא אמין וטוב.

מנסיון שלי: לא מומלץ. אנשים נחמדים אבל מחפפים.

פורסם
מנסיון שלי: לא מומלץ. אנשים נחמדים אבל מחפפים.
: t הופתעתי כעת , הואיל וטיפלתי שם בריכבי מידי פעם ,ותמיד יצאתי מרוצה !

תוכל להסביר מה חיפפו ?

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב

להרכיב מסרק הגה משופץ זו טעות איומה, ברכבים האלו כאמור יש בעיה סדרתית של נקישות מההגה, והרכבת חלק משומש תהיה זהה לחלק שיש ברכב שלך, אם המסרק לא דופק עכשיו הוא ידפוק מהר מאוד.

אצלנו תוכל להרכיב מסרק הגה משופץ, שנה אחריות, ב-1300ש"ח

אורן

פורסם
בוקר טוב

להרכיב מסרק הגה משופץ זו טעות איומה, ברכבים האלו כאמור יש בעיה סדרתית של נקישות מההגה, והרכבת חלק משומש תהיה זהה לחלק שיש ברכב שלך, אם המסרק לא דופק עכשיו הוא ידפוק מהר מאוד.

אצלנו תוכל להרכיב מסרק הגה משופץ, שנה אחריות, ב-1300ש"ח

אורן

התכוונת "להרכיב מסרק הגה מפירוק זו טעות איומה"...הרי גם שלכם משופץ? לא?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...