Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הרצוני לפנות לאלה שיש להם נסיון ברכישת מחו"ל, של חלקי גוף לרכב, בעלי מימדים גדולים(טמבונים וכו). אני מחפש לקנות טמבון לסיאט לאון אפ אר 2003-05 מחול מכיוון שאין בארץ כרגע. חלק מקורי חדש/משומש או תחליפי. יש כמה מוכרים באי ביי באנגליה שמוכרים את זה אך אף אחד לא מוכן לשלוח לארץ. האם מישהו מכיר או התסה, חברה או מוכר שמספקים שרות משלוח לארץ מאנגליה במחירים סבירים?במידה ואני כן מוצא דרך לקנות ולשלוח לארץ, כמובן במשלוח רגיל, לא דרך פדקס או איו פי אס כדי לא לכנס לצרה, עדיין לא הבנתי, אם אני צריך להוציא אישור ממשרד תחבורה או לא, הרי זה פריט של שחרור מהיר? במידה וכן צריך, האם צריך לקבל אישור לפני הרכישה מחו"ל או אפשר לעשות זאת כשהחלק כבר הגיע לסניף הדואר? מאוד אודה אם תעשו לי קצת סדר בדברים.

תודה לכל המגיבים

• תוכן חדש...