Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עם כמה שקראתי לא ממש הצלחתי להבין את התהליך עבודה עם פלסטלינה כשלב הכנה לשכבות הגנה:

בשביל לעשות את הניקוי משתמשים עם חומר סיכוך (במקרה שלי Low on eau של DJ בדילול של 1:50 בערך).

אחרי הניקוי צריך איכשהו לשטוף את השאריות לכלוך שהתנתקו ואת חומר הסיכוך כדי שהקרמים\ משחות יתפסו.

בגדול לפי מה שהבנתי עושים מעבר עם IPA- אבל נגיד שאין, שטיפה עם סבון כלים מאוד מדולל והרבה מים (שיפשוף עדין עם כפפה רק עם מים) זה מספיק?

אחרי זה ייבשתי עם מגבת אובר לחה (בכול זאת, זה כבר שטיפה שניה כבייכול) וייבוש סופי עם מגבת צהובה של ATOP.

אחרי זה שמתי אוטוגלים SRP שבגדול מיועד להיות סוג של פוליש עדין, ככה שהוא אמור כאילו להכין לעצמו את פני השטח (בגלל זה פחות דאגתי מההכנה שלפני היישום שלו- כמה בדיוק טעיתי פה?).

השתמשתי בפד מיקרופייבר של הקוריאני (לא הבחירה הכי טובה לפי דעתי... אני חושב שעדיף היה פד שמיועד לפוליש ידני), שיפשפתי כל אזור כדקה עד שהחומר התייבש והתחיל סוג של להתפורר\ להתנדף (המשטח התחיל להבריק), בשלב הזה הוספתי עוד קצת חומר עם עוד כמה שיפשופים בעיקר לפיזור של החומר ונתתי לו לשבת 5-10 דקות בתקווה שהימלא עוד קצת את הסווירלים. לא בטוח אם עזר.

אחרי זה הורדתי עם מגבת צהובה.

אני חושב שהתוצאה הסופית סבבה (הצבע נראה דרמתי יותר מהרגיל, עמוק יותר וזכוכיתי, בעיקר אחרי המראה הרטוב של הקולונייט 845 ששמתי מעל), אבל זה לקח לי הרבה הרבה יותר מידי זמן, וכל הגוף כואב לי. And then some

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

דבר ראשון אנחנו רוצים תמונות

דבר שני פלסטלינה מנקה את הפח ואין צורך לעבור עם IPA .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

כשעובדים עם פלסטלינה, המעברים עצמם משחררים כמות גדולה של ג'יפה החוצה, זיהומים שהיו דבוקים לפח.

אז כן יש צורך לשטוף את הרכב לאחר מכן.

לגבי Ipa אחרי פלסטלינה, תלוי, מהנסיון שלי עם אוטמים צריך גם צריך ipa.

לגבי הSRP- בחירת הפד לא הייתה נכונה וכבר היה עדיף פד צהוב פשוט, פד מיקרופייבר פשוט לא בנוי לעבודות מהסוג הזה (ואם אני לא טועה אוטוגלים עצמם הציעו להמנע משימוש בפד מיקרופייבר עם הsrp), פד ייעודי היה חוסך לך ים של זמן ומביא לתוצאה טובה יותר.

היישום עצמו היה נכון, חלקית.

כמו שאמרת, יישמת את החומר במשך כדקה (מקווה שבמקטעים קטנים יחסית), עד שהוא התפרק והפך לשקוף ואז המשכת לעסות אותו פנימה.

לאחר מכן, אם רצית יד שניה, היית אמור לעבור לבאפיג ורק אז ליישום שני, לפי דברייך לא היה באפינג בין לבין, אז יצא מצב שפשוט מרחת עוד חומר על חלק "אטום" כביכול בשכבה של הsrp שכבר ישמת (מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי בתיאור) אז לא עשית הרבה.

היית אמור לתת לחומר לשבת יותר זמן על הפח בשביל שהפילרים יעשו את שלהם בשכבה האחרונה.

בכל מקרה חבל שלא עשית קצת חיפוש, רשמתי בעבר איך להשתמש בחומר הזה כמו שצריך.

מה שכן, אין כמו נסיון וטעיה, בסיבוב הבא שלך כבר תלמד לייעל את השיטת עבודה והטכניקה , תחסוך לעצמך המון זמן והרבה חומר.

נשמח לתמונות.

"יאללה בירי".

פורסם

לדעתי מספיק מעבר אחד עם ONR אחרי פלסטלינה בשביל לנקות לכלוך .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

IPA תמיד טוב, הוא פחות מנקה את המשטח ממזהמים אלא משומנים שפוגעים בהיצמדות של האוטם\ ווקס למשטח.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

הרכב יחסית היה נקי כי רוב החיים שלו הוא עם שכבה של קולונייט ולפני הפלסטלינה שטפתי טוב עם פיירי, אבל עדין היו כל מיני ג'יפה שהורדתי.

לא שטפתי עם סבון או הQD כי הם גם משאירים שכבה של חומר שיכול להפריע, בגלל זה שטפתי עם קצת סבון כלים, ריססתי מהחומר סיכוך ואז כפפה עם מים נקיים לשטוף הכול.

נראה לי לפעם הבאה אני אקח את הפד של אוטוגלים או פד פוליש כלשהו... העניין הוא שאני לא רוצה שוב לעבוד 8 שעות. הפד אולי יתן לי תוצאה טובה יותר אבל לא יחסוך לי זמן.

יש אולי איזה חומר סיכוך לפלסטלינה שלא דורש יותר מניגוב אחרי?

ותודה לכולם :)

נ.ב.- תמונות אולי אני אעלה מחר. בינתיים לא יצא לי לצלם ביום ובלילה לא יצא מפוקס. מישהו יודע איך להעלות סרטונים? אני רוצה להשוויץ במתקן קצף שעשיתי בהשראתו של ליאור :)

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם

יש לא מעט שמפואים שלא משאירים כלום אחריהם, ddj born to be mild נניח, או השמפו של gtechniq.

בכל מקרה, מה שהשמפו היה משאיר, הsrp היה מנקה.

לגבי הפד, אחד ייעודי אולי לא יחסוך המון זמן, אבל כן יחסוך הרבה עבודה.

"יאללה בירי".

פורסם

מרשים ! זה עם הווקס ? חבל שאין תמונות יעודיות של מצב סווירלים לפני ואחרי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לא הצלחתי לתפוס סוירלים במצלמה (גםלא במצלה הביתית...)

היו יחסית קצת ודי שטחיים.

• תוכן חדש...